Erfaringer med LOVOO-appen: får man raskt en første date eller er alt bare tull?


52%

(52/100 poeng)


LOVOO er en av de mest populære flørteappene på planeten. I mange land er flørting på LOVOO en stor greie.
Populær flørteapp med mange medlemmer
sier Ben

Er du ivrig etter å møte andre single?

LOVOO kan være en nyttig app for å møte nye mennesker i ditt område.

Vi vil fortelle deg om LOVOO er den rette appen for en spontan date, hvilke kostnader som gjelder og hvilke funksjoner appen tilbyr.

I vår detaljerte LOVOO-test vil du også finne ut hvordan en vellykket “ice breaker” kan hjelpe deg med å starte en samtale og hvordan du bruker LOVOO-appen for å komme i kontakt med folk. Så la oss sette i gang!
 LOVOO til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


LOVOO Fordeler

 • Enkel og intuitiv i bruk

 • Gratis funksjoner

 • Mange aktive brukere

 • Raske dater

 • Flørtende medlemmer


LOVOO Ulemper

 • Negative overskrifter om falske profiler

 • Hovedsakelig unge medlemmer

 • Flere menn enn kvinner

 • Bare noen få brukere leter etter noe permanent


Komme i kontakt med andre single i ditt område gjennom LOVOO? Det er faktisk så enkelt

Vil du vite i hvilken grad LOVOO er egnet for spontane dater?

En ting er sikkert: LOVOO-appen har vært på markedet siden 2011. Den er veldig populær i mange land rundt om i verden og har nå etablert seg som en stor aktør på datingappmarkedet.

Hva gjør at LOVOO skiller seg ut?

Appen er rett og slett der for å la deg bli kjent med nye mennesker i ditt område. Ved første øyekast er det ingen oppdeling i det hele tatt, enten det er kontakter for en het og spennende natt, nye venner eller kanskje ditt livs kjærlighet. En ting blir veldig tydelig umiddelbart etter registrering: de som bruker LOVOO-appen er veldig sosiale og omgjengelige.

I gjennomsnitt flørter rundt 1,5 millioner brukere med hverandre her hver uke. Men hvem møter du egentlig her, og vil alle ha en ekte date?

La oss ta en nærmere titt på dette...

Hvem bruker LOVOO-appen?

LOVOO beskriver seg selv som et såkalt sosialt nettverk, som fokuserer på nettdating, men som i utgangspunktet bringer sammen mennesker med lignende interesser og ønsker.

Selv om det er mye flørting vil noen LOVOO-medlemmer bare snakke sammen på en vennskapelig måte og møte fantastiske mennesker - eller de kan rett og slett ikke forestille seg å være i et forpliktende forhold. Den typiske LOVOO-brukeren er vanligvis ca. 25 år gammel, og den vanligste aldersgruppen er mellom 18 og 35 år. Noe som kan være litt ugunstig for menn er det faktum at bare ca. 35 % av medlemmene er kvinner og at 2/3 av brukerne er menn.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Kan LOVOO brukes gratis? Dette er de gratis funksjonene som venter på deg

Er du redd for å bli lurt for penger når du dater på nett? Det trenger du ikke å være!
Mange av funksjonene på LOVOO er gratis, selv om LOVOO også tar betalt for visse premiumfunksjoner.

Her er et kort sammendrag:

Gratis bruk av LOVOO:

 • Svare på, skrive og lese meldinger
 • Se på bilder
 • Sende 1 ice breaker hver dag
 • Alle søkealternativer er tilgjengelige
 • Opprette en komplett profil
 • Velge favoritter

Betalt bruk av LOVOO:

 • Bruke "match" uten begrensninger
 • Se hvem som har lagt deg til i favorittene deres og hvem som besøkte profilen din
 • Sende 3 ice breakere hver dag
 • Øke synligheten av meldingene dine
 • Ingen annonser
 • Lese kvitteringer
 • Mulighet for "ghoste" brukere

For å benytte deg av de betalte funksjonene må du velge et premiummedlemskap. LOVOO-prisene varierer avhengig av om du bruker appen eller skrivebordsversjonen:

Premiummedlemskap (app):

 • LOVOO Premium i 1 måned: 215 NOK
 • LOVOO Premium i 3 måneder: 415 NOK
 • LOVOO Premium i 12 måneder: 1275 NOK

Premiummedlemskap (skrivebord):

 • LOVOO Premium i 1 måned: 85 NOK
 • LOVOO Premium i 3 måneder: 215 NOK
 • LOVOO Premium i 6 måneder: 320 NOK
 • LOVOO Premium i 12 måneder: 480 NOK

Ikke lyst til å forplikte deg helt? Du kan kjøpe individuelle funksjoner, kalt LOVOO-kreditter:

 • 500 LOVOO-kreditter: 55 NOK
 • 1000 LOVOO-kreditter: 110 NOK
 • 3000 LOVOO-kreditter: 215 NOK
 • 8000 LOVOO-kreditter: 530 NOK
 • 17.000 LOVOO-kreditter: 1065 NOK

Hva skal man med LOVOO-kreditter?

Kjøp ekstra kreditter for å se hvilken bruker som er interessert i deg eller sjekker ut profilen din. Du kan skille deg ut i mengden ved å gi gaver til andre brukere ved hjelp av LOVOO-kreditter.

Tjen gratis kreditter i stedet for å kjøpe dem (også et alternativ).

LOVOO-kreditter er også tilgjengelige gratis, men du må "gjøre noe" for å få dem.

En ting du kan gjøre er å laste ned appene til LOVOOs reklamepartnere på smarttelefonen din eller ved å gjøre visse handlinger direkte i LOVOO-appen: dette kan være profilverifisering, se på reklame og koble til andre kontoer som f.eks. Facebook. På alle disse måtene har du muligheten til å få LOVOO-kreditter helt gratis.

LOVOO-kostnadene: i bunn og grunn

Den grunnleggende versjonen av LOVOO er gratis. Men premiummedlemmer har høyere sjanser for å date og få kontakt med noen oftere.

På grunn av den lave andelen kvinner anbefales det at menn bruker betalte funksjoner (premiummedlemskap) eller kjøper flere funksjoner med LOVOO-kreditter. LOVOO-appen har mange svært aktive brukere. Det er ikke alltid så lett å holde styr på hva som skjer.

Sammenlignet med alternative datingapper og -nettsteder er LOVOO-prisene relativt lave. Her får du likevel noen råd: det er verdt å sammenligne LOVOO-kostnadene mellom appen og skrivebordsversjonen fordi de er forskjellige (se ovenfor). Derfor er det ganske viktig å velge hvilken enhet du vil bruke for et premiummedlemskap.Bak kulissene i LOVOO: vår erfaring med LOVOO-appen

Er du fortsatt usikker på om du vil bli fornøyd med LOVOO-appen? Hvordan føles det å bruke LOVOO-radaren, og fungerer flørting via livestreamen til LOVOO?

Her har du litt informasjon før du registrerer deg:

Vi har sett på alle de enestående funksjonene i både skrivebords- og appversjonen. Dette er et sammendrag av vår LOVOO-opplevelse:

a) Bruk av LOVOO-radaren!

Hvis du spesifikt ønsker å møte folk fra byen din, er LOVOO-radaren den ideelle funksjonen. Den viser deg hvilke brukere som er i nærheten av deg. Et GPS-signal viser den nøyaktige avstanden fra deg til andre medlemmer. Så hva med en spontan kaffedate når du likevel er ute og farter? Det er fullt mulig!

Mer spesifikt betyr dette...

LOVOO-radaren hjelper deg med å finne andre single i ditt område som du kan møte spontant hvis de viser gjensidig interesse. Spesielt i store byer hjelper denne funksjonen deg med å raskt finne andre brukere som er i nærheten. På landsbygda vil du imidlertid bli vist færre mennesker, eller du vil ofte bare måtte reise lengre fordi folk er spredt over et større område.

b) Test av flørteleken: du har en match!

Denne funksjonen kjenner du kanskje fra Badoo eller Tinder: basert på de valgte søkeinnstillingene dine, som for eksempel kjønn, alder og søkeradius, vil du få se bilder av andre medlemmer som passer søkekriteriene.

Nøyaktig slik fungerer det: hvis du liker noen, velger du hjertet. Hvis ikke, velger du X.

Hvis dere begge er interessert i hverandre, opprettes det en "match" og dere kan begynne å chatte med hverandre.

Så hva er sjansene for å få en date i nær fremtid?

Er det noen som får hjertet ditt til å slå raskere, selv om du ikke har fått en "match" ennå? Ved å klikke på konvoluttikonet kan du bruke "LOVOO ice breaker"-funksjonen til å vise din interesse ved ganske enkelt å sende en melding til en person.

Forresten: hvordan dette fungerer best vil du finne ut nedenfor...

Likevel kan man kontakte andre brukere enda raskere. Faktisk helt live og i stereo med "LOVOO LIVE".

Er du tøff nok?

c) Virkelighetssjekk: dette er hva du kan forvente av LOVOO Live!

Synes du ofte at nettdating er for tregt og ikke er personlig nok?

Så vær modig og vis deg frem live!

LOVOO livestream gir deg muligheten til å presentere deg for andre brukere via en livestream. Alt du trenger å gjøre er å aktivere mikrofonen og kameraet på enheten din. Mangler du fortsatt litt selvtillit?

For å få en idé om hvordan det hele går for seg kan du bare se noen livevideoer av andre medlemmer i begynnelsen. Du vil raskt få en idé om hva som er mulig.

LOVOO Live gir deg ikke bare et naturlig inntrykk av menneskene på LOVOO, men du kan også være sikker på at andelen falske kontoer er ekstremt lav.

Nå er du live - hva kan du forvente?

Du kan være på en konsert med favorittmusikeren din og bestemme deg for å dele denne opplevelsen via LOVOO livestream. Sjansen for at andre brukere som også liker artisten kontakter deg er ganske stor. På denne måten kan du enkelt starte samtalen.

Et annet eksempel: du sitter på biblioteket på universitetet og grubler på et komplekst problem du trenger hjelp for å løse. Hvorfor ikke gå live på LOVOO, fordi det kanskje er noen som studerer samme emne og vet svaret på spørsmålet ditt. Mulighetene er uendelige...

Autentisk nettdating via videochat!

Lei av all skrivingen? Du kan selvfølgelig også kontakte medlemmer på LOVOO med en videosamtale.

I tillegg gir livestreams deg muligheten til å motta virtuelle gaver, såkalte diamanter. Du kan deretter konvertere disse diamantene til kreditter. Dette er en annen god mulighet til å få gratis LOVOO-kreditter.

d) LOVOO-appen vs. nettstedet til LOVOO

Lurer du på om det er bedre å flørte på LOVOO via skrivebordet eller smarttelefonen?

Våre LOVOO-opplevelser viser følgende:

Det vakre og moderne designet og klarheten er en stor fordel med LOVOO-appen, men i den gratis versjonen kan det forstyrre annonseringen (f.eks. for ulike gaver). Og bruken av LOVOO-radaren gir også mer mening hvis du aktiverer den på en mobil enhet.

LOVOO-nettstedet har imidlertid på ingen måte dårligere brukervennlighet enn appen. Skrivebordsversjonen av LOVOO er en mye billigere metode (se også temaet LOVOO-kostnader) for å bruke samme tjeneste til en lavere pris. De registrerte single er de samme. Fra dette synspunktet tilbyr begge de samme sjansene for gode flørter og dater.

Oppsummering av vår erfaring med LOVOO:

Med LOVOO-appen er det to ting som skiller seg spesielt ut: brukerne er relativt unge, og det er definitivt et overskudd av menn. Uavhengig av om dette anses som positivt eller negativt: de fleste LOVOO-brukerne er kommunikative og åpne.

Vår opplevelse av LOVOO beviser at sjansen for å møte noen i LOVOO-chatten er ganske stor. Det er nesten alltid en bruker i nærheten, noe som sørger for at LOVOO aldri blir kjedelig.

Det er imidlertid en liten ulempe: selv om medlemmene er opptatt av å ha det gøy, er de fleste av dem tilsynelatende ikke interessert i seriøse og dype forhold.

Hva betyr dette egentlig for deg?

For å finne livspartneren din med LOVOO må du sannsynligvis ha mye mer tålmodighet enn vanlig. Men det er absolutt ikke umulig. Men la oss si det på denne måten: du må sannsynligvis kysse mange flere frosker før du finner drømmeprinsen.

Forutsatt at du bare vil ha det gøy, møte hyggelige mennesker, være sosial med noen eller kanskje ha en one-night stand, så passer LOVOO definitivt for deg. Prøv det!


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Blir man lurt av falske profiler på Lovoo?

La oss være ærlige: nettdatingplattformer er et naturlig mål for svindlere av alle slag, så alle vet at det ikke er så lett å unngå lurerier.

Forresten blir sannheten ofte pyntet på, særlig i reklamebransjen. Nettdatingindustrien er heller intet unntak. Det er ikke gull alt som glitrer, selv om "kjærlighet er lykke", så derfor er det aldri feil å være litt bevisst!

Når det gjelder falske profiler har LOVOO havnet på forsidene tidligere . Du har kanskje lagt merke til det også?

Hvis ikke finner du et sammendrag over LOVOO i forbindelse med ulike skandaler nedenfor:

Falske profiler (2016): svindel på LOVOO

I løpet av en juridisk tvist kom det frem beskyldninger om at LOVOO brukte falske profiler for å få brukere til å betale for abonnementer.

Selv om andre selskaper allerede strevde med slike beskyldninger, hadde LOVOO et stort sikkerhetsproblem. Som følge av dette ble personopplysningene til LOVOO-brukere angivelig overført til andre tjenester uten å være kryptert.

En autentisk nettdatingportal høres litt annerledes ut, eller hva?

I mellomtiden har LOVOO lovt at dette problemet er løst. Brukere kan fortsette å flørte uten å bekymre seg for at opplysningene deres skal havne på avveie.

Datasikkerhetsskandale (2019): svindel på LOVOO

Sommeren 2019 fikk LOVOO igjen mye negativ omtale. Denne gangen var det LOVOO-radaren som utløste skandalen. Dataeksperter har beskyldt LOVOO for å være altfor presise når de sporer radarbrukere i området. Sporingen ble nøyaktig helt ned til en avstand på så lite som 50 m .

Gjør andre datingapper det samme?

Ikke helt. Her er en sammenligning: Tinder viser kun avstandsinformasjon i kilometer, noe som er ment for å beskytte brukeren. LOVOO-appen har blitt kritisert for å gjøre det ekstremt enkelt å finne brukere ved hjelp av nøyaktige koordinater.

Til å begynne med var leverandøren motvillig til å komme med en uttalelse, og sa bare at det ikke var nødvendig med noen videre handling. Noen uker senere kom LOVOO likevel med en uttalelse der de fortalte at posisjonstjenesten kun viste en nøyaktighet inntil en kilometer.

Oppsummering av LOVOO-lureriet

Nettdatingplattformen har tilsynelatende ordnet opp i skandalene som omga dem, men en dårlig følelse henger fremdeles igjen i luften.

Men kanskje alt bare gikk galt for LOVOO? Uansett vil selskapet være svært forsiktige i fremtiden for å ikke la slike beskyldninger få nytt fotfeste.

Faktum er at i løpet av vår LOVOO-test ble vi hverken plaget av falske profiler eller oppmuntret eller fristet til å bruke penger, enten for å kjøpe kreditter eller betale for et premiummedlemskap.

Når det gjelder LOVOO-radaren:

Alle LOVOO-brukere kan selv deaktivere sporingstjenesten på smarttelefonene sine hvis de ønsker det. De som ikke gjør dette utsetter seg selv for en risiko, for i testen vår så vi alltid medlemmer som var mindre enn en kilometer unna. Noen ganger var det nøyaktig helt ned til 100 m.

Men nå får det være nok kritikk – la oss omsider gi deg noen råd om hvordan du kan øke sjansene dine med LOVOO.

Rangeringen i sammenligning


Bruk en såkalt "ice breaker" for å lykkes på LOVOO

Du husker kanskje "LOVOO ice breaker-funksjonen" vi nevnte tidligere?

Et bestemt medlem har fanget interessen din, så kanskje du vil vite litt mer om denne personen? Med ice breaker-funksjonen gjør du det klart og tydelig at du virkelig liker noen. Med en ice breaker sier du at: "Jeg synes du virker skikkelig bra og vil gjerne bli bedre kjent med deg ".

En ganske fin funksjon, ikke sant?

Med et premiummedlemskap kan du skrive 3 LOVOO ice breakere om dagen, mens med gratisversjonen får du bare én. Hvis du trenger flere kan du alltids kjøpe dem med kreditter.

Det er enkelt å trykke på ice breaker-symbolet. Men hva skal til for å skille deg ut i mengden og øke sjansene dine for et positivt svar?

Her er våre LOVOO ice breaker-tips som vi vet at funker:

a) Det du absolutt ikke bør gjøre med en LOVOO ice breaker

Aldri still de samme, gamle spørsmålene som ikke bare er irriterende, men også ganske så meningsløse. Et kjedelig "Hvordan går det?" eller et enkelt "Hei, hva har du gjort i dag?" vil nok ikke gi deg noe svar. Spesielt kvinner får noen ganger hundrevis av slike spørsmål, så de velger nøye ut hvem de gidder å svare.

Men det finnes noe verre...

Hvis du bruker en LOVOO ice breaker på  et spørsmål du enkelt kan finne svar på selv, så skyter du garantert deg selv i foten. Altså, hvis noen har nevnt hjembyen sin, så er det ingen vits i å spørre om hvor de bor. Dette viser ikke bare mangel på kreativitet, men også mangel på interesse.

b) Hvordan en god LOVOO ice breaker ser ut

Vil du vite hvordan en lovende melding på LOVOO ser ut?

Ingenting er enklere enn det! Bruk et lite øyeblikk på å se på profilen, og vær litt kreativ.

Har dere noen felles hobbyer eller har dere vært på samme konsert noen gang? Legg merke til sånne ting! Jo mer detaljert du kan være når du svarer, jo enklere vil det være å få en positiv melding tilbake – vi lover!

Nærmere bestemt: det faktum at du i det hele tatt bruker tid og virkelig gjør en innsats vil få den andre brukeren til å bryte isen. Så vær tøff og hopp i det! :)

Klarer du virkelig ikke å komme på noe som helst?

Vi har gjort så godt vi kan og testet noen ting for deg:

LOVOO ice breakerne som gir deg den beste sjansen

Du er kanskje ikke den kreative typen?

Ikke vær redd! Vi skal ikke la deg streve alene!

Nedenfor har vi satt sammen 5 personlige ice breakere for deg som garantert vil gi deg en reaksjon:

Skap nysgjerrighet

Kanskje litt sneaky, men det funker:

"NAME", er det virkelig deg? Wow. Husker du meg?"

Med en sånn melding kan man ikke annet enn å spørre seg selv: "Er dette noen jeg kjenner? " – og de fleste vil bli for nysgjerrige til å ikke svare. Men du bør avsløre strategien din etterpå, for eksempel med denne tilståelsen: "Jeg ble så fascinert av deg og hadde så lyst til å bli kjent med deg". Den nye LOVOO-kontakten din kommer ikke til å bli sur for det.

Gi et indirekte kompliment

Tenk litt nytt når du tilnærmer deg noen:

"Si meg *NAME*, hvor mange ganger har du blitt fortalt at du kan konkurrere med Scarlett Johansson (eller George Clooney)?“

Selv om du refererer til et kompliment den andre personen kanskje ikke har hørt så ofte, så pakker du det inn på en lur måte. På denne måten vil det virke mindre klønete og du vil kanskje få den andre brukeren til å svare noe likevel.

En leken teknikk

Den som intet våger, intet vinner:

"*NAME*, jeg skal fortelle deg én ting som er sant om meg, og én ting som er en løgn. Klarer du å gjette hva som er sant og hva jeg bare fant på?"

Med en sånn ice breaker tar du en sjanse, men den andre personen vil mest sannsynlig ikke klare å motstå utfordringen. Skriv et interessant fakta i ice breakeren din og et realistisk, men godt gjennomtenkt scenario. Dette er en lek du kan holde gående lenge...

Vær dypsindig

"Hva med å legge alt det kjedelige snikksnakket til siden og gå rett på de viktige tingene: "*NAME*, hva er det villeste du har gjort i det siste?“

Dette kan være litt overveldende, men det vil garantert få deg til å skille deg ut fra mengden. Og det er jo nettopp det du vil oppnå. Og den andre personen vil mest sannsynlig bli lettet over å få slippe den vanlige tørrpraten med de samme, gamle spørsmålene. På denne måten vil du nesten helt sikkert få et svar. Også er det jo mye morsommere!

En kombinasjon av et kompliment og en provoserende kommentar

Risikabelt og direkte:

"Fint antrekk, *NAME* - har du tatt det på deg for å få draget?“

Teite komplimenter er de fleste brukere godt kjent med. Det eneste som skjer når du gir kjedelige komplimenter er at folk himler med øynene. Men hvis du på den andre siden kan dra kommentaren litt lengre, så vil du skille deg ut. Dessuten vil de fleste reagere på en provoserende kommentar og prøve å forsvare seg. Denne refleksen burde også fungere med denne ice breakeren.


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - LOVOO

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
5
Gjennomsnitt: 4.7 (3 Stemmer)

Kommentarer

16.12.2020 15:57
Mike2000

Lovoo er flott. Jeg datet med mange kvinner i Oslo.

User rating
10
Gjennomsnitt: 10 (1 Stemme)
17.12.2020 14:44
Loova

Lovoo er en rip-off-app rettet mot menn. Alt er gjort for å skjule ut mer og mer penger fra den faktiske brukeren. Liker fra antatt attraktive kvinner blir forfalsket, som bare kan oppdages mot et gebyr, og deretter vise seg å være forfalskninger. Lovoo ble tidligere lagt merke til ved AKTIVT å gripe inn i kommunikasjon og øke salget med forfalskninger. Dette har fortsatt ikke endret seg, bare ikke lenger annonsere denne flotte funksjonen (alle finner hvem, hvis ikke vi genererer hvem)

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
18.12.2020 13:42
Sonnar

Jeg får stadig "sensuelle spørsmål" fra noen "falske" profilkvinner som jeg vet er falske profiler, og jeg setter dem til "Blokker bruker" hele tiden. Men nei, det er fremdeles noen som kommer. Jeg vil blokkere falske profiler med en gang.

User rating
3
Gjennomsnitt: 3 (1 Stemme)