AdultFriendFinder: Er internettets fremste sextreff-side verdt pengene?


45%

(45/100 poeng)


AdultFriendFinder er et nettfellesskap av enkeltpersoner som chatter på nettet, opptrer i og ser på cam-show og av og til møtes for seksuell aktivitet. Hvis du leter etter sextreff, eller for å finne noen likesinnede venner, kan dette være plattformen for deg.
Et av internettets eldste sextreffdomener
sier Ben

Nettdating har blitt populært det siste tiåret i Norge, og som et resultat blir det opprettet et stadig økende antall plattformer for å hjelpe folk med å finne alt fra kjærlighet og til uforpliktende sextreff.

Her tar vi et dypdykk inn i en slik plattform som vi har testet for deg, AdultFriendFinder, for å lære mer om domenet og finne ut om det er verdt din tid og oppmerksomhet.
 AdultFriendFinder til sammenligning

Populært

Mange medlemmer i Norge. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.

Et av internettets eldste sextreffdomener

AdultFriendFinder er et nettfellesskap av enkeltpersoner som chatter på nettet, opptrer i og ser på cam-show og av og til møtes for seksuell aktivitet. Hvis du leter etter sextreff, eller for å finne noen likesinnede venner, kan dette være plattformen for deg.


AdultFriendFinder Fordeler

 • AdultFriendFinder tilbyr et bredt utvalg av cam-modeller for å se og nyte

 • Grunnfunksjonene på AdultFriendFinder er gratis

 • Folkene på AdultFriendFinder ser ut til å være legitimt interessert i å møtes og treffes

 • AdultFriendFinder har et brukervennlig meldingssystem


AdultFriendFinder Ulemper

 • Du kan ikke se cam-show uten å betale for det eller bli medlem

 • Prisen for å bli medlem er ganske stiv på til 299 kr for en måned

 • Det er mulig du ikke kan finne noen i nærheten av deg hvis du bor i litt landlig til


Hva er det AdultFriendFinder gjør? Kan du virkelig finne sextreff på dette nettstedet?

AdultFriendFinder (AFF) presenteres som et online datingside som gir single voksne muligheten til å møtes, og siden blir annonsert som verdens største sex- og swingerfellesskap. I virkeligheten er den største tjenesten de tilbyr er som host for cam-show av nakenmodeller. Du kan imidlertid nå ut til andre medlemmer via meldingssystemet deres, men den tjenesten krever medlemskap.

aff cams

Basert på vårt beste skjønn, tror vi at AFF er et legitimt nettsted som hovedsakelig er en sexdrevet plattform hvor du mer enn sannsynlig finner likesinnede, som du kan møte for sextreff, om du prøver.

Underholdningsverdien på siden er ganske høy, spesielt hvis du er en fan av cam-modeller - AFF har en overflod av forskjellige modeller, så vel som par, som opptrer til alle døgnets tider for sine seere.


Vår anbefaling: C-date
Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.Hvor raskt kan jeg finne sette opp et sextreff på AdultFriendFinder i Norge?

Når du kommer til nettstedet, vil du se et «Registreringsvindu» som ber deg om å opprette en konto. Det er et enkelt og standard tosides skjema du fyller ut for å registrere deg.

Etter å ha fullført denne prosessen og registrere kontoen din via e-posten din, vil du bli presentert for et panel som sier «FÅ FULL TILGANG MED GULLMEDLEMSKAPET!» Etter å ha tilbrakt noen minutter til på siden, vil du erfare at de fleste tjenestene den tilbyr krever medlemskap.

Når det er sagt, mottok vi tre meldinger fra andre medlemmer (som vi ikke klarte å lese på grunn av vårt manglende medlemskap i begynnelsen) innen tretti minutter etter oppretting av kontoen, så sjansen for å komme i kontakt med andre AFF-medlemmer er bemerkelsesverdig høyt - spesielt hvis du betaler for et medlemskap.

Tid det tok å ha utvekslinger med andre AFF-medlemmer: Mindre enn 30 minutter.AdultFriendFinder: Profiler og beste funksjoner

En av de første tingene du vil legge merke til med AdultFriendFinder er hvor bredt og dyptgående de lar deg lage profilen din.

Når du ser på profilene til andre brukere, får du mye innsikt i tingene forskjellige mennesker leter etter ved å bruke nettstedet. Det første du vil se på en annen brukers profil er Introduksjonen. Her kan brukerne gi en detaljert forklaring på hvorfor de bruker AFF, og hva de er på utkikk etter.

En interessant funksjon finner du under «Min ideelle person». Dette er et sted for brukere som vet nøyaktig hva de ønsker å gjøre sine ønsker tydelige. En bruker vi møtte skrev for eksempel at deres ideelle person var en «åpensinnet, ren, trygg, tilregnelig og samtykkende lekepartner»
Vi foreslår at du ser på denne delen før du sender meldinger til noen av interesse for å se om du passer til noen av deres begjærte egenskaper. Hvis du gjør det, bruk det for å få oppmerksomheten deres og for å starte en samtale.

Informasjonsseksjonen

Som nummer to vil du se en informasjonsseksjon. Her kan brukerne plassere informasjon om ting som deres seksuelle legning, sivilstand, hva de leter etter, språk som er snakket og mye mer. For par deles informasjonsseksjonen i to for å vise informasjon for ham og henne. Brukere som kjøper et medlemskap har muligheten til å søke etter andre brukere basert på noen av disse kjennetegnene.

Og i neste seksjon, så vil du se en del av bilder og videoer der du kan sjekke andre brukeres personlige medier. Til slutt vil du se en seksjon for vennenettverket. Denne delen viser alle brukerens aktive venner. Vi vurderer AdultFriendFinders profil-oppsett til å være blant de beste funksjonene domenet tilbyr. Dette er fordi brukere kan fortelle mye informasjon, noe som hjelper å matche dem med likesinnede.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på C-date. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Er AdultFriendFinder gratis?

AdultFriendFinder er et nettsted som tilbyr mange funksjoner gratis. For eksempel kan du bla gjennom utvalget av personer nær deg gratis. Imidlertid, hvis du vil nå ut til noen du ønsker å treffe, eller få tilgang til bilder eller videoer lagt ut av brukere, må du betale for et medlemskap.

Disse medlemskapene koster på det meste 159 kr / måned for en enkelt måned,  170 kr / måned for en 3-måneders medlemskap og de laveste nivået 129 kr / måned for et 12-måneders medlemskap.

Som premiummedlem får du full tilgang til alt innholdet på nettstedet, samt muligheten til å kontakte et ubegrenset antall andre brukere. Dette er definitivt et nettsted der du må betale for et medlemskap for å få mest mulig ut av tjenesten.

Hva kan du få tilgang til uten å betale på AFF?

Veldig lite, dessverre.

Gratis bruker versus medlemsfunksjoner

Som gratis bruker vil du kunne:

 • Finne fotoer og videoer
 • foreta grunnleggende søk
 • last opp dine egne bilder og videoer
 • chatte ved hjelp av direktemeldinger eller AFF-chatterommet
 • bli med på blogger og i grupper.

De som betaler for et medlemskap får følgende funksjoner og mer:

 • se komplette brukerprofiler
 • lese og svare på ubegrensede meldinger
 • se videoer full-lengde og se bilder i full størrelse
 • se mer enn ett live webkamera samtidig
 • sende venneforespørsler

Rangeringen i sammenligning


Pro-tips for sextreff på AFF

Hvis du prøver å få mest mulig ut av AdultFriendFinder, så er vårt beste råd at du betaler for et premiummedlemskap.

Dette vil tillate deg å kommunisere med alle du synes er interessante og gir deg sjansen til å se et bredt utvalg av forskjellige cam-modeller og par som opptrer.

Vårt neste råd vil være å ta deg tid til å på arbeide med og fylle ut profilen din.

Profilsiden din er det andre brukere ser når de søker etter deg eller snubler over deg, så du vil at den skal være den beste representasjonen for deg som den kan være.

Ta deg tid til å tenke nøye gjennom biografien din og bildene du bruker, da det er dette du vil bli bedømt etter. Når du velger et bilde av deg selv, vil vi foreslå et nylig bilde som viser hele ansiktet og kroppen din. Dette er viktig fordi det gir menneskene du kanskje vil kommunisere med en ide om hvordan du virkelig ser ut.

Siste tips og advarsler

Hvis du er en fan av å kommunisere med cam-modeller, må du være oppmerksom på skillet mellom et tilbud en individuell bruker gir gjennom chat, og noe en cam-modell kan si under en stream. Brukere som deltar i private samtaler er mer sannsynlig å være ekte når de sier at de ønsker å møte personlig for å få et sextreff, mens modeller veldig gjerne bare opptrer for deg.

Vårt siste råd er å huske å være tålmodig når du kommuniserer med andre brukere online. Kvinnene på nettsteder som AFF får ofte en overveldende flod av meldinger, så hvis noen tar lengre tid enn du vil svare på, kan det hende de bare sorterer gjennom innboksen sin.


Våre anbefalinger

Populært
9,5

 • Etablert og anerkjent
 • Populært
 • Stort utvalg av verktøy
Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer
7,5

 • Medlemskapet er helt gratis for kvinner
 • Du bestemmer selv hvem du deler profilbildet med
 • Mange kvinnelige medlemmer, noe som øker sjansene betydelig
 • Et veldig aktivt dating-fora
Et av internettets eldste sextreffdomener
4,5

 • AdultFriendFinder tilbyr et bredt utvalg av cam-modeller for å se og nyte
 • Grunnfunksjonene på AdultFriendFinder er gratis
 • Folkene på AdultFriendFinder ser ut til å være legitimt interessert i å møtes og treffes
 • AdultFriendFinder har et brukervennlig meldingssystem

FAQ - AdultFriendFinder

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
4
Gjennomsnitt: 4 (2 Stemmer)

Kommentarer

05.03.2021 13:30
Love2chat

God nettside for sexy chatter. Men forvent ikke å møte jentene. Ingen av jentene ønsket å møtes i det virkelige liv.

User rating
7
Gjennomsnitt: 7 (1 Stemme)
22.03.2021 17:48
Rob

De vil bare ha pengene dine. Ingen av disse kvinnene på affære vil møte. De vil bare holde seg foran kameraet og gjøre deg kåt.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)