Praktiske tips for å arrangere en one night stand via app i Norge

Ingen kjærlighet, ikke noe drama, og ikke noe grøt å gå rundt: Det er en one night stand (= ONS) i et nøtteskall. Noen ganger er det akkurat det du trenger.

Bør du skamme deg over det?

Vi sier: Nei, ikke i det hele tatt. Du trenger bare å vite hvordan og hvor du skal finne det.

Datingsider og -apper som spesialiserer seg på one night stands leverer nettopp dette: Raske, sex-treff mellom menn og kvinner som ønsker det samme. Intet mer, intet mindre.

Men markedet for Norske datingapper er stort. Du kan godt lure på hvilke apper du bør bruke hvis du ønsker å ordne en one night stand raskt.

Vi har fordypet oss inn i det som tilbys, og har kommet med noen anbefalinger. I tillegg informerer vi deg:

 • Slik arrangerer du one night stander på nett i Norsge.
 • Hvordan få mer suksess med kvinner.
 • Feil å unngå når du flørter med damer.

Vi håper du liker å lese disse tipsene og sette dem i sving!Våre anbefalinger

Populært

Mange medlemmer i Norge. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Vi anbefaler

Denne nettsiden handler om å ha det moro! De ekstremt allsidige mulighetene for å komme i kontakt og det nådeløse meldingssystemet sikrer kontinuerlig underholdning.

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.

Et av internettets eldste sextreffdomener

AdultFriendFinder er et nettfellesskap av enkeltpersoner som chatter på nettet, opptrer i og ser på cam-show og av og til møtes for seksuell aktivitet. Hvis du leter etter sextreff, eller for å finne noen likesinnede venner, kan dette være plattformen for deg.


Leter du etter en partner for en one night stand? Disse Norske sex-treff-appene kan sette farten opp på ting

Å kle seg fint for så å gå på klubben pleide å være den eneste måten å finne en hot lidenskapelig kveld. I dag kan datingapper og uformelle datingsider hjelpe deg med dette søket. Hva er fordelene?

Først, du vet at alle som bruker disse sexappene, er som akkurat som deg på jakt etter affære for en enkel natt.   Både mannlige og kvinnelige brukere vil være anonyme og ha det gøy uten forpliktelse.

Høres dette for bra ut til å være sant?

Riktignok, det er et par utfordringer involvert i å sikre seg en ONS via app.  Mange brukere gir opp for enkelt, uten å forstå akkurat hvorfor de ikke lykkes. Andre er redde for at profilene ikke er det de utgir seg for for å være.

Hvorfor synes folk dette er så vanskelig?

For å lykkes er det viktig å forstå de to viktigste reglene for dating via sexapper:

 • Sexapper og date-portaler for å arrangere one night stander på nettet er verktøy - ikke noe mer, intet mindre. Noen ganger tar det litt tid å lære hvordan man bruker dem effektivt - men når du har gjort det, vil suksessraten tale for seg selv. Du vil ha det gøy og (forhåpentligvis) bli kjent med interessante mennesker i prosessen.
 • Som mann bør du sette pris hva kvinner vil ha fra en god one night stand. Men vær ikke redd - kravene er ofte enklere enn du tror.

For å oppsummere: Hvis du leter etter en en one night stand online, så trenger du riktig verktøy (appen), de riktige tipsene og triksene og en forståelse av hva kvinner vil ha fra sex-treff for å gjøre det verdt det for dem.

Når du har fylltdisse kravene, er det ingenting som står i veien mellom deg og utallige netter med utrolig sex uten forpliktelser.

Slik gjør du det: Å finne en one night stand via app i Norge

Profilen din: inngangsbilletten din til en date

Som en kort gjennomgang av en hvilket som helst norsk datingside vil fortelle deg, er flotte bilder en hot og noe som folk tenner på. Et frekt (eller i det minste tilnærmelig) smil kombinert med fine klær, eller sexy klær, mer enn nok til å få pulsen til å hoppe opp.

Når kvinner studerer menns profiler, er det ikke noe annerledes. Også de ønsker å se attraktive potensielle matcher, hvis utseende tenner fantasien. Men et godt profilbilde kan gjøre enda mer enn det.

Gode bilder er en gave til alle som tar seg tid til å se på profilen din. Å laste opp bilder av god kvalitet viser at du har stil og vet hva dine romantiske potensielle dater ser etter.

I motsetning til dette sender uklare bilder eller uforsiktig snapshot-bilder sin egen beskjed: At du ikke vet hvordan du skal presentere deg selv og ikke bryr deg om du blir oppfattet som attraktiv. De sier: Bak denne profilen er en lat kjedelig fyr uten smak - venter bare på deg! 😉

Så, hva er trikset med å få til gode bilder? Er en fotograf viktig?

Svaret er nei. Ingen grunn til å overtenke ting! Fremfor alt virker vi attraktive for andre når vi er våre autentiske selv. Dette betyr at du ikke trenger å posere foran speilet eller med skjorta av. En fin skjorte eller en uformell T-skjorte kan være like sexy.

Feil å unngå med profilbilder

Unngå bilder som viser deg med mange kvinner. Fra disse, vil kvinner få inntrykk av at de kommer til å bli en av mange andre kvinner, og sannsynligvis vil de klikke rett bort fra profilen din.

Når du velger antall bilder, bør du tenke på at jo færre du laster opp, jo bedre kvalitet bør de ha. 3-5 bilder er vanligvis best, selv om 2 kan fungere hvis de treffer på de riktige punktene.

Profilen din sin biografi

De som er kresne, vinner

Hva menes egentlig med dette?

Vi som mennesker er individer - og det er bra. I et profesjonelt miljø er det mindre viktig at to personer klikker på et personlig nivå, og er på samme bølgelengde. Med sex, derimot, er det ofte bare veldig bra hvis to personer er kompatible på visse områder og har en viss gjensidig tilknytning.

Den gode nyheten er at med mindre du liker veldig uvanlige ting, er det mange kvinner der ute som vil være en veldig bra (seksuell) fir for deg. Imidlertid er det motsatte også sant:

Det vil være kvinner du ikke har samme frekvens med. Hvordan skiller du den første gruppen fra den andre? Det er riktig - med profilen din sin biografi.

Med andre ord:

Riktig profilbiografi kan spare deg for å kaste bort tid på samtaler og møte kvinner du ikke vil klikke med i sengen. Dette kan virkelig ikke understrekes nok. Så,

Vær kresen!

Vær ærlig om hvem du er og oppgi dine preferanser og ønsker.

For eksempel hvis du er ...

Direkte og seriøs
 «Ønsket: Intelligent, selvsikker kvinne for en morsom ettermiddag. La oss starte med en uformell drink og se hvor det tar oss.»

Dominerende
 «Jeg liker å ta ledelsen i sengen og leter etter kvinner som liker å bli dominert. Erfaring, respekt og skjønn (om ønskelig) er garantert. Alt annet kan diskuteres privat.»

Enkel og eventyrlig
«Jeg liker tatoveringer, piercinger og kvinner med en eventyrlig side. Hvis du er komfortabel uten sminke, har sans for humor og ikke har noe imot å la lyset være på, vil jeg gjerne bli kjent med deg.»

Alt om å gi og ta
 «I følge ekskona mi var sex aldri problemet. Jobben var en annen sak. Hvis du, som meg, leter etter moro i helgen uten forpliktelser, vil jeg gjerne møte deg (og hvis du har kjøpt sexy undertøy for anledningen så er drinkene meg).»

Feil å unngå for få en vellykket biografigrafi

 • For både menn og kvinner er det viktig å huske at krav og forventninger varierer med alder. Grunne vitser kan være greit blant 23-åringer; ved fyltte 43 så blir de sannsynligvis oppfattet som barnslige og et eksempel på dårlig dømmekraft.
 • Mange kvinner ser negativt på mangel på erfaring, siden det ofte betyr mindre tilfredshet for dem. Hvis du er uerfaren, bør du prøve å gjøre deg raskt kjent med hva kvinner forventer i sengen. Du kan også be partneren din om å vise deg hva hun gjør og ikke liker.
 • Bruk aldri biografigrafien din til å klage på tidligere dårlige opplevelser. Besøkende på profilen din leter etter morsom og uforpliktende sex, ikke for å høre på dine klager. Selvfølgelig har du rett til å forvente det samme fra potensielle matcher også.

Sikre din første one night stand: Riktig måte å chatte på

Profilen din skal nå være komplett. Damer kan se bildene dine og er (forhåpentligvis) interessert i å bli kjent med deg. Veldig bra! Nå må du vite hva du skal si.

Våre tips for åpningsmeldingen:

 • Når du skriver til en kvinne, bruk alltid kallenavnet hennes. Ellers kan meldingen din se ut som at den er upersonlig.
 • Hold det uformelt.
 • Henvis til hennes biografigrafi, hvis hun har en.
 • Hold det kort og søtt. En åpningsmelding må ikke være lengre enn 10 setninger.
 • Oppgi et par av de tingene du liker best med henne.
 • Gi et forslag til første date.

For eksempel:

«Hei (navn),
 Jeg elsker profilbildet ditt - svart ser veldig bra ut på deg. Har du lyst på en date? Hvis ja - kaffe, cocktailer, tur - hva har du lyst til?

Vil gjerne høre fra deg.
(Ditt navn) xxx»

Generelt sett er det du ikke skriver mindre enn viktig enn å unngå 'no-gos' som er oppført nedenfor:

 • Hvis det ikke er umiddelbart klart at din potensielle match er klar for sexchat, bør en slik chat først unngås! Mange kvinner ønsker å føle seg komfortable i en manns nærvær før de gjerne snakker om sex.
 • Ikke bruk åpningsmeldingen din til å snakke ned andre medlemmer av plattformen eller klage på dårlige opplevelser. Potensielle partnere vil oppfatte dette som barnslig og uoriginalt.
 • Bruk aldri meldingen til å be om personlige opplysninger. Til å begynne med, behandle etternavnet og adressen til den potensielle partneren din som no-go-spørsmål. Ta det i stedet som et tegn på tillit når hun til slutt avslører ting av seg selv.

Vår anbefaling: C-date
Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.Daten før en one night stand

Hvis du fortsatt er relativt ny i å ordne dater via app, er det bare naturlig at du blir litt nervøs.

Problemet

Når vi er nervøse, kommer sender vi ut signaler som viser oss som usikre og passive. Vi snakker på en forhastet og klønete måte. Men, mens en viss grad av nervøsitet er uunngåelig, er det et par triks som nesten alltid hjelper:

Kvelden før, legg ut hva du vil ha på deg - undertøy og sko inkludert. Dette bidrar til å unngå stress i siste øyeblikk.

Velg bare klær der du føler deg 100% komfortabel i. Prøv imidlertid å gi minst et lite hint av sex-appeall. Ved denne anledningen bør den selvstrikkede genserene fra mamma bli værende i garderoben.

Tren litt før første date. Dette vil bidra til å slå ned på adrenalinet og få deg til å føle deg avslappet. I tillegg kan du prøve å ikke konsentrere tankene dine om sex. Selv kvinner som søker uforpliktende moro, vil vanligvis snakke i sammen en stund og være sikre på at de kan slappe av med deg. Selv om du kommer i gang samme natt, har du mer enn nok tid til å komme deg etterpå.

Drikk bare alkohol i moderasjon og ta pass på ånden din. Ikke alle kvinner liker lukten eller smaken av øl. Hvis du får en indikasjon på at dette er tilfelle, sjekk med daten din eller la henne velge drinker.

Flørting er et spill

For best resultat, se på dater og en one night stands som et slags spill. Ha det gøy med det! Hva liker hun? Hva tenner hun på? Hvilke samtaleemner er best for å bryte isen? På hvilke drikkesteder føler du deg mest hjemme?

Jo bedre du kjenner deg selv, jo lettere vil du finne det å føle deg komfortabel i selskap med en kvinne du ikke kjenner. Husk:

Når det gjelder sex-apper og one nights stands, er det ikke viktig hvem du er i livet. Karrieren din, banksaldoen din, dine langsiktige drømmer - ingenting av dette er viktig når to mennesker møtes for det enkle formålet å ha god sex.

Lola: «Jeg elsker blinddater og one night stands. De er som jul - du vet aldri hva du får. Det er også veldig bra når en mann sitter overfor deg og du kan se: Han vil ha meg, men fordi han er en gentleman, kommer han til å vente på at jeg skal gjøre det første trekket. Ser øynene hans lyse opp når jeg forteller ham at han kan kysse meg ... det er utrolig! Etter det gir jeg ham gjerne tøylene.»


Rangeringen i sammenligning


Å lære av 50 Shades of Grey: Hva synes kvinner er sexy om Christian Gray?

Christian Gray er hovedpersonen i boka 50 Shades of Grey. Med mer enn 100 millioner eksemplarer solgt over hele verden, hva gjør karakteren så attraktiv for kvinner?

Vel, han har penger. Mange menn tror ...

... at dette er alt kvinner er interessert i. Likevel, hvis vi ser nærmere på, ser vi det mens kvinner somliker  økonomisk uavhengighet (hvem gjør det ikke?), så er rikdom alene er svært sjelden nok til å få deres oppmerksomhet.

Så hvis det ikke handler om penger, hva da? En nærmere titt på karakteren avslører:

 • Christian Gray er selvsikker. Han vet hvem han er og hva han liker.
 • Han er i stand å snakke åpent om hans ønsker og ideer.
 • Han er gjennomgående respektfull og ærlig. Han lar Anastasia få vite hva han vil ha av henne, og gir henne tid til å erkjenne det.
 • Han viser seg selv som å være ansvarlig og åpen. Han holder løftene sine, noe som gjør det lettere for Anastasia å slappe av i hans nærvær.

Hva kan vi lære av hans oppførsel?

Du trenger ikke å være en fan av BDSM for å benytte deg av Christians oppskrift på suksess. Poenget er: Hvis du gjør en innsats for å være klar over hva du leter etter, vil det være mye enklere å finne det. Og uansett dine seksuelle preferanser, husk:

Selvtillit gjør folk sexy!

Hvordan bli selvsikker? Ved å bygge opp erfaring. Her er sex-apper og utesteder ikke annerledes enn noe annet livsområde. Øvelse gjør mester! 😊

Sabbie: «Det er så irriterende når menn tenker at det å handle dominerende vil bringe meg på kne. På den annen side er det lite mer attraktivt enn en mann som kan si hva de vil og fremdeles oppfører seg respektfullt. Hvis resten også passer godt, har jeg ikke noe problem å la meg selv følge strømmen og se hvor det tar oss.»

Og en ting til...

Fra starten, så gjør Christian Gray det klart for Anastasia at han vil ha henne - og bare henne. Selvfølgelig er denne tilnærmingen ganske vanskelig å etterligne på one night stands, siden dette er akkurat de løftene du (antagelig) ønsker å unngå. Men uansett…

På selve daten, bør din oppmerksomhet bare fokuseres på kvinnen som sitter overfor deg. Telefonen din skal være lydløs. (Det sier seg selv at du kan forvente samme høflighet til gjengjeld.)


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på C-date. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Skille hveten fra klinten: Håndtere overdreven valgmuligheter i one night stand-apper

Menn som skriver til for mange kvinner samtidig, vil raskt innse at de slik scorer selvmål. Om ikke annet, vil denne erkjennelsen komme raskt når flere kvinner svarer samtidig og forventer et raskt svar.

Så hvordan skal det egentlig gjøres? Bør du bare chatte med en kvinne om gangen og vente på svaret hennes?

Svaret er - nei, selvfølgelig ikke. Det er helt greit å skrive til flere kvinner i rask rekkefølge, siden det er sannsynlig at ikke alle av dem vil svare. Erfaringen viser at det sannsynligvis vil ta litt tid å score en date og dette er helt normalt.

Vårt tips:

Bla gjennom alle i appen og skriv til 3-5 kvinner som virkelig interesserer deg og som deler interessene dine. Fordelene med denne taktikken er:

 • Du får et generelt bilde av hva som er tilgjengelig
 • Du har nok tid til å utarbeide en individuell melding for hver match
 • Hvis flere kvinner godtar tilbudet ditt om en første date, kan du ordne flere dater på kort tid - bare vær sikker på å la det være to dager mellom hver.


Forstå og overvinne sjenanse: Hvordan sjenerte norske single kan nyte one night stands

Å være sjenert kan være et alvorlig problem for menn. Dessverre er det mange som går løs på problemet på feil måte.

Selvfølgelig kan alkohol hjelpe. Det reduserer hemninger og får blodet til å strømme. Rødvin sies å være et afrodisiakum for noen.

Men er man helt ærlig ...

Vil du virkelig måtte vende deg til alkohol hver gang du blir pålagt å flørte? Utvilsomt ville det vært fint om du også kunne klare deg uten det.

Så, hva gjør vi?

Ta tak i årsaken til problemet. Hva får deg til å føle deg nervøs i nærvær av en kvinne? Er du redd for mulig avvisning?

I så fall kan du prøve å overvinne denne frykten. Selv de mest profesjonelle datere blir avvist av og til. Dessuten, når det gjelder kvinner, er temaet sex naturlig mindre enkelt og greit enn det er for menn. Hvorfor?

For mange kvinner har menstruasjonssyklusen en betydelig innflytelse på deres appetitt for sex. Dette betyr at hvis en kvinne avviser deg, er det ikke nødvendigvis på grunn av hvem du er eller deg.

Kanskje det er på grunn av mensen, eller kanskje hun allerede er sammen med noen og ikke vil ha for mye på en gang. De eksakte årsakene vil sjelden være åpenbare.

En ting er imidlertid klart: Det er at ingen blir kvitt datingangst ved ikke å date. Snarere vil sjenansen din forsvinne av seg selv når hjernen din over tid lærer at datingulykker og -avvisning ikke er verdens ende.

Med dette i tankene: Kom deg i gang og ikke gi opp! 😊

Ha det gøy å flørte, kysse og ...!Våre anbefalinger

Populært
9,5

 • Etablert og anerkjent
 • Populært
 • Stort utvalg av verktøy
Vi anbefaler
8,5

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer
7,5

 • Medlemskapet er helt gratis for kvinner
 • Du bestemmer selv hvem du deler profilbildet med
 • Mange kvinnelige medlemmer, noe som øker sjansene betydelig
 • Et veldig aktivt dating-fora
Et av internettets eldste sextreffdomener
4,5

 • AdultFriendFinder tilbyr et bredt utvalg av cam-modeller for å se og nyte
 • Grunnfunksjonene på AdultFriendFinder er gratis
 • Folkene på AdultFriendFinder ser ut til å være legitimt interessert i å møtes og treffes
 • AdultFriendFinder har et brukervennlig meldingssystem

FAQ