Be2 Norge Test: Hvor raskt kan du finne kjærlighet?


92%

(92/100 poeng)


På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.
En populær norsk datingside for alle
sier Ben

Så du leter etter en datingsplattform der du raskt kan finne kjærlighet?

Det finnes en rekke datingsider i Norge. Hvilket datingside bør du gå for da?

I denne artikkelen ser vi på den velkjente be2 datingtjenesten.

Er det mulig å finne partneren din for livet på b2? Hva har plattformen å tilby og hva er det egentlig? Styrker og svakheter?

Vi har grundig testet nettstedet bare for deg, og har svarene på alle dine brennende spørsmål.be2 til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


be2 Fordeler

 • Et stort antall kontaktforslag

 • Søk på tvers av landegrenser

 • Et balansert kjønnsforhold

 • En tydelig og enkel grensesnittdesign

 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på


be2 Ulemper

 • En altfor kort personlighetstest som reduserer antallet foreslåtte egnede partnere

 • Et begrenset utvalg av personlighetstest svar


Sjanser for suksess, fordeler og ulemper ved be2 datingside

Hva handler be2 om?

Den lille psykologiske testen og valg av profilspørsmål gjør det klart: Single på norske be2 leter mest etter et solid, langsiktig forhold. Men er det nok medlemmer i Norge på be2-plattformen?

Plattformen viser oss statistikken deres:

 • Nærmere en million brukere registrert over hele verden
 • 24 000 nye medlemmer registrerer seg hver dag på plattformen
 • Søk etter medlemmer over landegrensene (mer enn 35 forskjellige land tilbys)
 • Et balansert kjønnsforhold på relativt jevne 57% menn og 43% kvinner
 • Gjeldende nedlastningsstatistikk fra januar 2021: mer enn 500 000 nedlastinger av appen i Play-butikken.

Ved første øyekast ser ikke tallene så halvgale ut. Likevel ser vi her på totale globale tall, noe som ikke nødvendigvis forteller oss noe om situasjonen i Norge. Så hvordan er situasjonen i Norge?

Alt vi kan si er, beviset om kaka er god får du når du spiser den. Hvorfor ikke laste ned appen og prøv før deg  selv? Men hva venter der på deg når du kommer deg på appen?

Vår erfaring med be2 viser at plattformen er populær, relevant og helt verdt å se på om du er basert i Norge.

Det er et bredt spekter av medlemmer på plattformen. I motsetning til nettsteder som Academic Singles eller EliteSingles, tilbyr be2 et bredere snitt. Her finner du mennesker fra alle yrker - fra håndverkere til lærere, fra bankansvarlige til ledere og til og med kvalifiserte psykologer. Med Be2 er inkludering både metoden og målet.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Be2-funksjoner og -profiler satt på prøve

Det lille spørreskjemaet i begynnelsen av registreringsprosessen er enkelt å fylle ut. På bakgrunn av svarene dine foreslår plattformen de mest passende medlemmene for deg. Logikken her er: Jo høyere samsvar mellom to profiler, jo større er sjansen for at de to medlemmene passer til hverandre.

Vår dom:

Be2-spørreskjemaet er ganske kort så langt som datingsider går (pluss-siden er at det ikke tar lang tid å fullføre), og spekteret av potensielle svar er også noe begrenset.

F.eks.:

Når man må bestemme mellom alvor og humor. Videre tilbyr isbryter-spørsmålet, i vår mening i det minste, et alt for begrenset utvalg av svar.

Når testen er ute av veien, er det på tide å laste ned noen bilder.

Og på temaet bilder ...

Bildene blir sjekket og aktivert av be2-ansatte. Dette kan ta et par timer. Da vi laget vår profil, måtte vi imidlertid bare vente en halvtime.

Fordelen med denne prosessen: Vi fant knapt en eneste falsk profil på plattformen!

Styrker med be2

Be2-datingsiden tilbyr flere muligheter enn de fleste andre plattformer for å gå i detalj om ting som hobbyer. Vi foreslår at du fyller ut alt her for å gi så mange detaljer om deg selv som mulig.

Et annet positivt aspekt er at du ikke bare er begrenset til flervalgsspørsmål, men også har sjansen til å komponere dine egne svar. Vårt beste tips er å avvike fra de generiske svarene som folk vanligvis går for og ta en originale vri.

Utmerket!

Du mottar et høyt antall profilforslag med gratisversjonen. Dette kan være hvor som helst mellom 15 og 50, avhengig av søkekriteriene. Så du trenger ikke å vente dager på forslagene, slik det er tilfelle på noen andre datingplattformer.

Individuell foto-handling - du kan operere diskret

Med Be2 har du muligheten til å vise bildene dine for individuelle brukere etter eget skjønn. Denne funksjonen hjelper alle de som av profesjonelle årsaker trenger å sørge for at de ikke vises for alle å se.

Søkefunksjonen

Be2-søkefunksjonen var egentlig ganske gjemt, og den var vanskelig å finne. Først når du klikker øverst til høyre over profilen din, vises navigasjonsfeltet og søkefunksjonen.

Du kan søke ved å bruke kjønn, land, fylke, årlig inntekt, drikke- og røykevaner, barn, figur og religion.

Dessverre viste testen vår at søkekriteriene du velger har svært liten innflytelse på resultatene som vises. Vi ble vist medlemmer som var langt fra kriteriene vi valgte - når det gjelder beliggenhet og alder, og alle andre alternativer for den saks skyld.

Med alternativet «hvem er online»-valget an du søke direkte etter aktive brukere i ditt område. Resultatene kan bestilles etter ønske.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for de med premium-medlemskap. Det er synd, be2 kan være litt mer raus her, etter vår mening.

 Vår erfaring med be2 Norge - feltprøven

Be2 - Appen

Du kan bruke be2 på appen så vel som nettstedet. Appen kan lastes ned gratis via Google Play-Store eller Apple App-Store. Når det gjelder å opprette profilen din, anbefaler vi imidlertid at du bruker nettstedet, da den større skjermen lar deg svare på personlighetstesten og profilspørsmålene mye enklere og med mer komfort.

Fordeler: Å chatte med medlemmer på be2

Når du tar kontakt med medlemmene, har du 5 muligheter å velge mellom.    Flørtende forespørsel, send en hilsen, som profilen, foreslå en samtale og selvfølgelig kan du sende dem en direkte melding. Du finner ikke dette utvalget ofte.

Gratis kontra premium

Hvis du ikke vet så mye om en bestemt plattform, vil du prøve den først før du tar å gjør noen finansielle forpliktelser. Så hvilke funksjoner er gratis med be2 og hvilke krever premium-medlemskap?

Etter registrering er følgende alternativer tilgjengelig gratis:

 • Laste opp bilder
 • Fylle ut profilen
 • Vise medlemmer
 • Lese meldinger sendt til deg

Med dette basis-medlemskapet er imidlertid profilbilder uskarpe. Om du vil svare på meldinger sendt din vei, samt se bilder tydelig, trenger du den oppgraderingen.

Utvalget av medlemmer er også begrenset. Du kan verken filtrere resultatene dine eller klikke på medlemsprofiler.

Jo mer du skriver, jo mer oppmerksomhet får du

Resultatene våre indikerer ganske tydelig at andre be2-brukere vil se skikkelig utfylte profiler. Den detalj-fattige profilen vi opprettet mottok nesten ingen meldinger. Men så snart vi anstrengte oss og fylte ut profilen riktig, endret dette seg. Derfor er konklusjonen vår:

De som skriver personlige og individuelle tekster på profilen deres, vil finne en partner tidligere og vil ha det mer moro i prosessen.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Er be2 for dyrt? Be2-priser - en oversikt

Nettdatingplattformer som tilbyr en seriøs tjeneste for medlemmer som er på utkikk etter kjærlighet, i forhold til plattformer fokusert på flørting, som Tinder eller Bumble, er generelt sett dyrere.

Seriøse online datingtjenester må ta seg betalt for markedsføring for å sikre en jevn strøm av nye medlemmer. I tillegg til dette holder gebyret de som ikke er seriøse med dating, og rett og slett vil slå i hjel litt tid, langt borte fra plattformen.

Dette er be2 sin tilnærming til deres dating-tjeneste. Men bare så det er klart: I sammenligning med mange av markedskonkurrentene, er be2 rundt 10-20% billigere.

Prisforskjeller mellom menn og kvinner på be2

Vi oppdaget at menn og kvinner tilbys den samme medlemsprisen, noe som går mot trenden med kvinner som mottar medlemskap gratis.

Det er heller ikke noe månedlig betalingsalternativ med be2, her må medlemmene i stedet betale en enkelt forhåndspris.

Be2-priser - oversikten:

 • 3 måneders premiummedlemskap - 599 kr / per måned (engangsbetaling på 1797 kr)
 • 6 måneders premiummedlemskap - 499 kr / per måned (engangsbetaling på 2994 kr)
 • 12 måneders premiummedlemskap - 299 kr / per måned (engangsbetaling på 3588 kr)

Be2 sin oppsigelsesprosess

Hvis du vil avslutte premium-medlemskapet, klikker du på nettportalen på profilen din. Naviger til den andre menylisten på «preferanser», og du vil se alle alternativene du trenger her.

Den vanlige oppsigelsestiden er to uker før kontraktsperiodens slutt. Dette kan selvfølgelig endres når som helst. Hvis du er i tvil, kan du ta en titt på kontrakten du opprinnelig signerte, eller kontakte be2-teamet for mer informasjon.

Rangeringen i sammenligning


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - be2

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
5
Gjennomsnitt: 5 (4 Stemmer)

Kommentarer

05.03.2021 10:42
Berit

Jeg har registrert meg med be2 for 2 måneder siden. Jeg var skeptisk på grunn av mange dårlige anmeldelser. Men etter 1 måned møtte jeg den nye kjæresten min her. Jeg kan ikke klage. Be2 datingsiden fungerer, men det er ikke billig.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
12.03.2021 17:50
eivindS

Jeg har brukt dette nettstedet i 6 måneder. Endelig har jeg funnet en kvinne. Men jeg synes prisen er for høy. Jeg kan anbefale be2, men de bør senke prisene.

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)
15.03.2021 14:20
Raldun

Forferdelig opplevelse med dette nettstedet. 90% av kvinneprofilene er falske, som fortsetter å sende meldinger bare for å lokke menn til å betale for en premie. Før du kjøper et månedlig abonnement får du titalls meldinger fra kvinner hver dag. Selvfølgelig kan du ikke lese dem, for det er bare for betalende kunder. Du kan heller ikke se bildene.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
25.03.2021 13:50
Vid

De har tatt pengene mine, og jeg kan ikke si opp 6-måneders abonnementet mitt. Jeg sluttet å bruke dette nettstedet fordi det er dritt. Men de gir meg ikke pengene mine tilbake.

User rating
2
Gjennomsnitt: 2 (1 Stemme)