Er EliteSingles virkelig det beste nettstedet for smarte og velutdannede single i Norge?


85%

(85/100 poeng)


Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
sier Ben

EliteSingles har blant medlemmene det mer profesjonelle, litt eldre laget av datingmarkedet. Hovedgruppen den retter seg mot er single, velstående, profesjonelle som er noe avanserte i karrierene sine - dermed er appellen rettet mot litt eldre brukere, 30+ (ingen ungdommer) - og de som ønsker å finne potensielle partnere som også har oppnådd samme suksess og posisjon i karrieren.

Denne artikkelen vil gi deg et innblikk av hvordan EliteSingles lykkes som en datingapp. På hvor vellykket siden er med å oppfylle sine løfter, for eksempel å være et nettsted som tilbyr virkelig kompatible matcher, og på hvor vellykket det er som et nettsted generelt.

Vi vil dykke ned i hva du kan forvente når du registrerer deg, andre brukeres opplevelser av å bruke nettstedet i Norge, og fylle ut noen fordeler og ulemper med EliteSingles, sammen med noen ofte stilte spørsmål.EliteSingles til sammenligning

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.


EliteSingles Fordeler

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper

 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak

 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen


EliteSingles Ulemper

 • Du kan bare sende meldinger til andre brukere og / eller se profilbildene deres når du registrerer deg for en av medlemspakkene. De gratis alternativene tilbyr ikke disse funksjonene

 • Noen brukere rapporterer at kundeservice ikke er veldig lydhør og generelt dårlig å hjelpe til med eventuelle problemer.


Ekte kjærlighet? Kan du virkelig bli forelsket i å bruke EliteSingles?

EliteSingles er veldig brukervennlig. Måten nettstedet antyder kompatibilitet mellom brukere som leter etter kjærlighet, er ved å bruke en omfattende profilbygger og en personlighetstest. Basert på resultatene av testen, samt annen informasjon om seg selv som brukeren har lagt inn, for eksempel alder, sted de bor og jobber, vil EliteSingles deretter matche denne brukeren med mellom 3-10 potensielle dater på daglig basis.

EliteSingles hevder at siden samsvarer med opptil 2000 par hver måned. Deres detaljerte og lange personlighetstest og profilbygger sørger for at den perfekte matchen blir laget mellom EliteSingles-brukere, så sjansene for å finne noen som du klikker med økes kraftig. De har også generelt gode anmeldelser fra nåværende og tidligere brukere. Testene utført av redaksjonen vår viste også at EliteSingles er en veldig velfungerende datingside med et utmerket matchingssystem.

EliteSingles er gratis å bruke, men brukerne må betale et abonnement på 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder for å bruke spesielle funksjoner som å kommunisere med andre brukere. Prisene er rimelige nok for hver kategori, og vil bli utforsket lenger nedenfor, men de ville være rimelig for de fleste unge og middelaldrende profesjonnele som er EliteSingles målmarked.


Vår anbefaling: Match.no
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.Venter du forgjeves? Hvor raskt kommer du i kontakt med andre Norske EliteSingles-medlemmer?

Når du registrerer deg for EliteSingles, vil brukerne bli møtt av en serie av det som virker som generiske spørsmål, for eksempel hva de leter etter i en partner når det gjelder første date-etikette, eller hvor viktig en potensiell partner sin følelse av åndelighet er for dem . Brukerne vil også bli presentert med en gruppe på fire bilder.

For eksempel: Du kan bli vist en veldig rotete arbeidsstasjon, en litt rotete arbeidsstasjon, en pen arbeidsstasjon og en ekstremt ren og minimalistisk arbeidsstasjon. Du blir deretter bedt om å velge hvilken arbeidsstasjon som best ligner din egen.

EliteSingles Desk

Disse spørsmålene og bildetestene kan virke tilfeldige, men de er designet for å hjelpe EliteSingles med å finne ut hvilken type personlighetstype brukeren er, og deretter matche den brukeren til en potensiell partner hvis egen personlighetstype passer best for dem.

Måten EliteSingles gjør dette på er å bruke Five Factor Model-teorien. Five Factor Model-teorien er en test utført som måler en persons fem personlighetsfaktorer, som kalles OCEAN. OCEAN står for Openness (åpenhet), Conscientiousness (samvittighetsfullhet), Extraversion (utatvendt), Agreeableness (omgjengelighet) og Neuroticism (nevrotisme).

Så mens hele profilbyggingen for en ny bruker kan ta fra en halv time til 45 minutter, er brukeren garantert at med en så detaljert personlighetstest og generell vurdering, vil de ha mye større suksess med å lande en match som de vil klikke med. Hver bruker vil motta kompatible matcher på daglig basis. Disse matchene er basert på hver brukeres personlighetstest, hvor de bor og deres generelle partnerpreferanser.EliteSingles: Profiler og funksjoner

Det første som kan fange blikket ditt når du klikker deg inn i ditt første partnerforslag, er den søte lille Matching Score-funksjonen som er plassert i øvre høyre hjørne av matchens profilbilde.

elitesingles ocean

Når du klikker på Matching Score-funksjonen, blir du ført til matchen sin profil, der deres OCEAN-score vil bli vist i form av glidende skalaer - for eksempel skalaen som går fra tilbakelent til disiplinert for samvittighetsfullhet.

elitesingles ocean

Det er enkelt å klikke frem og tilbake, fra din egen profil til matchene dine, for å se hvor godt du og matchen din sin glideskala passer sammen.

Den andre tingen du kan legge merke til er at matchen din sitt profilbilde er uskarpt. Når du klikker på den, blir du ført til EliteSingles medlemspakker, som er oppført som medlemskapslengde på 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder.

Så, for å etablere noen form for meningsfull frem og tilbake med en bruker på EliteSingles, må du registrere deg for en av medlemspakkene, fra 240 kr til 480 kr.

Andre steder vil matchende profiler se ut og være veldig enkel å navigere. Høyden, religionen, enten de vil ha barn eller ikke, og utdanning blant annet er omtalt på toppen. Under det ligger mathen sine favorittaktiviteter, liker og ikke liker, hva de ser etter i et forhold og hva de brenner for.

Sammenlignet med andre datingapper, for eksempel Tinder og Plenty of Fish, gir EliteSingles dybde- og sonderingsprofiltester, kombinert med mange spørsmål både om deg selv og hva du leter etter i en partner, for en mer involvert og engasjerende opplevelse med nettdatingen din.

Mens Tinder er veldig fokusert på bilder, og Plenty of Fish bare dekker de mest grunnleggende spørsmålene og interessene, tar EliteSingles kombinasjon av velprøvde personlighetstester og detaljert profilbygging sørger for at din opplevelse på dette datingsiden vil føre til mer kompatible matcher og et potensielt meningsfullt partnerskap.

Brukerne av EliteSingles ser ut til å være i den mer profesjonelle demografien, for eksempel leger; advokater; ingeniører osv. Nettstedet hevder for eksempel at 80% av brukerne har gått på universitetet, mens over 90% er over 30 år.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på Match.no. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Er EliteSingles valuta for pengene?

Som nevnt ovenfor, varierer EliteSingles fra et gratis medlemsalternativ til 240 kr per måned i 12 måneder, helt opp til 480 kr per måned i 3 måneders medlemskap, med medlemskap i 6 måneder priset til 280 kr per måned.

De største forskjellene mellom gratis- og betalingsalternativet er at du er sterkt begrenset når det gjelder tilgjengelighet som du får på gratis-valget. Du kan ikke se matchen sine bilder med gratisalternativet, og du kan heller ikke sende dem noen meldinger, du blir begrenset til å bare sende et smil i stedet. Etter at du har registrert deg for medlemskapspakkene, kan du imidlertid gjøre begge disse tingene og mer!

Når du bryter ned, ser det ut til at 6 måneders medlemspakke vil koste deg tilsvarende rundt 9 kr per dag, mens 3 måneders medlemspakken kommer inn til 18 kr per dag, og 12 måneders medlemskap koster deg rundt 8 kr per dag.

Å gå for 12-måneders medlemskap kan være den beste verdien for pengene. Å dømme etter dybden og detaljene i EliteSingles-profiler og personlighetstester, er det best at den nye brukeren tar seg tid til å utforske alle funksjonene og fordelene nettstedet har å tilby.

Det er enkelt å si opp abonnementet ditt, og EliteSingles-nettstedet veileder deg gjennom prosessen. Det er så enkelt som å få tilgang til kontoopplysningene dine, gå til medlemsinnstillingene og velge Kansellere. Hvis du har problemer med å kansellere medlemskapet ditt, eller hvis du vil be om refusjon, er EliteSingles åpne for å bli kontaktet når som helst gjennom de vanlige kanalene.

Rangeringen i sammenligning


Råd for større suksess på norsk EliteSingles

En av de største suksessmarkørene skiller seg ut. Ved å skille deg ut, både i profilbildene dine og innholdet i profilen din, for eksempel dine liker og ikke liker, og hva dine lidenskaper er, vil du sikre at andre brukere legger merke til deg.

Det er også til nytte (men på ingen måte absolutt nødvendig) at du har en eller annen form for høyere utdanning eller yrkesopplæring. 85% av EliteSingles-brukere er høyt utdannede, og de fleste har enten fullført en grad eller studert fag på universitets nivå mot en grad.

Et annet godt råd er for brukerne å være ærlig på deres personlighetstester slik at de får partnerforslag med brukere som de vil ha en ekte forbindelse med. Ved å fylle ut personlighetstesten ærlig, vil EliteSingles bedre kunne bygge en mer autentisk karakterprofil for deg selv, slik at andre brukere kan se deg som du virkelig er.


Våre anbefalinger

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet

FAQ - EliteSingles

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
5
Gjennomsnitt: 5 (4 Stemmer)

Kommentarer

04.03.2021 14:16
Ruben

Jeg liker ideen om EliteSingles. Diskriminerende? Jeg tror det. Alle må vite selv om de passer inn her eller ikke.

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)
11.03.2021 16:26
Sillu

Etter min mening er det et godt datingside. Jeg likte ikke det lange spørreskjemaet når jeg registrerte meg på elitesingles. Dette var egentlig for lenge. Men dette hjelper med kvaliteten på kampene. For øyeblikket er jeg sammen med en interessant mann.

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)
15.03.2021 14:24
Aldlme

Jeg ville ikke gi denne forferdelige nettsiden en stjerne, men jeg tror ikke jeg kan gi mindre enn det. Ikke rør. De er ikke elite, og det er heller ikke flertallet av profilene. Jeg ble med da jeg leste en avstemning for de beste britiske datingsidene. Elite kommer høyt ut. Jeg kan ikke forstå hvordan. Den som lager disse avstemningene, har fått dette veldig galt. Avbestillingsprosessen er forferdelig. Det hele er et triks og den eneste måten de får folk til å fornye. Det burde være en lov mot det de gjør. Ikke - jeg bruker ikke dette nettstedet under noen omstendigheter. Du vil absolutt ikke finne kjærlighet og vil bare bli dårlig, dårlig dratt av.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
09.04.2021 18:12
Marcus

Kvinnene her er bare for krevende. De vil at en mann skal ha millioner av kroner på bankkontoen, en god jobb og nok tid for dem. Hvordan er det mulig?

User rating
3
Gjennomsnitt: 3 (1 Stemme)