Singles50: Dating-nettstedet for single i Norge over 50. Hva er prisen og hvor god og sikker er tjenesten?


80%

(80/100 poeng)


Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.
Dating-side for single med ambisjoner over 50
sier Ben

Alle de rundt 50 som prøver å finne kjærligheten på de vanlige dating-nettstedene i Norge blir fort klar over en ting: Det finnes få medlemmer i aldersgruppen 50+.

For godt voksne single, finnes det enda ikke så mange dating-nettsteder i Norge. En av dem er Singles50. Denne dating-tjenesten fokuserer eksklusivt på generasjonen 50+. Bare det er nok for å ta en nærmere titt på dette nettstedet.

Denne rapporten oppsummerer våre erfaringer med dating-nettstedet. Vi ser på funksjonene, strukturen på medlemskapet, hvordan det fungerer i tillegg til pris – og selvfølgelig muligheten for å lykkes.Singles50 til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


Singles50 Fordeler

 • Enkel, brukervennlig plattform

 • Fornuftige priser

 • Bilder kan låses opp enkeltvis

 • Verifiserte profilbilder

 • Profildesign med mange valgmuligheter


Singles50 Ulemper

 • Oppsigelsestiden er litt knapp

 • Begrensede funksjoner på det grunnleggende gratismedlemskapet

 • Søkeresultatene passer ikke alltid med egne søkekriterier


Kan Singles50 overbevise? Mulighetene for å lykkes for single rundt 50

dating-nettsteder som fokuserer på generasjonen 50+, kan medlemsmassen virke mer håndterlig ved første øyekast. Ettersom du bare finner single i viss aldersgruppe, har du større valgmuligheter enn andre dating-nettsteder, der de fleste medlemmene er mellom 25 og 35.

Hva kan Singles50 tilby ellers?

Raskt oppsummert:

Singles50 er en plattform med et godt rykte, som driftes av et stort og internasjonalt anerkjent dating-selskap. Plattformen har et veldig godt design. Du finner raskt og enkelt frem. Singles50 har også mange muligheter for å lage en egen profil. Her kan du treffe mange fornuftige medlemsprofiler for single over 50. Mange av medlemmene ser ut til å være godt utdannet og på utkikk etter andre single i tilsvarende alder og fase i livet. Dating-nettstedet har også en app til Android og iOS, og prisene er ganske fornuftige sammenlignet med andre store dating-nettsteder.

Kort personlighetstest under registreringen?

Hvis du registrerer deg på Singles50, kommer du til personlighetstesten etter et par klikk. Spørsmålene er enkel og greie og tar kort tid å besvare.

Singles50 test norge

Testen tar ca. 5 minutter, det neste er å laste opp et profilbilde. Du blir også stilt en del spørsmål. Med disse svarene fyller du i tillegg ut egen profil.

Hvilke fordeler har du?

For det første vil spørsmålene fra personlighetstesten kaste litt lys på de ulike områdene av livet, noe som gjør at svarene på andres profiler er interessante lesning. For det andre presenteres egne profilsvar på en veldig tiltrekkende måte. Det er knapt noen annen dating-side i Norge som har noe tilsvarende.

Du bestemmer om og hvem som kan se eget profilbilde

På Singles50 kan du gjøre profilbildet synlig for alle, alternativt gjøre det utydelig. Hvis du velger det siste alternativet, kan du låse opp bildene enkeltvis for utvalgte medlemmer.

Hva er det medlemmene på Singles50 er på utkikk etter i Norge?

Plattformen spør ikke eksplisitt etter intensjoner, men medlemsprofilene taler et klart språk: Nesten alle ser etter faste forhold. De fleste medlemmene har også visse forventninger til en ny livsledsager og bringer selv mange kvaliteter inn i forholdet.

Vår første konklusjon:

Det er godt merkbart at det er profesjonelle som står bak dette nettstedet. De vet tydeligvis hva som skal til for å lage en godt dating-nettsted. Både designet på Singles50 og det smarte profiloppsettet utelater ingenting. Alle over 50 som er på utkikk etter et forpliktende forhold (igjen) bør føle seg hjemme her!


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Singles50 – profiler og funksjoner

Hvordan fungerer match-algoritmen på Singles50 i Norge?

Singles50 Sok profil

Matchingen på Singles50 er basert på personlighetstesten du tok i begynnelsen av registreringen. Du blir foreslått medlemmer basert på testresultatene. Du får ca. 20 om dagen.

Du får med andre ord ikke tilgang til hele medlemsmassen her, istedenfor presenteres du for et daglig forhåndsutvalg av single som matcher deg spesielt godt.

Hva er ulempen?

Singles50 lover de bare vil vise deg passende matcher, slik at du kun kan fokusere på medlemmene som passer spesielt godt.

Likevel, vi la merke til at søkekriteriene beklageligvis ikke alltid ble tatt til følge. Hvis du ønsker en partner med barn, kan resultatet likevel bli at du får forslag om single som ikke har barn.

En nærmere kikk på hjelpesidene til Singles50 forklarte hvorfor dette skjer:

"Av og til presenterer vi medlemmer som ikke helt matcher søkekriteriene. Systemet ser etter de beste matchene, men ekskluderer ikke passende matcher selv om bare én preferanse ikke passer."

Gode løsninger: Mange kontaktalternativer på Singles50

Dette dating-nettstedet skiller seg ut med kreative ideer når det gjelder kontaktmuligheter. Du har følgende valgmuligheter:

 1. Den velkjente «liker funksjonen». Bare klikk på hjertet du ser på alle profilene.
 2. Sende en hilsen: Her kan du velge mellom 6 forskjellige varianter. Fra et blygt smil til en entusiastisk vinking, eller kanskje du foretrekker et kyss?
 3. Vennlige spørsmål som kan bryte isen: Du kan velge hvilke spørsmål besøkende på profilen kan besvare.

bryt isen singles50

Se flere forslag?

På Singles50 får du i utgangspunktet 20 matcher om dagen, det gir et litt dårlig inntrykk av plattformen. Det er ting du kan gjøre, her er trikset:

Hvis du klikker på fanen «hvem er online», ser du enda flere medlemmer som også er online for øyeblikket, akkurat som deg. Du kan også filtrere resultatene, men filteret kan bare brukes på premium-versjonen, f.eks. med et premium medlemskap.

Kjærlighet på første like?

Under denne kategorien kan du «like» eller sortere ut medlemmer i henhold til bildene på profilen.Prøve Singles50: Vår erfaring med dating-siden

Er det mulig å prøve gratisversjonen av Singles50 i Norge?

Vi må besvare det spørsmålet med et rungende: «ja og nei».

Som gratismedlem, ser du bare en utydelig versjon av profilbildene. Hvis du klikker på profiler under fanen «hvem er online», blir du umiddelbart videresendt til siden for betaling av premium abonnement. Her kunne Singles50 gjerne lagt inn noen flere alternativer.

Uansett, det er moro å surfe igjennom de ulike profilene. Et klart pluss for plattformen.

Kan du kontakte andre medlemmer med gratismedlemskapet?

Du kan sende hilsen til medlemmer. Flørting kan også besvares og sendes i gratisversjonen. Du kan derimot ikke sende meldinger. Det faktum at denne funksjonen ligger under premium-funksjoner er derimot vanlig på nesten alle plattformene som driver nett-dating.

Testpersonen vår fant at søkefunksjonen trenger noen forbedringer. Selv om mange sikkert synes det er greit med barn, de fleste av dem har flyttet ut når du er over 50 uansett, kan røyking og religion være en no-go for mange. Søket ignorerer dessverre disse ønskene ganske ofte.

Ja forresten, kundesupporten til Singles50 er utpreget vennlige. Alle omtalene i App-Stores  har blitt besvart og hjelpemenyen inviterer også til å ta kontakt ved behov.

Oppsummering:

Hvis du ikke er sikker på om du vil trives på dette nettstedet, er det best å prøve gratisversjonen av plattformen og bruke litt tid på å kikke litt rundt på hva som beveger seg på innsiden.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Singles50 – Priser på et premium abonnement

Abonnementsmodellen på Singles50 er lett å forstå. Det er tre alternativer på premium-abonnementet: 3, 6 eller 12 måneder.

Vårt tips:

Siden abonnementet for 6 måneder bare koster ca. 200 kroner mer enn abonnementet for 3 måneder, anbefaler vi første varianten. Det å se etter en ny partner tar vanligvis litt tid uansett.

Betalingsalternativene varierer, men totalbeløpet for hele perioden blir alltid belastet.

Premium medlemskap på Singles50 koster:

 • 3 måneder: 599 NOK / måned
 • 6 måneder: 396 NOK / måned
 • 1 måned: 799 NOK

Når og hvordan kan du avbryte Singles50?

Oppsigelsesperioden på Singles50 er 2 uker. Hvis du vil avbryte premium-medlemskapet, kan det gjøres via e-post eller du kan alternativt følge instruksene på profilen, som ligger under punktet innstillinger. NB: Denne muligheten ligger ikke i appen. Hvis du ønsker å avbryte abonnementet må du logge deg på nettstedet.

Du avbryter ikke abonnementet med å slette profilen

I innstillingsvalgene på profilen har du også mulighet til å slette profilen på Singles50. Vær derimot oppmerksom på at sletting av profilen ikke avbryter abonnementet. Hvis du vil avslutte tjenesten må du gjøre det utenom og helst før du sletter profilen.

Rangeringen i sammenligning


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - Singles50

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
8
Gjennomsnitt: 8 (5 Stemmer)

Kommentarer

04.03.2021 14:13
Mary

Endelig er det et datingside for sofistikerte single fra 50 år og oppover. Jeg er for gammel for Tinder. Jeg er 53. Jeg er singel. Så jeg tror jeg er på rett sted til rett tid.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
05.03.2021 11:17
Ann

Jeg har prøvd tinder først, men jeg følte meg for gammel for denne typen dating-app. Jeg er heldig at jeg fant singles50. Her føler jeg meg på rett sted til rett tid.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
22.03.2021 17:51
Karl

Jeg er så lykkelig med singles50. Hyggelige samtaler. fine gutter. Og det beste: disse kvinnene skriver tilbake. På tinder svarte ingen dame til meg. Ser frem til min første date neste helg.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
25.03.2021 13:48
Anne

Jeg er skilt siden 3 år og trodde ikke at det ville være så vanskelig å finne en partner igjen. Jeg har brukt singles50 i 6 måneder nå. Ingen suksess ennå. Jeg har hatt 3 morsomme datoer, men ikke noe seriøst. Jeg er ikke sikker på om online dating virkelig passer for meg.

User rating
3
Gjennomsnitt: 3 (1 Stemme)
31.03.2021 15:32
Ruth

Det er et perfekt sted for single over 50 år. Jeg er 56. Jeg vil ikke møte ungdommer som bare vil ha sex. Her kan jeg finne mann på min alder som ser etter kjærlighet. Jeg kan ikke anbefale singles 50.

User rating
10
Gjennomsnitt: 10 (1 Stemme)