Er Hinge virkelig den beste appen for utdannede og kvalifiserte single i Norge?


55%

(55/100 poeng)


Hinge er en online dating plattform som fremmer forhold i stedet for enkel flørting. Denne appen er nå også tilgjengelig i Norge. Hinge kan skryte av å være den eneste datingappen som er designet for å bli slettet!
Dating for kjærlighet, i stedet for sex-treff.
sier Ben

Er du lei av datingapper som tilbyr deg kun umodne folk som kun er på utkikk etter litt moro? Vil du finne noen som ønsker å forplikte seg til noe mer stabilt og langsiktig?

I motsetning til andre datingapper, så setter ikke Hinge deg opp med tilfeldige fremmede som er innen den geografiske rekkevidden din. Her er du heller, koblet til venner-av-venner eller venner-av-venner-av-venner fra Facebook-kontoen din. På grunn av dette er det mer sannsynlig at du opplever å møte noen på Hinge på samme måte som å bli introdusert av vennen din til bekjentskapet deres på fest. Det er den tryggere og mer pålitelige måten å lete etter en partner.

Hvis du er en smart og kvalifisert singel på jakt etter en partner, vil du sannsynligvis ha noen utdannet og som deler dine generelle interesser. Fordi Hinge kobler deg til folk fra vennens krets på Facebook, blir det mer sannsynlig at du møter den typen mennesker du foretrekker å bruke tiden din sammen med. Sjansen for å møte noen etter hundrevis av mislykkede dater reduseres radikalt på grunn av denne algoritmen!Hinge til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


Hinge Fordeler

 • Sikrer sikkerhet og pålitelighet av matching gjennom deres unike algoritme

 • Gir praktisk informasjon om potensielle matcher for å veilede deg til informert beslutningstaking

 • Tilbyr matcher innen dine sosioøkonomiske kretser, basert på folks atferd i dating-livet offline

 • Det foretrukne Hinge-medlemskapet er rimelig priset og snill mot lommeboken

 • Det er en god sjanse for at du finner folk med lignende utdanningsbakgrunn eller skoler!


Hinge Ulemper

 • Ikke så mange brukere i Norge ennå

 • Har ikke en god database ennå for å imøtekomme likestilt med LGBTQ+-brukere


Kan du virkelig finne kjærlighet ved å bruke Hinge i Norge?

Hinge er din portal for å møte kvalifiserte single fra din utvidede sosiale sirkel. Filosofien bak appen er at det er mer sannsynlig at du føler deg trygg med å møte en potensiell partner for noe stabilt hvis du har historie fra en felles venn om deres troverdighet!

Hinge viser ikke vennene dine, men bare dine venner-av-venner eller venner-av-venner-av-venner. Derfor vil dere begge ha minst en felles venn å garantere for dere. Du vil definitivt unngå å ende opp med en seriemorder på Hinge!

Utover sikkerheten, foreslår Hinge folk med lignende tankesett, synspunkter eller sosial klasse. Hvordan?

Vel, du legger bare til folk på Facebook hvis du liker dem, ikke sant? De fleste legger bare til personer de kjenner i noen personlig kapasitet til vennelisten. Du legger til vennen din i kontoen din, og vennen din legger til vennene sine på en lignende måte. Ekkokammeret som er opprettet, samler mennesker med lignende bakgrunn, og øker sjansene for at du snubler til en likesinnet singel som du kan bli forelsket i!

Hinge retter seg mot et bestemt publikum: Folk som leter etter forhold, og de bygger tjenestene sine deretter. Hensikten er ikke å holde deg på appen lenge for å tjene annonseinntekter gjennom utvidet bruk. Snarere tar de sikte på å hjelpe deg med å finne noen som får deg av til å slutte helt med datingapper. Denne tilnærmingen skiller Hinge fra andre apper på markedet, og er sterkt tiltrekkende for de som ønsker å komme seg ut av synkemyra kjent som online dating.

Den eneste ulempen med Hinge: Appen har ennå ikke så mange aktive medlemmer i Norge. Opprinnelig kommer Hinge fra USA, hvor appen også er veldig populær. I Norge er det imidlertid mange apper med betydelig flere single.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Hvor raskt kommer du i kontakt med andre Hinge-medlemmer?

Hinge lar deg se gjennom et bestemt antall medlemmer med jevne mellomrom. Du har ikke en uendelig liste å gå gjennom, og du kan ikke besøke en profil med mindre du matcher. Dette reduserer sjansene for uansvarlig å sveipe igjen på folk for moro skyld.

Du går gjennom hver profil og ta en kalkulert beslutning om å tilnærme deg den personen. Denne andre personen vil da få vist kortet ditt for seg. Hvis de liker det de ser, vil dere to være koblet sammen, som deretter åpner kanalen for en ordentlig samtale.

Si at du møter noen på en venns fest, og at du har glemt å be om nummeret deres. Oddsen er at hvis de er single, vil du kunne finne dem på Hinge og treffe dem der!

Hinge: Profiler og funksjoner

Nettsteder som OkCupid ber deg om detaljerte svar angående dine preferanser, mens sider som Tinder for eksempel kun krever bilder, navn og alder. Hinge finner den gylne middelveien.

Det gir deg ikke store personlighets-quizer og spørsmål, men krever mer grunnleggende informasjon.

For eksempel når du ser noens profil på Hinge, viser den navn, alder, karriere og tidligere utdanningsinstitusjoner, blant andre foretrukne preferanser hvis de valgte å dele dem.

Det gir også samtale-startere de kan velge å legge til. For eksempel deres kjærlighetsspråk, enkle gleder de har i livet, eller tilfeldige snodige ideer de har hatt nylig.

Den nevner også den / de felles vennene dine som dere deler på Facebook, hvis noen. Denne informasjonen lar deg ta en mer informert beslutning før du tar kontakt med en annen singel.

Til sammenligning viser Tinder bare alder, beliggenhet omtrentlig, når de var sist aktiv, navn og bilder.

Bare ved informasjonen som vises så kan du forstå appens mål og mening:

Tinder = Fløring og sextreff mens Hinge = Forhold

Hinge bruker også geo-data for å finne treff nær deg geografisk, men denne informasjonen er ikke tilgjengelig for deg, litt som på Tinder, hvor du kan avgrense denne informasjonen, som for eksempel 15 kilometer unna.

Den gir områdeinformasjon du har satt deg selv på profilen din. Nok en gang er det forholds-fokuserte målet krystallklart i denne innstillingen.Er Hinge for dyrt?

Hinge tilbyr både premium- og gratis medlemsalternativer, som du finner i kontoinnstillingene dine.

I det gratise medlemskapet er informasjonen om kjønn, sted, alder, avstand, etnisitet og religion tilgjengelig for deg. Personene du får vist er både Premium / Preferred Hinge-medlemmer, samt gratis medlemmer. Du får imidlertid bare 10 likes om dagen.

Premium / Preferred-medlemskapet tillater brukere å finne ut høyden, tanker om barn, politisk mening, drikking / røyking / marihuana / narkotika -bruk også. Du får også et ubegrenset antall likes. 

Hvis du planlegger å bruke Hinge seriøst, må du være et betalt foretrukket medlem. Abonnementene starter på 199 kr i en måned, 399 kr i tre måneder og 599 i seks måneder. Sammen med ubegrenset likes, med et betalt abonnement kan du se alle som liker deg.

Hinge er verdt prisen hvis du ser seriøst etter å finne en match, for kun 600 kr i seks måneder, som er bare rundt 100 kr per måned. Ikke desto mindre må du huske på at det ikke er så mange norske medlemmer på Hinge, og derfor reduseres sjansene dine. Men, hvis du bruker appen tilfeldig, er du sannsynligvis god for å takke med det gratise medlemskapet. Det er akkurat det vi anbefaler i Norge.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Råd for mer suksess på Hinge

Som med alle andre datingsider, suksess på Hinge avhenger av profilen din, måten du presenterer deg på, oppriktigheten av dine påstander, og hvor aktiv du forblir i dette spillet av prøving og feiling.

To ting du bør være nøye med er følgende:

 1. Folk kommer til Hinge for å lete etter seriøse partnere. Hvis du vil lykkes, må du sørge for å oppgi informasjon på en morsom, men ærlig måte på profilen din.
  Tilby bilder som viser din personlighet. Sørg for å gi et helt kroppsbilde og minst ett med ansiktet tydelig vist - uten photoshop.
 2. Den første teksten du sender en person betyr mye. Vis at du har interessert deg aktivt i profilen deres og dem som person. Åpne samtalen med noe interessant som provoserer fram et svar. Et kjedelig hei eller fint bilde som kommentar vil ikke hjelpe deg med å skille deg ut, ei heller å få en tekst tilbake.

Rangeringen i sammenligning


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - Hinge

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
5
Gjennomsnitt: 5 (1 Stemme)

Kommentarer

05.03.2021 12:30
Jon68

Interessant konsept. Dessverre er denne appen for liten i Norge.

User rating
5
Gjennomsnitt: 5 (1 Stemme)