Sex via appen uten så mye dill og dall? Slik fungerer C-date. Erfaringer med C-Date -appen


97%

(97/100 poeng)


C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.
Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer
sier Ben

Hvordan fungerer egentlig C-Date egentlig?

Du oppretter bare en personlig profil online, klikker av for personlige erotiske preferanser og så er du klar til action. Hvis alt går bra, er det snart klart for et spennende bekjentskap.

Er det mulig å gå så rett på sak her?

Vi kikket litt nærmere igjennom for å se. La oss se om C-Date fungerer like bra som det står i reklameteksten.

La oss bare komme i gang uten å kaste bort noe mere tid.C-date til sammenligning

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.

Vi anbefaler

Denne nettsiden handler om å ha det moro! De ekstremt allsidige mulighetene for å komme i kontakt og det nådeløse meldingssystemet sikrer kontinuerlig underholdning.

Møt attraktive kvinner for en affære

På One-Night-Friend kan du møte attraktive kvinner og menn som er på utkikk etter dater uten bindinger.

Populært

Mange medlemmer i Norge. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Et av internettets eldste sextreffdomener

AdultFriendFinder er et nettfellesskap av enkeltpersoner som chatter på nettet, opptrer i og ser på cam-show og av og til møtes for seksuell aktivitet. Hvis du leter etter sextreff, eller for å finne noen likesinnede venner, kan dette være plattformen for deg.


C-date Fordeler

 • Medlemskapet er helt gratis for kvinner

 • Du bestemmer selv hvem du deler profilbildet med

 • Mange kvinnelige medlemmer, noe som øker sjansene betydelig

 • Et veldig aktivt dating-fora


C-date Ulemper

 • Medlemskapet må avbrytes via telefaks

 • Menn får bare ubegrenset bruk med premium medlemskap

 • Ingen mulighet til å legge inn egen profiltekst

 • Forhåndsvisningen av egen profil er litt forvirrende


Bare et par klikk unna for å få noen på kroken?

Alle som registrerer seg på C-Date vil egentlig vite bare en ting: Hvor lenge må jeg vente før jeg moroa begynner?

I tillegg er det naturligvis et par andre viktige spørsmål om diskresjon og anonymitet når det gjelder C-Date. Vi skal se litt nærmere på dette senere, men først, tar vi det viktigste spørsmålet først:

Går det virkelig an å få seg en uforpliktende date her bare med å klikke på en knapp?

Raskt fortalt, det er faktisk mulig ….

men …

Akkurat som forventet, så er det alltid et “men”:

Brukererfaringene viser at du mest sannsynlig kan få mye moro med C-Date. Her kan du virkelig slå deg løs.

Men er det så enkelt som bare noen få klikk?

Vel, både ja og nei: Med C-Date kan kvinner avtale å ha sex med menn, bare ved å klikke på en knapp, menn derimot, må jobbe litt hardere for danke ut konkurrentene.

Likevel, gutta trenger ikke bekymre seg så mye de heller!

Dette handler jo ikke om rakettforskning. Ha i bakhodet at formålet med C-Date -appen er: Alle som er registrert her, både menn og kvinner, er ute etter én ting, nemlig sex.

Du skal lete lenge før du finner et bedre utgangspunkt enn dette.

Når det er sagt, må en ting være krystallklart for gutta, de får ikke foten innafor døra hos damene med kjedelige og klønete opplegg. Plumpe fraser som: «Hallå, skal vi møtes for et kjapt knull i morra?», går neppe rett hjem. Akkurat som i alle slags relasjoner, er det greit å bygge opp litt tillit på forhånd. Hvordan det best gjøres, forklarer vi mer detaljert om et lite øyeblikk.

Før vi fortsetter med den trinnvise guiden til C-Date, her er et par fakta om denne dating-appen:

 • C-Date har vært på markedet siden 2008. Appen er en av de ledende på verdensmarkedet for å finne et flyktig bekjentskap
 • Plattformen har allerede vært annonsert i ulike dameblader og på TV, både menn og kvinner er definitivt kjent med leverandøren
 • Hver eneste dag forventes det at mer enn 25 000 nye medlemmer registrerer seg på C-Date, et enormt antall. For å si det litt annerledes, det er altså 25 000 nye som ser etter uforpliktende sex hver eneste dag
 • Vi har også medlemmer som allerede er i forhold, men som er på utkikk etter en avveksling, men de fleste medlemmene er single.

Vår anbefaling: C-date
Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.Kom rett i gang med C-Date etter registrering

Dette bildet virker sikkert kjent:

Du er på utkikk etter en date og registrerer deg på en dating-nettsted. Men i det du er ute av startgropen så treffer du på første hinder, ganske enkelt fordi ….

... først må du lage en profiltekst, og det blir rimelig raskt et problem. Du føler det sikkert samme som mange andre, du aner rett og slett ikke hva du skal skrive, kanskje du bør skrive at du «ser etter en partner for noen uformelle hyrdestunder»?

Så står det stille, fordi du bare vil vente å se hva som skjer, kanskje komme i gang med en prat og servere flere detaljer etter hvert som ting utvikler seg.

Hvis dette høres kjent ut, da kommer du til og begeistret over C-Date. På C-Date, trenger du ingen profiltekst, så her er det bare å puste lettet ut.

Stemmer dette?

Ja, du sliper rotet med å skrive en profiltekst!

OK, så hva må du gjøre istedenfor?

I tillegg til alder og høyde, krever C-Date at du opplyser om sivilstand, altså, om du er gift osv., hvor du bor, øye- og hårfarge, hårlengde, utdanning/jobb, drikkevaner, røyker/ikke-røyker, seksuell legning og hvilket stjernetegn du har.

Ja, og så må du ikke glemme......

Du må velge tre andre egenskaper som beskriver deg selv litt mer. I tillegg må du også kommunisere nøyaktig hva du er ute etter på C-Date. Her har du hele spekteret tilgjengelig: Fra et fast forhold, via en flyktig affære til en one-night stand.

Til sist er det informasjon om seksuell legning. Til dette formålet har du 84 sensuelle bilder å velge mellom, slik at du kan fremheve dine erotiske preferanser litt tydeligere. Profilen din kan for eksempel ligne litt på dette:

For de som logger seg inn daglig og kan besvare dagens spørsmål, øker gjerne sjansene enda mer. Denne funksjonen har en annen fordel, fordi andre kan se hvor aktiv brukeren er inne på siden.

Er dette alt du trenger å tenke på?

Ja, i alle fall når det gjelder informasjonen på profilen.

Dette er i det minste nok for å få deg innenfor?

Om et lite øyeblikk skal vi dykke inn i fordelene og ulempene med sex-dating på C-Date. Du vil også lære hvordan du kan øke mulighetene for å lykkes på appen, uansett om du er mann eller kvinne.

Konklusjon: Hvis du ser etter et fast forhold og en one-nigh stand ikke er din greie, da er C-Date garantert ikke anbefalt. Dette handler mest om en rask liten svingom.

Selvfølgelig skjer det at tilfeldige treff utvikler seg til et forhold. Men, sånne forventninger bør du helst legge igjen på trappa når du kaster deg ut på eventyr med C-Date, sjansen er stor for at det nye bekjentskapet bare er på utkikk etter litt moro.

Noe annet som er verdt å tenke på:

C-Date gir ikke stor frihet når det gjelder profilen. Kun den viktigste informasjon blir oppgitt, utover det har du ingen mulighet for å presentere egen personlighet. Utviklerne av appen sikter på at medlemmene prater sammen for å utveksle mer personlig informasjon. Denne tilnærmingen har selvfølgelig mange delte meninger. Noen trives med brukervennligheten der du bare opplyser om de viktigste attributtene, andre synes de ikke kan få utrykket seg spesielt individuelt med denne løsningen.

Til syvende og sist, prøv selv og gjør opp din egen mening.Gratis sex med C-Date

Er det faktisk mulig å bruke C-Date gratis?

Dette er i alle fall slik det fungerer for damer, medlemskapet er helt gratis, og når de har registrert seg, får de alle fordelene med som ligger i et premium medlemskap. Dette er antakeligvis grunnen til at det er mange damer på C-Date i forhold til menn.

Derimot, hvis menn ønsker å bli kjent med kvinner, må de velge det betalte medlemskapet. Selv om dette kan virke litt urettferdig, er appen utviklet på denne måten for å forhindre at alt for mange menn registrerer seg. På denne måten er det opprettholdes et ganske balansert forhold mellom kjønnene.

Hva betyr alt dette helt spesifikt for deg som bruker?

Når en mann registrerer seg med premium medlemskap, er det å anta at han er interessert i dating. Det er en stor fordel, fordi det gjør at de skiller seg ut fra mengden og parkerer 90 % av konkurransen i grøfta. Damene står bare igjen med menn som faktisk er interessert i å møtes, noes som gjør sannsynligheten til å lykkes mye større.

Dette er hva menn må betale for et premium medlemskap på C-Date:

Premium Start: 799 kr. per måned
Varighet: 3 måneder
Totalpris: 2397 kr.

Premium Classic: 649 kr. per måned
Varighet: 6 måneder
Totalpris: 3894 kr

Premium Relax: 449 kr. per måned
Varighet: 12 måneder
Totalpris: 5388 kr

Betingelser for å avslutte: Medlemmene kan finne opplysninger om varslingsperioden under vilkår og betingelser. Men i hovedsak må et abonnement hos C-Date avbrytes skriftlig innen 14 dager før det utløper. NB: Det er for øyeblikket ikke mulig å avbryte abonnementet online.

Sex-dating er også mulig via C-Date -appen

Du kan bruke C-Date på PC / bærbar PC og på telefonen. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen. Vi garanterer at det er like enkelt å bruke appen som det er å bruke nettstedet. Hvis du har premium-abonnement, har du de samme funksjonene på datamaskinen som i appen.

Vi er ikke like fornøyde med brukervennligheten på appen.

Likevel, akkurat det er ingen ting å bekymre seg for!

Etter å ha tatt en nærmere kikk på kritikken fra flere medlemmer og testere, kan vi fortelle deg nøyaktig hvilke punkter du bør fokusere oppmerksomheten på.

Tips for bruk av C-Date

Rett etter registeringen på sex-datingsiden blir tatt til medlemsdelen. Hvis du har vært på tilsvarende sider før, kommer du garantert til å se etter filtreringsfunksjonen først. Men på C-Date er det ingen filtreringsfunksjon!

Et filter kunne være ekstremt praktisk og til god hjelp her, spesielt med tanke på hvor du bor og alder.

Stemmer det at C-Date faktisk ikke har en filterfunksjon?

Hvis du analyserer brukeromtalene, finner du fort ut at mangel på filter er et av de punktene som kritiseres mest. Finnes ikke et filter? Joda, det er et filter, men det er godt skjult.

Filtreringskriterier i appen er skjult her:

Først så klikker du på Min Profil i menyen og scroller til enden der det står «søkekriterier».

... filterfunksjonen eksisterer også på web-portalen til C-Date:

Søk er mye enklere her. Hvis du klikker på profilbildet, finner du valget Søkekriterier i menyen.

Søkekriterier og innstillinger på C-Date

Søkekriteriene korresponderer nøyaktig med informasjonen du har lagt inn på profilen. Dette inkluderer for eksempel: Hvor du bor, hvor gammel du er og, selvfølgelig, hvilken legning du har. Du har anledning til å endre og lagre disse kriteriene når som helst.

Voilá

Hvis du klikker på Kontakter igjen, vil du med en gang se hva som er endret. Nå vil du bare se medlemmene som faktisk matcher egne søkekriterier.

Alt for dårlig, får ikke sett alle medlemmene

Sant nok, det ville vært fint om du kunne se alle medlemmene på C-Date, men dessverre, det er ikke slik det funker. Du får bare se utvalgte medlemmer, og det er ikke kjent hvordan systemet gjør den utvelgelsen.

Du finner de foreslåtte medlemmene under Kontakter.

Hvorfor?

Hvorfor forslagene blir oppført under kontakter forblir beklageligvis et mysterium. Du ville tross alt forvente å se bare de kontaktene du hadde kontaktet på et vis. Vi kan ikke forklare hvorfor C-Date fungerer på denne måten, men de jobber med forbedringer – på sikt.

Hvordan finner du medlemmer på C-Date

Om du enten er på appen eller web-portalen, søket etter medlemmer følgere alltid det samme prinsippet:

 • Se etter forslag som dukker opp under fanen med Kontakter
 • Alternativt kan du også klikke "Hot or not?" (Tommelsymbolet i appen)
 • Se hvilke medlemmer som har besøkt din egen profil
 • Svar på meldinger fra andre brukere

Bruk av funksjonen «Hot or Not»

Med denne funksjonen får du se bilder av tilfeldig utvalgte brukere, og du kan velge om du vil gi dem en Like eller ikke. Dette ligner på andre sveipe-apper sånn som Tinder, men det vises ingen profiltekst på C-Date. Derfor kan vi ikke vurdere om medlemmene er valgt basert på egne preferanser i søkekriteriene.

Vanlig kritikk av C-Date fra andre brukere

Våre vurderinger er ikke bare basert på egne erfaringer, men tar også med meningene til andre brukere som legger igjen omtaler og kommentarer. Vi har lagt merke til at de fleste brukerne av C-Date klager på den tungvinte prosessen med å avslutte et abonnement. I tillegg har noen brukere på C-Date skrevet at de har hatt middelmådige erfaringer med andre brukere av C-Date.

Menn og kvinner kritiserer forskjellige ting

For gutta er hovedproblemet at mange av damene engang ikke skriver tilbake når de har fått en melding. Dessuten, hvis du ikke deler profilbildet, er mulighetene for et svar betydelig redusert.

For damene sin del fungerer dette motsatt, naturligvis … fordi, de får et par hundre meldinger i løpet av noen dager. At dette raskt fører til litt stress for damene, er forståelig. I tillegg er det mangelen på profilinformasjon, som gjør det vanskelig å velge hvem du skal chatte med. Damene er ganske enige, en kort profiltekst hadde gitt et godt førsteinntrykk og de får anledning til å spotte røde flagg rimelig raskt.

Vår personlige erfaring med C-Date 100%

Hun som gikk med på å prøve appen, fikk også enormt med meldinger de første dagene etter registreringen. Som forventet fant hun fort ut at hun ikke svare på meldingene fra alle mannfolka som sendte meldinger. Dating skal jo være gøy, men med alle meldingene hun fikk ble det litt vanskelig.

Vår konklusjon av C-Date

Etter å ha lest all denne kritikken, må du jo lure på om det er verdt å registrere seg på C-Date?

Vi anbefaler appen uansett. Når det er sagt, anbefaler vi også at du gjør deg opp en tanke på forhånd, om hva som er det viktigste med denne type dating. Under ingen omstendigheter må du forvente at du møter drømmedamen, eller mannen, samme dagen som du registrerer deg. Dette ville være villedende, men det gjelder jo uansett hvilken dating-portal du befinner deg på.

Hva kan jeg forvente?

Prinsipielt er det ganske enkelt. Selv når dere blir kjent på nettet, er det ikke store forskjellen fra den virkelige verden. Derfor bør du alltid utvise like mye respekt og være like høflig på nettet, for å skille deg ut fra mengden.

Hva er det som er fordelene med dating-plattformer?

Enkelt fortalt:

På Internett har du muligheten til å chatte med langt flere på kort tid sammenlignet med en vanlig fredags- eller lørdagskveld på byen.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på C-date. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Er C-Date trygt?

I denne delen ser vi på relevante aspekter når det gjelder vurderingen av sikkerheten på C-Date plattformen.

Bildekontroll på C-Date

C-Date -plattformen er avhengig av anonymitet og diskresjon, men bildene du legger inn kontrolleres under opplasting. Under opplastingen kontrollerer C-Date om bildene overholder reglene, C-Date tolererer for eksempel i nakenbilder. Høres dette særlig fornuftig ut på en plattform som driver med sex-dating? Det kan selvfølgelig diskuteres.

Kontrollen da, er den pålitelig?

Basert på våre erfaringer, kan vi bekrefte at kontrollen C-Date foretar på bilder fungerer pålitelig. Selv bilder der det ikke var et gjenkjennelig ansikt ble avvist – enda en regel på C-Date.

Scamming eller svindel: Hva er egentlig «Scamming»?

Et godt synonym for scamming er lureri, svindel eller bedrageri. Svindel har gjennomgående blitt et beklagelig fenomen på dating-plattformer. Du kjenner til opplegget, du setter i gang entusiastisk og håpefull, men, etter hvert som daten ikke dukker opp som avtalt så begynner du må minste motet. Plutselig ble moren syk, de måtte reise utenlands på kort varsel eller de har ikke penger til togbilletten. Noen ganger blir andre brukere overtalt til å overføre penger, trenger vel neppe å si det, men de pengene er vanligvis noe du aldri ser igjen eller får valuta for.

Derfor bør du alltid være på vakt. Er du forsiktig, bør C-Date være et trygt sted å bruke.

Vi fant ingen falske profiler i den testen vi utførte på C-Date

Alle brukerne på C-Date har muligheten til å bruke pikselerte versjoner av profilbildene, uten å vise noe av profilopplysningene. Dette gjør det selvfølgelig mye vanskeligere å spotte en falsk profil. Vi fant i alle fall ingen under den testen vi foretok.

Det vi derimot fant, var at noen av de mannlige brukerne på C-Date faktisk var damer med noen usannsynlige attraktive profilbilder. Når du skriver til dem, tilbyr de seksuelle tjenester som selvfølgelig ikke er gratis. Akkurat som alle andre dating-sider, er dette ikke tillatt på C-Date. Derfor er det ekstremt viktig at du rapporterer slike profiler til C-Date kundeservice umiddelbart, hvis du dumper borti noen av disse.

Rapportere falske profiler

Du kan rapportere en falsk profil direkte i C-Date -appen, det samme på nettsiden ved å klikke på lenken Rapporter profil. Ettersom vi ikke kunne finne noen falske profiler under testingen, har vi ikke noe grunnlag for å kommentere på responstiden til C-Date Support her.

Håndtere plagsomme medlemmer

Både i nettleserversjonen og i C-Date -appen kan du enkelt blokkere plagsomme brukere og slette chatten. Hvis du bare sletter chatten, kan medlemmet skrive til deg på nytt når som helst. Hvis du ikke ønsker mee kontakt i det hele tatt, kan du være trygg på at disse medlemmene ikke kommer seg igjennom blokkeringsfunksjonen.

Vår test viste at noen medlemmer kan være rimelig pågående, og de blir enda mer plagsomme om de slettes. Derfor er blokkering et tryggere alternativ hvis du blir skikkelig irritert eller trakassert av en bruker.

Konklusjon: Ut ifra testene våre, er C-Date -plattformen ganske sikker når det gjelder falske profiler. Men, selv om kundeservicen gjør en god jobb, kan det ikke helt utelukkes at de finnes. Ettersom medlemskapet er gratis for damer, må du forvente at noen profiler er falske, det er rett og slett for enkelt for dem som vil prøve å reklamere for noe kommersielt.

Rangeringen i sammenligning


Ukentlig gratis sex? Tips for å lykkes bedre med C-Date

C-Date reklamerer med en garanti for at alt er uforpliktende, men det er jo ikke alltid like enkelt i praksis. Se for øvrig omtalen ovenfor. De fleste menn vil gjerne bare ha seg et raskt nummer, mens mange damer gjerne vil ha litt mer tid på å bestemme seg. Hvordan kan dette unngås?

Ligger problemet hos damene?

Menn og kvinner velger gjerne partnere på forskjellige måter. Hvis du som mann ser et profilbilde av en søt dame, har du sikkert lyst til å ta kontakt umiddelbart. Tilsvarende hvis hun er passe “hot” på første daten, da vil du sikkert ta det videre. Lange samtaler og bli-kjent-dater blir til tider fullstendig overflødig i guttas perspektiv.

Som kontrast, er alt en smule mer komplisert for damene. Dette er ofte godt synlig allerede på chatten, der damene overøser deg med alt for mange personlige spørsmål.

Gutta på sin side vil selvfølgelig prøve å svare så godt de kan. Du vil tross alt ikke gå glipp av mulighetene for å treffes i virkeligheten. Av og til blir du til og med fristet til å pynte litt på fasaden.

Her skal du være litt forsiktig …

Bare la det være. Du bør alltid presentere deg som den du egentlig er.

Men, hva er det damene egentlig vil ha?

For å forstå damene litt bedre, kan kanskje disse to undersøkelsene være til hjelp:

Begge konkluderte med at kvinner er akkurat like interessert i one-night-stands som menn.

På en annen side, er ikke damene like tilbøyelig til å kaste alle andre vurderinger på båten. De kommer til å være mer i tvil og bekymret, og kaster seg kanskje ikke like raskt i bingen med en fremmed.

For en litt bedre forståelse, kan det være greit å se litt på damenes syn på dette.

Følgende tanker kan gjerne bekymre damene før de hiver seg i gang med et sexeventyr:

 • «Nei, one-night stand er kjedelig, de ender alltid opp på samme måten. Gutta er ferdig på bare noen få minutter. Damene blir ofte ikke tilfredsstilt på samme måten. Jeg har hatt alt for mange sånne opplevelser, trenger jeg egentlig flere oppføringer på den listen?»
 • «Kanskje typen er smittsom med et eller annet, kanskje jeg kan bli syk».
 • «En sex-date er bare for horer. Hvilke tanker kommen en mann til å ha om meg, spesielt når han så hvor mange kondomer jeg hadde i vesken? Naboene kommer til å tro jeg er en flyfille hvis det kommer forskjellige mannfolk på døra støtt og stadig».
 • «På grunn av hormonplager er det utelukket for meg å ta pillen. På en annen side kan jeg bli gravid hvis kondomen ryker».
 • «Selv med uforpliktende sex kan det utvikles følelser. Jeg har ikke lyst til å bli forelsket, bare for å bli skuffet i ettertid».
 • «Kroppen er ikke akkurat feilfri. Hva om han ikke synes jeg er attraktiv når han ser meg naken?»

Tillit er det eneste som kan fjerne denne type frykt og bekymringer. Tillit er ikke noe som utvikles bare av å ha utvekslet et par bilder. Tillit oppnår du bare gjennom samtaler, og det kan ta varierende tid for de forskjellige.

Tips for menn for å lykkes med sex-dating

Det er mange damer som aldri har hatt en one-night-stand, og dette er kanskje første gang. Hvordan dette håndteres er viktig, for eksempel diskutere prevensjon litt taktfullt.

På selve daten må du ikke bare kjøre på, gi henne litt tid for å føle seg fortrolig. Spør om du kan gi henne et kyss. Et romantisk kyss kan bryte isen og øke sjansene dine betydelig.

Av og til handler det ikke bare om sex på den første daten. Ikke mist motet, du må smøre deg med litt tålmodighet.

Tips for kvinner som vil lykkes med sex-dating

Er du redd, ikke bare skyv frykten til side, prøv å håndtere frykten behersket og rolig. Spesielt når det gjelder kjønnssykdommer, disse bekymringene er absolutt reelle, du kan bli syk.

Det er rimelig å be om å bruke kondom første gangen. Hvis forholdet utvikler seg, kan du også be om en SOI-test så du slipper å plages med sånne bekymringer. Dette gjelder selvfølgelig begge parter, begge vil ha fordel av å vite at helseerklæringen er plettfri nedentil.

Som kvinne har du like stor rett til å blåse ut seksuell frustrasjon, akkurat som menn ofte gjør. Derfor skal du ikke føle skyld eller skam om du har mange sexpartnere.

Trist nok, det er godt mulig at du vil høre de vanlige fordommene fra venner og bekjente hvis sexlivet er litt mer innholdsrikt enn gjennomsnittet. Hvis du blir spurt om dette, er det bare å si at det er mye fisk i havet som må prøvesmakes litt før du endelig hiver ut garnet.

Konkrete dating-tips på C-Date

Medlemsprofiler har lite informasjon om den enkelte. Beklageligvis gir dette en ulempe med at alle profilene ser mer eller mindre like ut, det betyr at du har en stor utfordring når det gjelder å skille seg ut fra mengden.

Hva kan du gjøre?

Siden du ikke har fordelen med å skrive om deg selv på profilen, så handler alt om selve bildet. Dette gjelder spesielt for menn.

5 Kriterier til profilbildet for å ha bedre sjanser med damene på C-Date

Du har kanskje operert på dating-sider en stund, men har bare hatt middelmådige suksess med damene? Vi kan så å si garantere at det er fordi bildene ikke treffer der de bør.

Ganske interessant ...

... når du sammenligner bildene av brukerne, menn og kvinner, er det raskt innlysende at damene legger mer ned mer innsats i bildene.

Her har vi noen uheldige eksempler fra gutta:

 • Posere med kompisene som bøtter øl, setter deg ikke et spesielt romantisk, flatterende lys.
 • Et bilde med en provoserende finger er kanskje heller ikke spesielt fristende
 • Ikke noe særlig sexy når du stirrer på telefonskjermen istedenfor kameraet når du tar en selfie

Lyst til at damene skal synes bildene er litt mer innbydende? Prøv følgende:

Bruk selvutløseren på telefonen

De beste bildene blir selvfølgelig tatt av fotografer, men det er knapt noen som hyrer inn profesjonelle fotografer for å ta profilbildene til C-Date. Uansett, problemet med selfier et at proporsjonene ofte blir feil.

Hvilke alternativer har du?

Du har garantert en selvutløser på telefonen, da har du anledning til å plassere telefonen i øyehøyde et sted og ta et par skritt tilbake for å få riktig avstand til kameraet.

En ting er helt sikkert ...

Du må gjerne ta flere bilder før det blir bra, tar fotoseansen en time eller to bør ikke det være avskrekkende heller – dette er den beste måten du har for å forbedre sjansene på å lande en date.

Erotikken bør være subtil men likevel synlig

Tross alt, C-Date er en plattform som handler om sex. Derfor bør du skru opp volumet et par hakk, i det minste på ett bilde.

Det er best å ta på en fin skjorte og la de tre øverste knappene være åpne. Ja, fokuset bør være ansiktet, men litt bryst kan fint være synlig. Dette fungerer ekstremt bra for mange damer. Det er opp til deg om du vil se kul ut med solbriller eller bare smile fint til kameraet.

Vær nøye med bakgrunnen

Mange ganger blir bildene tatt uten å ta hensyn til bakgrunnen. Dette kan ha mye å si. All erfaring tilsier at en ryddig, fin leilighet er veldig viktig for damene. Det er også en fin måte å vise hva slags personlighet du har.

Du kan for eksempel plassere noen hobbyer eller bøker på et bord eller i en hylle. Hva med litt massasjeolje eller håndjern? La fantasien løpe løpsk og vær kreativ.

Porno er ikke godtatt

Selv om du inkluderer litt erotikk i bildene, bør det aldri være pornografisk. Hos mange damer kommer du langt med litt diskré erotikk, kombinert med en casual og avslappet holdning. Pornografiske bilder er heller frastøtende, etterlater lite til fantasien og viser generelt bare mangel på respekt.

Sofaslitere skårer vel heller ikke høyest.

Det er selvfølgelig ingenting feil med å ikke være et partydyr og trives best hjemme. Hvor ofte du fester har ingen sammenheng med antallet one-night stands eller forhold. Dette er en av fordelene med uforpliktende treff, resten av tiden kan du gjøre akkurat det du har lyst til.

Likevel, unngå å bli oppfattet som en sofagris. Kjedelig er lite attraktivt, det samme gjelder å være gretten, drikke for mye, fremstå negativ eller uinteressert. Istedenfor bør du fremstå romantisk, søt, oppmerksom, kul eller morsom.

Skriv til damer som har lykkes på C-Date

Selv med et overskudd av damer på C-Date, betyr ikke det at damene nødvendigvis tar det første steget. Gutta synes kanskje dette er kipt, men sånn er det bare.

Hva bør du gjøre?

Både våre og andres erfaringer viser at damene overøses med meldinger. Du bør derfor ikke tro at du kommer til å få et svar med det samme, spesielt ikke etter den første meldingen.

Vårt tips: I den første meldingen bør hun tilskrives med profilnavnet. Fortell kort at det ser ut som dere deler erotiske preferanser og at du låser opp egne profilbilder.

Får du respons?

Neste dag kan du skrive at du har tid den og den dagen, og vil gjerne invitere ut på en kaffe eller et glass vin. Hvis responsen fremdeles uteblir, bruk den siste og tredje meldingen til å si at du avslutter kontaktforsøkene og ønsker henne lykke til med søket.

I bunn og grunn handler den tidligere kritikken fra damene mest om gjentatte meldinger. Damene mottar et stort antall meldinger hver eneste dag, som fort kan bare bli et stress de ikke registrerte seg for. Derfor er det best med litt tålmodighet, og ikke kaste inn håndkledet selv om du blir avvist på første forsøk.

Du bør også passe på at meldingene du skriver er på skikkelig norsk. Undersøkelser har vist at kvinner bryr seg rettskrivning når de dater. De som skriver mye feil, blir fort stemplet som respektløse og dårlig utdannet.

Når alt dette er sagt, er det er bare en ting som gjenstår, det er å ønske deg lykke til og vi håper du får mye moro med C-Date.

Mer om temaet: Erfaringer med c-date


Våre anbefalinger

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer
9,7

 • Medlemskapet er helt gratis for kvinner
 • Du bestemmer selv hvem du deler profilbildet med
 • Mange kvinnelige medlemmer, noe som øker sjansene betydelig
 • Et veldig aktivt dating-fora
Vi anbefaler
8,5

Møt attraktive kvinner for en affære
6,5

Populært
6,0

 • Etablert og anerkjent
 • Populært
 • Stort utvalg av verktøy
Et av internettets eldste sextreffdomener
4,5

 • AdultFriendFinder tilbyr et bredt utvalg av cam-modeller for å se og nyte
 • Grunnfunksjonene på AdultFriendFinder er gratis
 • Folkene på AdultFriendFinder ser ut til å være legitimt interessert i å møtes og treffes
 • AdultFriendFinder har et brukervennlig meldingssystem

FAQ - C-date

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
6
Gjennomsnitt: 5.9 (7 Stemmer)

Kommentarer

15.12.2020 14:39
HoddeModda

Hei, jeg har bare hatt positive erfaringer med C-Date. Etter å ha registrert meg i omtrent tre uker, hadde jeg allerede to meget vellykkede datoer. Imidlertid avhenger det virkelig av hva du leter etter. Hvis du søker på ditt eget nivå, øker sjansene og det som er veldig viktig: Den som vil knulle, må være vennlig.

User rating
10
Gjennomsnitt: 10 (1 Stemme)
16.12.2020 15:58
Ikar

Kjempeflott.

User rating
10
Gjennomsnitt: 10 (1 Stemme)
17.12.2020 14:38
Menner

Så jeg har også et årlig abonnement som jeg nå har kansellert i tide via e-post og faks. Etter en forespørsel via e-post om dette var mottatt, ble min offisielle oppsigelse sendt til meg med datoen! Så det fungerte faktisk greit, selvfølgelig, penger, jeg klager ikke fordi jeg kom inn i kontrakten og leste vilkårene nøye! Hvorfor ble min feil og dumhet alltid straffet!

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)
18.12.2020 13:39
Poser

Dette er mitt første datingside og mitt siste. Jeg var klar over at det koster mye, og at jeg ikke vil finne kjærlighet med en gang. Men det jeg fikk var skuffende. Du kan ikke søke selv og få tre til fire forslag per dag, som igjen ikke samsvarte med søkeprofilen min (50% var alle større enn det jeg hadde satt). 90% av bildene er utydelige og vil bare bli aktivert på forespørsel. Jeg sendte rundt 70 henvendelser, og en svarte. Jeg endret profilen min 6 ganger for å se om det var på grunn av det, men det var det samme. De eneste henvendelsene jeg fikk var fra flotte kvinner som hadde mastergrader og som ønsket e-posten min uten å se bildet mitt først. Jeg testet det en gang, det kom fra mitt område, hun skrev via e-posten at hun bor i Russland og ønsket mer informasjon fra meg. Personlig har jeg betalt undervisningen og foretrekker å reise på ferie i en uke, fordi det er større sjanse for at du møter noen.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
05.03.2021 14:33
forfører

Ikke forvent underverker. Men etter min erfaring kan du møte kvinner for sex her. Mange av c-date kvinnene er ikke de vakreste. Men alle vil ha det gøy.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
09.03.2021 15:34
Stine

C-date blir alltid presentert som så anstendig i reklame. Men når du har sett deg rundt i appen, vil du raskt innse at det handler om en ting. Noe som er ok så lenge alle brukere vet. Det jeg antar på C-date. Ingen registrerer seg her for å finne kjærligheten i livet sitt. Jeg håper i det minste for ham eller henne. Brukerne holder faktisk en veldig passende tone seg imellom. For en portal der det handler om uformell dating, er c-date virkelig stilig, hvis du vil ... I alle fall passer matchingen også veldig bra. Jada, nå og da må du kjøre noen kilometer for å ha en date. Det er rett og slett hvordan det er. Ikke alle av dem kan bo i umiddelbar nærhet. Selv om det er annonsert i mange apper og portaler. Neeeee, hvordan skal det fungere? !!

User rating
7
Gjennomsnitt: 7 (1 Stemme)
15.03.2021 14:22
Soppel

C date er ikke et ekte datingside. Det er en total svindel. Den er full av falske profiler. De gjør det umulig å avbryte uten å sende signaturen din per faks. Ikke gjør dette. De prøver bare å samle personlig informasjon. Nettstedet bør legges ned. Avslutt abonnementet ditt via hvilken betalingsmåte du bruker, og endre detaljene i profilen din til tull. Fjern bildene dine. Rapporter dem hvor du kan. Legg igjen dårlige anmeldelser overalt.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
09.04.2021 18:10
pete

Som en gjennomsnittlig mann har du ingen sjanse til å ha en date på c-date. Selv gjennomsnittlige kvinner oversvømmes av meldinger fra mannen. Så hvordan vil du skille deg ut som en gjennomsnittlig fyr?

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)