En hjørnestein i online dating-scenen, men på ingen måte utdatert: OKcupid - forblir som alltid blant toppspillerne


55%

(55/100 poeng)


Internett i den formen som vi kjenner det i dag var bare noen få år gammelt da OKcupid kom først til live i 2004. I løpet av de første årene av utviklingen gjennomgikk Okcupid en rekke makeovers.
Populær blant polyamorøse single
sier Ben

Internett i den formen som vi kjenner det i dag var bare noen få år gammelt da OKcupid kom først til live i 2004.  I løpet av de første årene av utviklingen gjennomgikk Okcupid en rekke makeovers. Gjennom hele denne prosessen ble de velprøvede og likte funksjonene beholdt.

Hvordan klarer Okcupid å holde seg foran trendene og fortsette å være en så populær datingapp?

Hvordan finner du kontaktene dine på den Norske portalen?

Hva gjør den så vellykket?

På dette tidspunktet bør vi undersøke hvordan OKcupid måler seg opp mot andre sveipende apper.

Et grunnleggende selveksperiment med en feltrapport vil hjelpe oss å bedre forstå hvordan OKcupid fungerer, og hva fordelene og ulempene er.

I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut raskt og enkelt om denne datingappen faktisk er noe for deg, viser deg hvordan du maksimerer resultatene dine, samt avslører våre beste tips og triks.

Først og fremst, la oss ta en titt på hva medlemmer i Norge leter etter på plattformen.OKcupid til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


OKcupid Fordeler

 • Du kan matche og chatte med det gratise abonnementet

 • Plattformen er tilgjengelig internasjonalt og lar medlemmer være aktive over hele verden

 • Med sine mange kjønnsidentiteter og seksuelle legninger, Okcupid passer virkelig for alle

 • Plattformen har et enkelt design og er enkel å navigere

 • Hver profil må ha et bilde


OKcupid Ulemper

 • Appen og plattformen fungerer bare på engelsk

 • Tallet på medlemmer i Norge er lavt

 • Lastingen er tidvis treg


Sex eller kjærlighet? En kort Norsk medlemsanalyse

OKcupid er basert på prinsippet om matching etter interesser. Du fyller ut et spørreskjema i starten, og basert på svarene du gir, blir du deretter ledet mot medlemmer som du deler lignende interesser med.

Mye av appen er fremtidsrettet og liberal. For eksempel er et ord som vises veldig ofte «polyamori». Denne typen forhold er basert på formodningen om at du kan bli forelsket i flere partnere. Så det handler ikke bare om å ha sex med forskjellige mennesker, men om dype og meningsfulle forhold til mer enn én person.

Du kan også gå for en helt annen tilnærming, om dette ikke skulle være noe som passer akkurat for deg. For eksempel leter noen etter one-night stands, mens andre leter etter venner med fordeler. Derimot leter noen etter den ene ekte kjærlighet.

OKcupid er også ideell for reising - du kan raskt og uten problemer knytte kontakter mens du er på farten. Hvem vet, du kan finne frivillige for å vise deg severdighetene og lydene til nye byer og land.

Enkelt sagt: OKcupid er i prinsippet veldig mangfoldig, selv om den har en liten tilbøyelighet til liberale og åpne holdninger.

Hovedpunktene å ta med seg for deg

OKcupid er absolutt mer egnet for mennesker med et åpent sinn mot dating, som kan se seg selv ha korte affærer. Hvis du imidlertid er monogamt fokusert, og leter etter en partner for livet, har du en mye bedre sjanse på andre plattformer. Skulle dette være tilfelle for deg, kan vi anbefale vår testvinnere i kjærlighetskategorien.

OKcupid er utstyrt med litt mer fleksibilitet enn det gjennomsnittlige domenet, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer. Her kan du møte mennesker fra hele verden og kan forfølge alle dine fantasier. Og OKcupid er også egnet for ikke-binære individer.

Kan jeg finne hete sex-dater på OKcupid i Norge?

Ja. Det er absolutt mulig å finne sex-dating på OKcupid i Norge. Mange på siden skriver at de er "åpne for sex" og ser frem til å møte mennesker som er like åpne som dem. Matchingssystemet hjelper deg med å finne den rette personen. Som regel er det første steget å bli kjent. Men hvem vet, det kan utvikle seg til noe romantisk samme dag.

Her er igjen en oversikt over alle viktige fakta om OKcupid-appen:

 • OKcupid ble grunnlagt i 2004 og er et av de eldste online datingsidene på nettet
 • Portalen er basert i New York City.
 • Halvparten av alle brukere er basert i USA.
 • Ifølge Okcupid forekommer det over 91 millioner matcher hvert år gjennom appen
 • OKcupid er mangfoldig: Du kan velge mellom 20 forskjellige kjønn.
 • En av de 12 seksuelle retningene vil sannsynligvis passe deg.
 • Hjertet til OKcupid er dens unike matchingssystem
 • Kontakt er mulig selv med gratisversjonen

Og Europa? Hvor mange medlemmer er det i Norden?

OKcupid blir også stadig mer populær i Europa - spesielt i Norge, Danmark og Sverige. Appen er spesielt populær i de større byområdene Oslo, Bergen og Stockholm. Her viser vi deg analyseresultatene våre på antall brukere.

Bergen

I Bergen lette vi etter alle menn og kvinner i gruppen mellom 20 og 50 år. I løpet av en uke fant vi rundt 90 medlemmer der.

Oslo

I Oslo ga de samme søkeparametrene oss flere resultater. Denne byen er tross alt større og mer internasjonal. Her oppdaget vi totalt 400 medlemmer.

Stockholm

Stockholm kom overraskende på topp. I den svenske hovedstaden måtte vi begrense søket til en enkelt dag på grunn av det høye antallet medlemmer vi så. Imponerende, så registrerte vi mer enn 1000 brukere.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Kan jeg finne gratis matcher på OKcupid?

Standardversjonen av Okcupid er helt gratis.

Uten ekstra kostnader kan du like og skrive til medlemmer innen en daglig grense.  Du kan lese meldinger, og i tilfelle en match, sende ubegrensede meldinger til vedkommende. Ytterligere funksjoner er inkludert for de to typene premiummedlemskap.

Premium-medlemskap: hva koster det og hvilke fordeler er inkludert i prisen?

Merk: Alle priser er oppgitt av OKcupid i amerikanske dollar

OKcupid A-List Basic

 • Du kan se hvem som liker deg
 • Det er flere filterfunksjoner som kroppstype og attraktivitet
 • Ubegrenset antall liker
 • Du kan se når meldingen din har blitt lest
 • Ingen annonser

Prisen

 • I seks måneder: 7,99 USD per måned
 • I tre måneder: 11,99 USD per måned
 • For en måned: 15,99 USD per måned

OKcupid A-List Premium

 • Boost-funksjon: Profilen din vil være mer synlig i rushtiden
 • Du kan se hvordan andre svarte på spørsmålene deres (selv om du ikke svarte på det spesifikke spørsmålet)
 • Mange flere attraktive matcher

Prisen

 • I seks måneder: 7,99 USD per måned
 • I tre måneder: 11,99 USD per måned
 • For en måned: 15,99 USD per måned

Hva er OKcupid Boost?

OKcupids algoritme prioriterer de med premium-medlemskap. Med den ekstra boosten vil du bli bumpet oppover på listen og bli mer synlig. Du kan også bestille funksjonen uavhengig av abonnementet ditt - for eksempel i pakker på ti.

Prisen

 • Ti boost: 1,89 USD per boost
 • Fem boost: 2,19 USD per boost
 • En boost: 2,99 USD per boost

Betalinger kan gjennomføres på OKcupid med kredittkort eller PayPal.Slik kommer du i gang med OKcupid Norge

Registrering: Det er raskt og enkelt

Registreringen er relativt rask. Last ned appen, klikk på «Registrer» og skriv inn e-postadressen og passordet ditt. Last deretter opp et passende bilde - du vil ikke bli sett av andre brukere uten et bilde.

Etter dette vil du få totalt 15 spørsmål som hjelper med å klassifisere din personlighet. Du kan utelate spørsmål hvis du ønsker det. Ikke desto mindre, jo mer informasjon du gir, desto mer presise blir matchene dine senere.

Par kan også nyte OKcupid

En interessant særegenhet her er at dere kan koble profiler sammen. Dette er spesielt nyttig hvis du er en swinger eller en del av et polyamorøst par. En komplett parprofil tilbys imidlertid ikke. Fremgangsmåten for å koble profiler er enkel:

Klikk først på «Legg til: relasjonstype» alternativet på profilsiden. Dette er plassert øverst til høyre på skjermen. Du har nå muligheten til å velge for eksempel «Å se noen» eller «Gift». Du har da muligheten til å koble til en annen konto - via «Link Accounts». Skriv nå inn partnerens brukernavn og koble til.

Sosiale medier - Koble Instagram og Facebook med OKcupid

Med OKcupid har du mulighet til å koble profilen din til Facebook. Dette kan gjøres første gang du logger inn, slik at du får tilgang til OKcupid-kontoen din ved hjelp av Facebook-påloggingsdataene dine. Dette vil ikke være synlig for andre brukere, og bilder tatt fra Instagram vises kun med tillatelse fra deg.

Profilteksten er ditt utstillingsvindu

Bilder og svar i seg selv er ikke nok til å gi deg dater på OKcupid. I motsetning til vanlige sveipende apper, vil de fleste brukere lese profilteksten din.

Så sørg for at du presenterer den beste versjonen av deg selv og går litt i detalj om din personlighet, dine ønsker og dine interesser.

Så hva skal du skrive her?

For all del se på andre profiler for litt inspirasjon, men vær kreativ. Du kan også bruke OKcupid-spørsmålene som et grunnlag.

Bildet ditt er viktig

Bildet er førsteinntrykket folk får av deg. Du bør presentere deg selv naturlig og avslappet på OKcupid. Så det er ikke nødvendig å rote rundt med filtre slik som du gjør med Instagram.

App eller nettside - hva er bedre for dating?

Selv om nettstedet ble lansert i 2004, er det på ingen måte dårligere enn de nyere tjenestene. Både appen og hjemmesiden har enkle design og er brukervennlige: vi rangerer OKcupid høyt for brukervennlighet!

Kan jeg bruke appen gratis?

Uansett om du bruker iOS eller Android - er appen tilgjengelig gratis i de respektive spill- og appbutikker. Når du har lastet ned, kan du registrere deg uten ekstra kostnad.

Er appen praktisk, og hvis ja, hvordan?

Ja. Appen er spesielt nyttig mens du er på farten. Du kan like og skrive til medlemmer gratis uansett hvor du er. Samlet sett er funksjonene i mobiltelefonapplikasjonen de samme som på nettstedet.

En ulempe er at profilbilder til tider er litt trege å laste inn

Er jeg poly? Hva er polyamori?

Mange brukere av Norske OKcupid som er i de store byene beskriver seg selv lett som «poly». Dette handler ikke om den vanlige polygame partnerutvekslingen. De gjensidige følelsene som gir gjenklang er viktigere. Polyamorøse individer har flere partnere på både et seksuelt og emosjonelt nivå. I følge OKcupid-statistikk øker antallet slike personer stadig.

Hva betyr dette konkret?

La oss se på et enkelt eksempel: et heteroseksuelt forhold mellom mann og kvinne. De har vært sammen allerede i en årrekke og bor i en delt leilighet. Over tid vokser de fra hverandre. Kanskje en av dem strever mot en ny karriere og har mindre tid for partneren. På dette tidspunktet begynner de å vurdere å ha litt frihet utenfor forholdet deres. Dette gjør at de kan konsentrere seg om sine egne ønsker og behov. Mens en partner forfølger sine profesjonelle mål, kan den andre involvere en tredje person for å sikre at deres behov blir oppfylt. Med et monogamt forhold kan ikke avvikende behov løses uten anspenthet. Ulempene her er åpenbare:

 • Hver partner er helt ansvarlig for å møte de andres emosjonelle og fysiske behov. Om dette ikke lenger er mulig, fører det alltid til problemer.
 • Ettersom slike ting ikke blir diskutert så åpent som de burde, går biseksuelle mennesker ofte glipp av mye i monogame forhold
 • Det er ikke så lett å ta en pause fra forholdets plikter for å konsentrere seg om andre områder av livet.

Er polyamori svaret på disse problemstillingene?

I polyamorøse forhold defineres kjærlighet som ikke-eksklusiv. Typiske utsagn som du kan lese fra polyamorøse Okcupid-medlemmer er for eksempel:

 • At de ønsker et permanent, langsiktig forhold
 • At partneren deres skal være fri og lykkelig
 • At det ikke er noe problem å elske flere mennesker samtidig
 • At intime forhold til andre mennesker er tillatt og bør diskuteres fritt og åpent (ingen hemmeligheter)
 • At et forhold bare kan være sunt og vellykket gjennom den daglige beslutningen om å elske hverandre og ikke gjennom den obligatoriske overholdelsen av monogami.

Likevel må du ærlig reflektere over deg selv og forholdet ditt. Fremfor alt gjelder dette ens egne følelser om den andre personen. Hvordan reagerer du første gang partneren din møter noen andre? Det er faktisk mange par som, selv om de er polyamorøse, sjelden bruker deres alternativer.

Før du dykker inn i et slikt forhold, googler du litt mer om dette begrepet. For en dypere innsikt i begrepet polyamori, anbefaler vi den legendariske boka The Ethical Slut av Dossie Easton og Janet W. Hardy.

Poenget: Konklusjonen vår

Via OKcupid Norge kan du ta kontakt med folk som passer sammen med din personlighet og dine interesser- helt gratis. Du kan til og med chatte og lese ubegrensede meldinger med gratiskontoen. Få andre plattformer kan med suksess konkurrere med dette.

Matchningssystemet deres har utviklet seg over mer enn 15 år til et funksjonelt verktøy for partnersøk. De målrettede filteralternativene og den klare utformingen av appen er bemerkelsesverdig.

Hva gjør OKcupid så spesiell?

OKcupids sterkeste egenskaper er dens fleksibilitet og internasjonale tilnærming. Som med Parship og Zoosk, kan du bytte fra Oslo til London og fra Paris til New York City når som helst du vil.

Og bifile mennesker vil ikke ha noe problem med OKcupid. I søkeinnstillingene kan du se etter flere kjønn samtidig.

Til tross for at medlemstallene fortsatt er relativt lave i Norge, kan et OKcupid-medlemskap fortsatt være verdt det for deg. Du kan få venner over hele verden og sette opp hotte dater for din neste ferie.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Slik fungerer matching på OKcupid

Matchende systemer på andre datingapper holdes vanligvis ganske enkle. På grunn av den lange tiden Okcupid har eksistert, har de imidlertid utviklet et langt mer komplekst system som skiller dem fra konkurrentene. Med Okcupid matching-systemet får du selv velge hva som er viktig for deg.

Slik fungerer det: Først så svarer du på noen få innledende spørsmål, hvorpå du har muligheten til å gi ytterligere informasjon på over 4000 individuelle punkter, fra temaer som livsstil, seksualitet, politikk og etikk. Du kan også avklare hva du vil snakke om med en potensiell date.

Fordelen her er at dine svar kan vektes- på hvor viktig er det at partneren din deler et bestemt synspunkt eller interesseområde?

For eksempel kan du ekskludere et medlem som har den helt motsatte holdningen til din liberale holdning til dating og kjærlighet.

Hvordan påvirker dette matchende resultater?

Det som virkelig skiller seg ut som den viktigste forskjellen med OKcupid matching-systemet, er prosenten. Disse indikerer fra 0 til 100 prosent hvor lik du er i å svare på spørsmålene. Så du vet på forhånd om en date har en realistisk sjanse for å lykkes.

Vårt tips: Benytt spørreskjemaet godt for å øke sannsynligheten for en skikkelig hjertematch.

Det er mange eksempler på nøyaktig matching. For eksempel, med OKcupid-systemet er det mer sannsynlig at du finner folk som ønsker å leve monogamt, eller ønsker one-night-stands, vil ha barn, elsker BDSM eller har en avslappet holdning til narkotika.

Gjennom bruk av svare- og vektingssystemet kan du være nesten sikker på at du er på samme bølgelengde som din potensielle partner. Ikke bare det, sjansene for å faktisk møte noen øker også.

Hva er statusen med tanke på forfalskninger og svindel?

OKcupids offisielle linje er streng og kompromissløs: Falske profiler og svindel tolereres ikke. Bilder og kontoer er underlagt regelmessige kontroller, og medlemmene hjelper også aktivt med denne prosessen. Når det er sagt, kom vi ikke over noen åpenbare forfalskninger i testene våre.

Og hvis jeg finner en, kan jeg rapportere det?

Det er tre punkter på kanten av hver profil som åpner en rekke alternativer. Klikk på dem, så får du et utvalg av menyinnstillinger. Her kan du rapportere eller blokkere en konto. Den samme menyen er tilgjengelig i chat-vinduet. Når den er blokkert, vil ikke personen lenger ha tilgang til profilen din.

Kan brukere bekrefte identiteten deres?

Det er ingen bekreftelsesprosess med OKcupid. Noe som betyr at du ikke trenger å dele telefonnummeret ditt eller bekrefte identiteten din på noen annen måte.

I hovedsak gjør dette det lettere å lage falske profiler. OKcupid finner imidlertid andre metoder og midler for å løse dette problemet, for eksempel å stole på støtte fra et ærlig og autentisk samfunn for å luke ut de råtne eggene.

Vår konklusjon?

Selv om leverandøren er flink til å oppdage mulige forfalskninger og svindel og ekskluderer falske transaksjoner med stor grad av suksess, anbefaler vi selvfølgelig, som med enhver datingsplattform, å være varsom. Her er noen tips for å være enda sikrere på OKcupid:

 • Fortsett med forsiktighet med dine personlige data og ikke gi noen informasjon til tredjeparter uten at du har vurdert det nøye
 • Send aldri penger til tredjepartsaktører
 • Hvis en profil virker noe tvilsom for deg, eller du mottar et dodgy tilbud - blokker og rapporter dem umiddelbart

Rangeringen i sammenligning


Vår OKcupid test: Se våre erfaringer og tips for Norske Single

To forskjellige måter å finne en potensiell partner på:

 1. Bruke medlems-søkefunksjonen
 2. Via matching.

Hvordan søker du etter medlemmer med filterinnstillinger

Som med spørreskjemaet kan du spesifisere dine ønsker ved hjelp av filteret. Du kan søke, for eksempel ved å bruke kroppsstørrelse, opprinnelse, religion, forbruk av luksusmat, ønsker i forhold, og seksuell legning.

Du har til og med muligheten til å søke etter medlemmer med spesifikke svar på visse spørsmål. Finn for eksempel noen som svarte om de liker å danse eller ikke.

Og med Double Take-alternativet

Double Take-funksjonen viser deg bare den ene profilen i stedet for flere profiler, men langt mer detaljert. Dette vil gi deg et bedre og dypere inntrykk av personen på den andre siden av skjermen.

Hvordan fungerer søkeinnstillingene for Double Take?

Når det gjelder Double Take, er det vår erfaring at det i utgangspunktet er hovedsøkinnstillinger som fungerer - detaljfiltrene gjør det ikke.

Discover-funksjonen

Discover betyr ingenting mer enn ganske enkelt å oppdage. Du kan bla gjennom et bred samling av profiler, som er sortert etter topp-matcher og delte interesser.

Slik chatter du på OKcupid

Vår erfaring sier: Medlemmene av OKcupid er veldig pratsomme og er glade for å holde avslappede samtaler. Dette kan blant annet være fordi chatten er veldig godt integrert i portalen. Så snart du liker en bruker, åpnes et vindu i appen der du kan kommentere deres bilder og info. Hvis du mottar en like i retur, kan du skrive til hverandre uten noen begrensninger.

Hvordan er dette nyttig?

Den gode nyheten er at du også kan skrive en melding før du matcher og sette deg selv i et positivt lys. Siden du er begrenset til bare én melding, er svindel og andre former for påtrengende atferd ekskludert.

Dating-suksess på OKcupid i Norge - Slik fungerer det!

Først og fremst er profilen din hovedattraksjonen. Her presenterer du deg selv og din personlighet i best mulig lys. Vi har hentet noen få tips fra OKcupids blogg:

 • Okcupid anbefaler at du laster opp flere bilder, for å danne en tredimensjonal og grundig representasjon av deg selv.
 • Med å markere bildene dine du kan spesifisere dine interesser og unngå misforståelser. Dette vil også tjene som en begynnelse for fruktbare samtaler.
 •  For tre fjerdedeler av brukerne, er stavefeil en stor turnoff. Så ikke legg noe ut, uten først å gjøre en rask stavekontroll.
 •  Okcupid-algoritmen er designet slik at de brukerne som er aktive og oppdaterer profilen deres regelmessig vil hoppe oppover på rangeringen.
 •  Hvis du støtter veldedige organisasjoner eller vil beskrive deg selv som en aktivist, snakk om det. De fleste brukere er imponert over ting som dette og har en tendens til å møte mennesker som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe samfunnet og jobbe med naturen.
 •  Koble profilen din til Instagram øker interesse betydelig. Ifølge statistikk mottar slike profiler dobbelt så mange meldinger som de som ikke er lenket. Insta-kontoen fungerer som en isbryter.
 •  Tilfeldighet eller dybdepsykologi? I følge OKcupid, er bilder tatt sent på ettermiddagen mye mer attraktive til andre brukere.

Bruk alle alternativene som OKcupid tilbyr deg

OKcupid er virkelig noe spesielt blant datingplattformer på grunn av sitt sterke fokus på toleranse og alternative livsstiler. Vær åpen for forskjell og finn andre avslappede og unike mennesker. Vær autentisk, vær klar på hvem du er og hva du liker. Svar på spørreskjemaet for å gjøre dette lettere.

Er du kjent med hva å «hooke up», kort- og lansiktig, faktisk er? Det er viktig at du kjenner til dette språket før du fullfører profilen din. Du finner en forklaring her:

 • «Hookups»: Sex uten noen form for forpliktelse
 • Korttidsdating: Sex, men med litt mer investering i å bli kjent med hverandre
 • Langtidsdating: Begynner sakte og krever tid for å bli kjent med hverandre

Finn spontane sex-dater på OKcupid i Norge

De som leter etter en one night stand på OKcupid i Norge trenger bare å justere profil-innstillingene sine deretter. På denne måten er søkeinnstillingene konfigurert slik at du er åpen for «hook ups» og kortvarig dating. Du kan spesifisere dette på profilen din og velge filtre slik at bare personer med lignende interesse blir vist for deg. For å gjøre dette, gå til «Min ideelle person», deretter til «Connections» og klikk på «connect».

Hvordan finne raske «hook ups» i Norge

Se etter en potensiell partner som matcher deg med en høy prosent. Gå deretter gjennom spørreskjemaet og følg nye med på følgende punkter:

 • Si at du har begynt å se noen du virkelig liker. Når det gjelder deg, hvor lang tid tar det før du har sex? Den som svarer her med «1-2 dater» er relativt åpen for et raskt nummer.
 • Kan du date noen uten langsiktige mål? Svar på dette spørsmålet med et ja, og en one night stand er absolutt mulig.
 • Angående hvor lenge du vil at ditt neste forhold skal vare. Her bør du skrive «One Night».

Viktig: Du kan ikke se den andres svar hvis du ikke selv har svart på det aktuelle spørsmålet.  Dette er bare mulig med A-List Premium-abonnementet, den virkelig profesjonelle versjonen av OKcupid.

Etter at du har funnet en passende profil, like den. Nå har du muligheten til å skrive en kort intro - og du bør benytte  denne muligheten. Likene er ikke synlige for gratis medlemmer. Introduksjonene vises umiddelbart. På denne måten trekker du til deg positiv oppmerksomhet og kan begynne å sette opp en date. Det er best å beskrive deg selv kort, gi noen komplimenter til bildene, forklare hvordan du kom over kontoen og nevne noe dere har til felles som en samtalestarter. F.eks.: Jeg er også en fan av Marvel-filmer.

Om du skriver- og formulerer deg godt, vil du raskt få positive tilbakemeldinger. De som svarer, føler vanligvis at de har den samme bølgelengden som du har. Nå skal du ikke snuble over dine egne føtter med yr og spenning, men du bør definitivt gjøre dine trekk likevel. Foreslå en spontant date: når alt kommer til alt, er det virkelige livet å foretrekke fremfor langstrakt online kommunikasjon.

Tips: Planlegg daten din for neste dag. Tross alt krever en one night stands litt forberedelse - en rotete leilighet er en annen stor turnoff Du må også bruke litt tid på ditt personlige utseende - og kanskje skru vaskemaskinen på til den hotteste innstillingen.

Hva med dagen etter det?

Å vente i to dager er for langt. I løpet av denne tiden kan den første gnisten slukke, samtalene kan begynne å høres tvunget ut, eller du kan selv begynne å få kalde føtter. Så reduser sjansen for å slå feil ut. Et uforpliktende møte som ender med spontan sex er det du går for.

Hva med vennskap-pluss på OKcupid?

Vennskap-pluss er et veldig interessant konsept som likner på langvarig dating. Her er du gode venner, men noen ganger hengir du deg til litt mer. Samtidig er du helt åpen for andre eventyr. Selvfølgelig starter alt med en første date og en første natt sammen.

Tips: For å finne en partner for vennskap-pluss, søk etter kortsiktig dating som en interesse. Det første møtet er starten. Hvis det går bra, kan du se hverandre igjen, og den planlagte one night standen vil bli et uformelt vennskap-pluss.

Nå for ekte kjærlighet: Kan jeg finne min partner for livet på OKcupid?

Det er ikke uvanlig at folk bruker OKcupid for å finne ekte kjærlighet. Igjen, spørsmålene og filterfunksjonen vil lede deg mot de med et ønske om livslang lykke og kjærlighet. Sørg for at du formuler dine ønsker klart og presist.

Tips: Hvis du ikke har betalt for medlemskap, kan du oppgi dette på profilen din. Gjør det klart at du ikke kan se noen likes, og at alle som er interessert i deg, bør legge igjen en intro hos deg.

Mange brukere med A-liste vet ikke engang at deres likes ikke dukker opp. Som et resultat antar noen brukere feilaktig at den andre personen ikke liker dem. Dette er en feil.

Tjenesten handler ikke bare om sex og kjærlighet: Du kan også bare se etter vennskap

Det kan være vanskelig å tro, men OKcupid er også bra for å finne venner. For eksempel, velg «hvor som helst» som et sted og matche med tilfeldige mennesker fra hele verden.

Her vil du kunne få venner i forskjellige land. Hvem vet, dette kan resultere i spennende samtaler og vil inspirere deg i ditt daglige liv. Du vil lære nye ting om andre kulturer, og du kan bestemme deg for å besøke et bestemt land i fremtiden som til å begynne med sannsynligvis ikke var på horisonten din. Etter å ha brukt tid på å få venner på disse nye stedene, er sjansene der for at du vil få en mye bedre opplevelse.

De mest populære alternativene til OKcupid i Norge


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - OKcupid

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
5
Gjennomsnitt: 5 (5 Stemmer)

Kommentarer

15.12.2020 14:40
Ingar

Jeg nærmet meg saken tilfeldig, ante ikke hva jeg kunne forvente. Til slutt ble jeg overrasket og fikk gode kontakter. Det er viktig å fylle ut profilen så ærlig og presist som mulig. Da vekkes ingen forventninger som til slutt ikke kan holdes.

User rating
10
Gjennomsnitt: 10 (1 Stemme)
16.12.2020 15:59
Travellar

Jeg likte det ikke så godt. I USA er det mye bedre.

User rating
2
Gjennomsnitt: 2 (1 Stemme)
17.12.2020 14:40
Skuffet

Helt tvilsom. Knapt noen reelle kontakter. Mer enn tvilsom forretningspraksis. Til tross for fullstendig sletting av alle data og dermed klar avslutning av profilen, ble kontingenten fortsatt belastet i 6 måneder. Bunnløs kinn!

User rating
2
Gjennomsnitt: 2 (1 Stemme)
18.12.2020 13:42
MoonMan

Hei, her en kort og kortfattet forklaring uten å gå i detalj, opplevde meg selv:
Kvinnen ble skrevet til og chatten startet, tallene ble utvekslet og flørtet videre,
så får du plutselig en melding om at vi heller skal fortsette å snakke på en avgiftsplattform. Link ble levert direkte. Det virker for meg at okcupid er svindel.

User rating
2
Gjennomsnitt: 2 (1 Stemme)
05.03.2021 10:57
Robinhood

Et flott datingside. Jeg liker det. Jeg har allerede møtt en interessant kvinne her.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)