Bumble: Duger den kvinnevennlige dating-appen også for menn? Vi setter Bumble på prøve


70%

(70/100 poeng)


Har du lyst til å få flere sosiale kontakter eller kanskje en rask date?
Dating-appen der kvinnene bestemmer
sier Ben

Med Bumble -appen kan du raskt etablere nye kontakter både til dating, vennskap eller jobb. Ideen med Bumble er at det er mere enn bare en dating-app.

Når du har logget deg inn på appen, kan du bestemme deg for hva slags kontakter du er på utkikk etter: flørt, vennskap eller jobbrelatert.

På Bumble er det alltid damene som tar det første steget. Denne siden forklarer hvorfor. I tillegg undersøker vi om Bumble er en dating-app som faktisk fungerer i Norge.Bumble til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Datingappen med flest medlemmer over hele verden

Hvis du er på jakt etter nye mennesker i din region, bør du absolutt prøve Badoo.


Bumble Fordeler

 • Registreringen er rask og enkel

 • Appen er helt gratis å bruke

 • Brukerne kan kobles til forskjellige formål (flørting, vennskap og forretning)

 • Mange kvinnelige brukere, ettersom det er damene som tar det første steget


Bumble Ulemper

 • Færre brukere i grisgrendte strøk

 • Praten må komme i gang innen 24 timer etter match. Her må brukerne være raske!

 • Mannlige bruker må være forberedt på litt tålmodighet


Hva er dating-appen Bumble egentlig? Svaret får du om du leser videre!

Hvis du tror du Bumble bare er nok en dating-app i app-jungelen? Da tar du grundig feil!

Ideen om at Bumble er en dating-app er bare delvis sant.

Bumble -appen er en stedsbasert sosial søke-app, tiltenkt for både menn og kvinner. I tillegg til dating, har brukerne mulighet for å kobles på to andre måter:

Bumble Dating (Flørt)

Er du litt gammeldags og mener at gutta skal ta det første steget?

Hvis det er tilfellet, blir du kanskje overrasket over Bumble!

Med Bumble Dating, er det kvinnene som sitter i førersetet. Det er bare damene som har mulighet til å starte en samtale med en match – ikke gutta.

Takket være dette konseptet med kvinnene først, utfordrer appen tradisjonelle kjønnsrollemønstre innen dating og rasler litt rundt i dating-landskapet på Internett.

Det neste avsnittet forklarer hvorfor dette konseptet har betydelige fordeler både for menn og kvinner.

Bumble BFF (Vennskap)

Med denne funksjonen kan brukerne utvide vennekretsen og nettverket, f.eks. hvis de er nye i byen og ønsker å komme i kontakt med likesinnede. Bumble BFF gjør det mulig å komme i prat med forskjellige folk i lokalområdet.

Bumble BIZZ (Karriere)

Med Bumble BIZZ handler det bare om å generere nye jobbkontaker.

Hensikten er å hjelpe brukerne til å finne nye potensielle forretningskontakter, klienter og alt annet. BIZZ brukes til alle typer profesjonell nettverksbygging.

Når det er sagt, er det muligheten for å kobles til romantiske dates, som utvilsomt er det mest populære funksjonen i Bumble.

Derfor skal vi kikke litt nærmere på denne funksjonen i Bumble.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Hvordan fungerer egentlig dating-appen Bumble?

Grunnstrukturen i appen ligner på mange av de andre moderne dating-appene.

Akkurat som Tinder, Lovoo eller Badoo, foreslår appen potensielle romantiske kontakter i nærområdet. Sveiper du til venstre på en mulig kontakt betyr det at du ikke er interessert. Sveiper du til høyre betyr det: Jeg er interessert og vil gjerne vite litt mer.

Hvis dere liker hverandre og begge sveiper til høyre, da er det en «match». Der Bumble er FORSKJELLIG fra andre apper, er at når matchen er bekreftet, har kvinnen 24 timer på seg for å starte en samtale med mannen. Hvis hun ikke gjør det, utløper koblingen. Mannen kan ikke starte en samtale for å forhindre at dette skjer.

Som mann må du med andre ord være forberedt på litt tålmodighet – det finnes ingen muligheter for at du kan opprette kontakt. Etter en match, kan kvinnen sjekke mannens profil, og hvis hun liker det hun ser, er det opp til henne å sette i gang samtalen.

Lyder dette merkelig? Net ikke i det hele tatt!

La oss ta en nærmere titt på dette konseptet med kvinnene først:

Hvorfor gir Bumble kvinnene muligheten til å ta det første steget?

Først og fremst står appen for likhet og en bedre dating-opplevelse. Kvinner på dating-apper har en tendens til å bli nedlesset av uanstendige, useriøse innledende samtaler fra menn som bare vil én ting.

Når kvinnene tar det første steget, blir mennene tvunget til å gjøre litt mer innsats med egne profiler. På plussiden for gutta sin del, trenger de ikke å bekymre seg for innholdet på den første meldingen.

Damene på sin side, må være modige nok til å forfatte en melding og komme i gang med en prat. Med å snu rollene på denne måten, gir appen en bedre balanse mellom kjønnene.

Hvem var det som hadde denne ideen?

Med-gründer av Bumble, Whitney Wolfe, jobbet tidligere med Tinder, men hun sluttet hos markedslederen på grunn av seksuell trakassering. Hun, og to kolleger lanserte Bumble for å beskytte kvinner, og gi dem kontrollen tilbake i prosessen med å bli kjent med mulige dater.

Fungerer dette?

Ja, absolutt! Her er grunnen:

Kvinnene er veldig fornøyd med Bumble. Sammenlignet med mange andre dating-apper i Norge, er prosentandelen kvinnelige brukere imponerende høy! Dette er fordi kvinnene er i kontroll med hvem de ønsker å kontakte, og når.

Hvis antallet kvinnelige matcher er høy, er gutta fornøyde også. Dating-formatet til Bumble gir også gutta noen ekstra fordeler:

De trenger ikke sende endeløse mengder meldinger til damene for å øke sjansene med å lykkes – de trenger heller ikke å føle seg avvist en rekke ganger når damene ikke svarer. Menn som proaktivt blir kontaktet av damer, kan føle seg sikre på at hun som skriver er oppriktig interessert.

Dette høres da mer enn rettferdig ut? Erfaringene viser at både menn og kvinner kan se frem til å spare tid og ikke minst ende opp med mer vellykkede dater.Kan jeg arrangere dater via Bumble gratis i Norge?

Enkelt svar:

Hvis du tror at Bumble må koste penger, da tar du feil.

Det finnes en helt gratis velfungerende versjon av appen!

Basisversjonen av appen kan brukes helt gratis: Du trenger med andre ord ikke opprette et abonnement. Med basisversjonen kan du lage deg en profil, laste opp bilder og begynne å sveipe gjennom potensielle kontakter i nærheten av der du bor.

Det viktigste:

Hvis du får en match, kan du også prate med den mulige daten helt gratis.

Men, det er ikke alt …

Produsentene av appen må tjene penger – derfor finnes en rekke ekstrafunksjoner (premium) som bare kan aktiveres mot betaling.

Nedenfor er en oversikt over aktuelle priser for ekstrafunksjonene i Bumble -appen.

Bumble Boost

Bumble Boost er en premium-funksjon som gjør at du kan se hvem som allerede har likt deg på appen. Dette betyr at du slipper å sveipe til du finner en match. Bumble Boost kan også brukes til å re-matche utløpte matcher, eller sende et svar til en samtale som har utløpt på tid.

Prisene på Bumble Boost er som følger:

 • En uke: NOK 100.-
 • En måned: NOK 250.-
 • Tre måneder: NOK 550.-
 • Bumble Boost Lifetime (evig): NOK 1500.-

Bumble Coins

Med Bumble Coins kan du låse opp to premium-funksjoner som gjør profilen enda mer synlig.

Med «Spotlight» (pris: 2 coins), kan du sette profilen øverst på listen og sørge for at den blir sett av så mange menn og/eller kvinner som mulig. Denne midlertidige løsningen gir profilen større synlighet.

Coins kan også brukes til å få tilgang til funksjonen SuperSwipe. Akkurat som Spotlight, koster dette to coins og ligner på SuperLike på den konkurrerende plattformen Tinder. En SuperSwipe kan brukes for å vise at du er spesielt interessert i en profil eller kontakt.

Bumble Coins selges i forskjellige pakkeløsninger. Her er prisene:

 • 5 Bumble Coins til NOK 85.-
 • 15 Bumble Coins til NOK 220.-
 • 30 Bumble Coins til NOK 370.-

Et annet høydepunkt med appen er muligheten til å vinne en status som kalles VIBee, en VIP-status som gir brukerne tilgang til et eksklusivt VIP-område. Du har ikke anledning til å kjøpe deg inn på området: Tilgangen opptjenes ved bruk av appen.

VIBee -status på Bumble

Hvis du er konsekvent vennlig og utviser respekt ovenfor de du interagerer med og en aktiv og regelmessig bruker, tar det ikke lang tid før du kvalifiserer til VIBee-status.

Som tidligere nevnt, er ikke dette en status du kan kjøpe for penger. Istedenfor må du være snill og følge reglene i appen. VIBee er en spesialstatus for regelmessige brukere av appen som utviser respekt ovenfor andre.

Skal du bli utvalgt til denne VIP-statusen, må du være på hugget å be om statusen. Nå du gjør det vil en algoritme beregne hvor aktiv du har vært de siste månedene. Hvis du har gjort nok til å oppnå denne statusen, får du umiddelbart anledning til å mingle med andre VIP-er på appen.

Men er det verdt innsatsen?

Svaret: absolutt!

Med VIBee-status, får du tilgang til de beste norske brukerne av Bumble, og du blir automatisk tilkjent et tillitsnivå basert på respektfull oppførsel. På grunn av dette, kan tilgang til Bumble VIBee gi reelle belønninger til dating-livet!

Trenger jeg premium-funksjoner for å lykkes med appen?

Hva er opplegget med premium-funksjoner? Er de verdt pengene, eller er vanlig profil tilstrekkelig for å få noen gode matcher?

Vår ærlige mening:

Hvis målet er litt mer enn å bare kapre dates så raskt som mulig, og hvis du trives med å sveipe litt tilfeldig og chatte med interessante kontakter, så trenger du ikke premium-funksjonene i Bumble.

På en annen side, hvis du ønsker å etablere så mange nye kontakter så raskt som mulig og få tak i det du er på utkikk så raskt som mulig, da kan premium-funksjonene være veldig praktiske.

Det er opp til deg å bestemme hvor fort du vil gå frem.

Vårt råd, for hva det er verdt, er å prøve gratisversjonen først. Det tar ikke langt tid før du finner ut om appen dekker dine behov eller ikke.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Svindel og falske profiler: hvor trygg er Bumble i Norge?

Når det gjelder dating-apper, er dette et spørsmål som stadig dukker opp. Finnes det falske profiler? Hva med svindlere eller scammere?

Den enkle sannheten er ganske grei: Ingen bør kaste seg på dating-apper med øynene lukket!

Noen falske profiler og svindlere er uunngåelig på alle (gratis) dating-apper. På betalingsplattformer er dette et mindre problem – men det er et helt annet tema.

Den enkleste og vanligste svindelvarianten er falske profiler.

Brukere som er bevisst på dette og forholder seg deretter, bør kunne gjenkjenne falske profiler før de kaster seg løs på en chat.

Nedenfor et er par tips på hvordan du spotter falske profiler og andre svindelforsøk:

Bruk Google

Hvis du har følelsen av at personen du snakker med ikke er ekte, bør du først sjekke bildet. Foreta et bildesøk på Google for å se om bildet er lastet opp på andre plattformer og om informasjonen matcher det Bumble-matchen har fortalt deg.

Med denne metoden kan du identifisere det meste av falske profiler rimelig raskt. Etter du har tatt denne sjekken, kan du rapportere profilen til kundeservice eller blokkere dem i appen. Hvis du har det faktiske navnet til matchen, kan du også google dette og sammenligne det med informasjonen du har blitt fortalt.

Sjekk sosiale medier

Sosiale medier kan også brukes for å kontrollere om en profil er ekte eller ikke. Slike enkle kontroller er enkle å utføre og avdekker ofte en del interessant informasjon. I dag er det veldig sjelden at det ikke finnes opplysninger om en person på nettet. Hvis profilen til matchen virker mistenkelig, f.eks. pga. uvanlig aktivitet – bør du være forsiktig med den videre praten.

Spør hvor matchen jobber

Hvis du er ganske likefrem og direkte av natur, kan du også spørre matchen om hvor de jobber. De forteller kanskje om hvilket selskap de jobber for, da kan du finne nettstedet til bedriften eller LinkedIn-siden (du finner kanskje også matchen på LinkedIn).

Avtale et personlig treff

Svindlerne trives best anonyme, så de blir sjelden med på et treff. De oppfører seg derimot ofte som om de vil forplikte seg til en date, men kansellerer eller utsetter gjerne rett for dere skal møtes.

Det er best å møtes på et trygt og offentlig sted. Hvis samtalepartneren vil møtes og faktisk dukker opp, er det et godt tegn.

Bumble verifisering

Bumble -appen har også muligheten til å få profilene verifisert. Hvis du kommer over en profil som virker merkelig, se etter verifikasjonsmerket.

Du kan selvfølgelig vurdere å få egen profil verifisert. Erfaringen tilsier at den sannsynligvis øker muligheten for å lykkes.

Hvordan fungerer verifiseringen?

 • Finn knappen Verification på profilen.
 • Du blir bedt om å ta en selfie. Bumble bestemmer en bevegelse du må gjøre på selfien, f.eks. å vinke.
 • Gjør som du blir spurt av Bumble.
 • Når selfien er sendt, vil temaet til Bumble kontrollere om bildet er ekte.
 • I løpet av få minutter mottar du en bekreftelse (eller blir avvist) på verifiseringsprosessen.

Oppsummert

Det finnes ikke en typisk Bumble-svindel. De fleste svindlerne og de som opererer med falske profiler følger det samme mønsteret som på andre online-portaler, noe som gjør det enklere å luke dem ut. Noen er mer oppfinnsomme enn andre. Er du i tvil er det smart å lytte til magefølelsen. Hvis den forteller at det er noe som ikke stemmer, så er nok det rett.

Rangeringen i sammenligning


Våre erfaringer med Bumble i Norge: De som faktisk bruker appen, og hva er hemmeligheten for å lykkes?

Fremdeles usikker på om Bumble er den rette dating-appen for deg?

Her skal vi ta en nærmere titt på egne og andres erfaringer på dating-appen Bumble i Norge. Basert på dette kan du vurdere selv om du tror Bumble er den rette appen for deg eller ikke.

Registreringen på Bumble-app er helt gratis. Registreringen er raskt unnagjort, du blir registrert og klar til å komme i gang på noen ganske få minutter.

Designet på appen er veldig effektiv. Logoen minner om en bikube – kanskje det er fordi, akkurat som i bienes verden, er det damene som er dronninger også her inne på appen.

Det er et par andre ting som er verdt å nevne:

Bumble er en app for alle typer kontakter

Som tidligere nevnt er Bumble utviklet for å tilrettelegge for å kontaktskaping til forskjellige formål – ikke bare dating, men for vennskap og business (hvis det er ønskelig).

I bunn og grunn sikter Bumble på å være det første stedet du leter når du er ute etter nye kontakter uansett hva det gjelder.

Kvinnene har kontroll, gutta må vente på en melding

Når det gjelder å opprette kontakt, så har damene fullstendig kontroll. De bestemmer hvem som kan skrive til dem. Logisk sett har dette fordeler ikke bare for kvinnen, men også for menn.

Gutta blir spart det å forfatte den første meldingen og blir bare tilskrevet av kvinner som er oppriktig interessert. Erfaringen viser at denne rollefordelingen sparer både mannlige og kvinnelige brukere for mye tid.

Den første meldingen på en dating-plattform er beryktet for å være vanskelig. Mange sliter med å finne de riktige ordene. Bumble fjerner dette hinderet med konseptet der det er kvinnene som engasjerer.

Dette fungerer kanskje ikke like godt utenfor byene

Vi har selvfølgelig ingenting imot de som bor andre steder enn i byene – men erfaringen med appen viser at den brukes mest i byene og omegn. Kommer du lenger ut på landet er det færre brukere, og Bumble kan føles som bortkastet tid.

Mens antallet brukere i bygdene øker hver eneste måned (og det blir kanskje en tålelig bra brukergruppe i fremtiden), er tilsiget for øyeblikket ganske lavt. Bor du utenfor byene anbefaler vi du velger dating-apper som har betydelig flere aktive brukere der du bor.

Bumble – en app for de som forberedt på å reagere raskt

For å lykkes med Bumble må du handle raskt. Dette er fordi matchene og tidsvinduet for å svare utløper etter 24 timer. Bommer du på tidsvinduet med å svare på den første meldingen, forsvinner matchen.

Derfor, skal du ha resultater på Bumble, rekker det ikke å sjekke appen sporadisk og kanskje svare i ny og ne. Begynner du bruke Bumble, bør du også være aktiv.

5.1 Hvem bruker denne appen?

Bumble brukes nå i en rekke land over hele verden. Det begynte i USA, fremdeles der det er flest brukere. Bumble blir likevel stadig mer populært i Norge. De største byene har et betydelig større antall brukere, mens utenfor de største byene er det forholdsvis få som bruker appen, foreløpig.

De fleste single som bruker Bumble i Norge er mellom 18 og 35 og bor i byer som Oslo, Drammen, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Oppsummering av erfaringene med Bumble

Hvis du ikke bare er på utkikk etter å legge til flere kontakter på telefonen, og er åpen for å finne et seriøst forhold, kan Bumble definitivt være verdt et forsøk. Den kan også være effektiv for å etablere andre kontakter (venner, forretningsforbindelser). Hvis du trives med chat som krever hurtige svar og et sted der samhandlingen foregår med respekt, da kan Bumble være appen du har lett etter!

Selv om det fremdeles kan bli flere brukere i Norge, er det ikke mye å tape på å prøve, siden appen er gratis. Hvis det ikke er så viktig at romantiske kontakter befinner seg i umiddelbar nærhet, da kan Bumble faktisk være utrolig artig.

5.2 Lykkes bedre med Bumble

Har du registrert deg på Bumble og er klar til å komme i gang?

Da setter vi i gang! Det er på tide å kaste seg på flørtingen. Før du gjør det, les de 6 tipsene nedenfor om hvordan du lykkes på Bumble. Disse tipsene gjelder enten du er på jakt etter interessante romantiske kontakter, nye venner eller forretningsforbindelser.

Få profilen til å skille seg ut

Ta et minutt for å kikke på profilen og spør deg selv helt ærlig: «Ville du har svart på en melding fra deg?» En komplett, gjennomtenkt profil kan øke hva du får ut av appen betraktelig. I realiteten er det profilen som skiller klinten fra hveten.

Så hva bør du inkludere? Vel, foruten generelle fakta om deg selv, prøv å legg til noe som kan bidra til å beskrive personligheten.

a) Er det vanskelig å være kreativ?

Hvis du ikke føler deg kreativ eller trenger hjelp med profilen, bare spør Bumble-appen – eller, du kan heller få appen til å spørre deg! Det finne tekstmaler eller enkle spørsmål som vises på profilen, slik som: «Mitt hemmelige talent er»… eller, «hvilke serier liker du best?»

Du bør også sørge for at du har en god blanding av bilder. De potensielle matchene bør kunne se deg fra forskjellige vinkler og få et nøyaktig inntrykk av hvordan du ser ut. Tilfeldige bilder gir et like godt inntrykk som mer seriøse bilder. Poser litt forskjellig og velg bilder som både skildrer jobb og fritid.

En liten advarsel: Nye fancy, urealistiske filtre er nødvendigvis ikke en fordel. Som en generell regel duger det som er klassisk og enkelt best.

b) Øke antallet matcher på Bumble

Den viktigste regelen her er: aktivitet, aktivitet, aktivitet!

Det er bare ved aktivitet at du finner nye matcher. Prøv å være aktiv og sveipe et par minutter om dagen. Står du og venter på bussen? Hvorfor ikke åpne Bumble og bruke 5 minutter på å finne den neste daten?

Når du først begynner å sveipe, prøv å ikke vær altfor kresen. Hvis det er en som ikke ser ut som den perfekte partneren, gi han eller hun likevel en sjanse. Hvem vet – kanskje du finner den rette matchen ligger i personligheten (i sånne tilfeller, er utseendet ofte mindre viktig)!

c) Den første meldingen

Den første meldingen avdekker vanligvis om ting utvikler seg til en samtale. Kjedelige meldinger som går igjen i overalt: «Hvordan har du det?», eller «Hvor kommer du i fra?» – blir vanligvis oversett. Hvis du ofte bruker sånne spørsmål, bør du ikke bli overrasket hvis flørtingen og datene uteblir.

Men hva er den rette åpningsreplikken?

Studer profilen til matchen grundig! Prøv å finne noe som kan brukes som en samtalestarter.

Har drømmedamen på Bumble er feriebilde på profilen? Still et interessant spørsmål om ferieturen. Enda bedre hvis du kanskje nylig har hatt en tilsvarende tur og dere allerede har noe til felles. I så tilfelle finnes det ikke enklere måter å få i gang en prat!

(Delte) hobbyer på profilen er også en god start.

d) Den litt vanskeligere delen: holde samtalen gående

Har du klart å få i gang chatten med en match?

Supert! Alle samtaler kan forvandles til en minnerik historie.

Når du har kommet så langt, bør fokuset være å holde praten i gang. I mange tilfeller kan det være overraskende vrient å chatte med noen du faktisk ikke kjenner.

Hvordan skal du klare å få flyten i praten med en (virtuell) fremmed?

Hemmeligheten er: åpne spørsmål.

Spør om matchen kan svare på spørsmål som ikke bare kan besvares med et ja eller nei.

Selvfølgelig må du også være forberedt på å utlevere litt om deg selv. Fortell chattepartneren om en spesiell opplevelse du hadde forrige uke eller hva som fikk deg til å le i dag, til tross for at det bare er en mandag! Først og fremst, vær positiv – det er massevis av tid til å snakke om sensitive eller vanskelige temaer i fremtiden. I begynnelsen handler det om å bli kjent med hverandre, uten at nødvendigvis alle verdensproblemene skal løses der og da.

Det er også viktig at du fremstår oppriktig og ærlig. Ikke prøv å fremstille deg selv som noe annet enn den du er. Det å være falsk er aldri svaret! Hvis dere noen gang møtes, vil partneren umiddelbart skjønne at du ikke har vært oppriktig – hvis de ikke har skjønt det allerede!

e) En første date fra Bumble 

Liker du samtalepartneren og ønsker å ta det et steg videre?

Hvis det er tilfelle, er det ikke så lurt å bli værende i den virtuelle boblen for lenge. En date tar bli-kjent-prosessen til et helt nytt nivå.

Ikke sikker på hvordan du skal takle overgangen fra chat til date?

Det er egentlig ikke så vrient som du tror! Det hjelper ofte bare å prate og treffes, ta en kopp kaffe eller en drink, istedenfor å avtale en helaften eller date.

En annen mulighet selvfølgelig, en tur på kino, ut å spise et sted, gå på teater, konsert eller tilsvarende.

Hvordan?

La oss si at daten er glad i indisk mat. Fortell han eller henne at du vet om en fantastisk indisk restaurant i nærheten, og spør om dere skal treffes over et hyggelig, uformelt måltid for å spise og prate litt uforstyrret.

Verre enn det trenger det ikke å være, enkelt og greit!

f) Er det mulig sikre at Bumble-daten blir vellykket

Den aller viktigste regelen for at daten skal bli vellykket er å være avslappet!

Det kan selvfølgelig være lettere sagt enn gjort!

For å sørge for at daten ender positivt, må du prøve å være deg selv 100 % av tiden.

En annen måte å legge igjen noe gode aksjer er selvtillit. Det å utvise et selvsikkert, autentisk inntrykk skaper nesten garantert romantisk tiltrekking. De som gir inntrykk av å være selvsikre og naturlige får alltid positiv respons fra andre (bare pass på å være selvsikker og ikke arrogant!).

Samtidig må du passe på å ikke utgi deg for noen annen enn den du egentlig er. Kvinner spesielt har gode antenner for falsk oppførsel, og er raske med å luke ut mangel på oppriktighet.

Vet du ikke hva du snakke om?

Redd for lange pauser i samtalen?

Før du drar ut på date, forbered et par ting du har lyst til å snakke om eller dele med daten. Dette kan jo være et eller annet morsomt, interessante fakta eller spesielle opplevelser. Hvis det blir pauser i samtalen, så har du et nytt og spennende tema å prate om som allerede er planlagt.

I tillegg er det lurt å tenke over tema som ikke passer seg på en første date. Potensielle kontroversielle temaer slik som politikk, religion eller tidligere partnere bør være strøket av pratelisten, det samme gjelder negative tema og all selvmedlidende prat om hvor fælt det er for deg å være enslig.

Hvis damene er bekymret over at de ikke finner en partner, kan det hende de gjør den feilen og snakker åpenlyst om at de ønsker å få barn. Det å gjerne vil ha barn er vel og bra – og er kanskje et tema som deles av matchen – men som en generell regel, første daten er for tidlig å snakke om sånne vidtrekkende beslutninger.


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Datingappen med flest medlemmer over hele verden
7,5

 • Registrering går raskt og er enkelt
 • Enkelt og ukomplisert brukermeny
 • Utallige medlemmer i din region
 • Et omfattende utvalg av funksjoner tilgjengelig uten ekstra kostnad
 • Mange tilleggsfunksjoner for flørting

FAQ - Bumble

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
4
Gjennomsnitt: 3.4 (5 Stemmer)

Kommentarer

16.12.2020 15:57
Anmar

Bumble er flott. Jeg kan virkelig anbefale det.

User rating
10
Gjennomsnitt: 10 (1 Stemme)
17.12.2020 14:39
Bumber

Ingen kvinner svarer fordi de enten er oversvømmet eller de ikke engang eksisterer. Jeg fikk slettet profilen min etter noen uker. Kan ikke anbefale Bumble.

User rating
3
Gjennomsnitt: 3 (1 Stemme)
18.12.2020 13:41
Sofiia

Jeg kan bare bekrefte det alle andre skriver her. Uansett hvor mange meldinger du sender, kommer ingenting tilbake. Selv uvanlige og kreative meldinger blir ikke besvart. Jeg prøvde til og med å kontakte betydelig eldre, lite attraktive kvinner, ingen reaksjon, bare ingenting.

User rating
2
Gjennomsnitt: 2 (1 Stemme)
19.03.2021 15:05
bumble

Alle som har prøvd bumble vet hvor vanskelig det er å virkelig finne noen der. Jeg har vært registrert i 3 dager og får nesten ikke noe svar på meldingene mine. Hvordan kan det være? Jeg prøver veldig hardt, men noen ganger kommer ingenting tilbake. Er kvinner virkelig ekte da? og de som er anbefalt for meg svarer heller ikke. virkelig dårlig erfaring med bumble så langt. Jeg tror virkelig det bare er en rip off nå. Folk, for det meste menn, prøver å få pengene ut av lomma ved å annonsere med kvinner som ser ut til å være i humør for en date. mmmhh ... Jeg ville vært veldig skeptisk og ville prøve bedre alternativer!

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
19.03.2021 17:32
Knut

Denne appen drives av feminister for feminister. Bumble er absolutt ikke noe for meg. Jeg har slettet denne appen.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)