Det er så enkelt å finne seg en sexpartner for uforpliktende sex på nettet og få det mer moro i sengen på null komma niks"

Lyst på rask og enkel sex med bare noen få klikk? Det burde være ganske så enkelt i den digitale tidsalderen, ikke sant? Millioner av menn og kvinner i Norge har nøyaktig samme tanke hver dag. Men definitivt flest menn.

Men er det virkelig så enkelt?

Alt er mulig: men den "umiddelbart"-delen er det litt verre med, i hvertfall når vi snakker om private snarere enn kommersielle ordninger. Så hvis du vil finne likesinnede kvinner, er det ikke bare å knipse med fingrene for å få det du vil ha. Men hvis du registrerer deg på de riktige datingappene i Norge vil du få muligheten til å møte nye mennesker og kose deg med uforpliktende møter i løpet av få dager.

I denne artikkelen forteller vi nøyaktig hvilke apper og nettsteder som er mest pålitelige når det gjelder å finne partnere for uforpliktende sex, og hvordan du bruker appene for å få maksimal suksess. Våre anbefalinger

Populært

Mange medlemmer i Norge. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Vi anbefaler

Denne nettsiden handler om å ha det moro! De ekstremt allsidige mulighetene for å komme i kontakt og det nådeløse meldingssystemet sikrer kontinuerlig underholdning.

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.

Et av internettets eldste sextreffdomener

AdultFriendFinder er et nettfellesskap av enkeltpersoner som chatter på nettet, opptrer i og ser på cam-show og av og til møtes for seksuell aktivitet. Hvis du leter etter sextreff, eller for å finne noen likesinnede venner, kan dette være plattformen for deg.


I disse dager er det kjempeenkelt å finne seg en sexpartner på nettet

Før i tiden var det mye vanskeligere. Den som ønsket å finne attraktive partnere for uforpliktende sex måtte tråle gjennom kontaktannonsene i avisene.

Ikke bare var dette veldig tidkrevende, men siden annonsene ikke hadde noen bilder, ante du overhodet ikke hvordan de så ut før du møtte dem personlig.

Men i dag er det så mye lettere!

I dagens teknologiske tidsalder er det mange apper og nettsteder som spesialiserer seg på å føre likesinnede sammen for uforpliktende dating.

Menn og kvinner registrerer seg, oppretter en profil og søker etter potensielle dater i sitt område. Fordelen: du kan komme i direkte kontakt med kvinnen eller mannen uten å måtte gå gjennom noen tredjepartsadresser.

Maria: “Uforpliktende datingapper er helt supre for å finne en sexpartner, fordi jeg har friheten til å være anonym når jeg vil. Jeg kan bla gjennom profiler til jeg finner noen som deler noen felles interesser med meg. Dette er ikke så lett når du møter mennesker når du er ute på farten. Men på internett er jeg fri til å avsløre hva jeg vil, og holde andre ting skjult for fremmede, til jeg blir bedre kjent med dem.

Høres ganske greit ut, ikke sant?

Kan hvem som helst gjøre dette?

I prinsippet, ja! Men aller først må du oppfylle to betingelser før du kan treffe nye mennesker: du må være myndig, og du må bruke litt tid på å lage profilen din.

Så lenge du behandler kvinner med respekt her, er det fullt mulig å skaffe seg nye kontakter og møte norske kvinner som er på utkikk etter litt moro.

Har du en fetisj eller kanskje du bare vil prøve noe nytt? Skriv det i profilteksten din. Vær litt detaljert om nøyaktig hva det er du vil ha.

Hvorfor?

Bare hvis du er tøff nok til å si hva du vil, vil du klare å finne noen som deler de samme behovene som deg eller noen som vil hjelpe deg med å leve ut fantasiene dine.


Vår anbefaling: slibrigmøte.com
Populært

Mange medlemmer i Norge. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.Slik ser du etter sexpartnere anonymt i Norge

Jo mer interessant profilen din er, desto flere partnere vil du tiltrekke deg
Det vanskelige er å skrive noe interessant uten å avsløre hvem du er!

Hvor viktig er det å være anonym?

Vel, alle vil ha sin egen mening om akkurat dette. Men vi tar utgangspunkt i antagelsen om at folk vil være anonyme.

Så hva mener vi egentlig når vi sier anonym?

Fordelen med å være anonym er at ingen du kjenner vil finne ut at du leter etter sexpartnere på nettet. Tross alt er det ingen som vil at sjefen deres skal finne ut om deres seksuelle ønsker og lyster!

Så du bør unngå å oppgi det virkelige navnet ditt når du registrerer deg på en uforliktende sexapp på nett. Tenk på et navn som ikke har noen tilknytning til ditt eget på noen som helst måte.

Og du har flere muligheter når det kommer til profilbildet ditt. På noen plattformer kan du skjule ansiktet ditt slik at ingen kjenner deg igjen.

Hvis du ikke har dette alternativet er det bare å velge et bilde der ansiktet ditt er skjult - men vis selvfølgelig de mest flatterende kroppsdelene dine slik at alle kan se.

Nei! Ingen dickpics. Enhver halvveis respektabel plattform vil blokkere bildet med en gang, og du kan ende opp med å bli kastet ut av nettstedet. Og i tilfelle du ikke allerede visste det: svært få kvinner setter pris på dickpics fra menn de ikke engang kjenner. Det beste er å la være å sende slike.


Rangeringen i sammenligning


Hva forventer kvinner i Norge fra apper og nettsteder for uforpliktende sex?

Det er ganske åpenbart, er det ikke? Sex, selvfølgelig.

Men hold an litt..

Det er som i det virkelige liv: hvis du vil forstå kvinner bedre må du vite hvordan tankegangen deres fungerer.

La oss gi det et forsøk!

Hva motiverer norske kvinner til å registrere seg på slike nettsteder?

Det er ingen hemmelighet at kvinner stiller opp på uforpliktende sexsteder for å slå i hjel litt dødtid. “Jeg ønsket å tilfredsstille nysgjerrigheten min og se hva alle snakket om” eller “Jeg var nysgjerrig på å se hvilken type fyr som ville sende meg en melding” er noen av de typiske forklaringene som kvinner gir.

Sandra: “En god venninne av meg har vært på disse nettstedene en stund nå. Jeg ble overrasket over å finne det ut. Jeg trodde dette var noe bare rare mennesker gjorde.

Men så viste hun meg noen bilder av en fyr hun hadde vært til sengs med. Etter dette registrerte jeg meg også, fordi jeg bare måtte se om jeg også ville få samme slags oppmerksomhet fra gutta som dette.

Jeg må si en ting da: det var veldig mange meldinger som jeg bare ikke taklet. Men noen av dem var veldig søte og høflige. På et tidspunkt tok nysgjerrigheten overhånd og jeg bestemte meg for å dra på date...

Jeg har hatt det så gøy at siden da har jeg funnet flere sexpartnere.”

Noen velmente råd:

Ikke vent på at damene skal ta det første steget. Vanligvis venter kvinner på at menn skal sende den første meldingen.

Når du begynner å chatte med kvinner er det første du bør gjøre å presentere deg på en høflig og gjennomtenkt måte. Akkurat som du ville gjort det i det virkelige liv...

Den store fordelen med sexdating på nett...

Alle profilene du ser på en uforpliktende datingside vil være av kvinner som er ute etter sex.  Dette gjør det definitivt enklere for deg å etablere noe enn om du var på for eksempel en fest eller på matbutikken.

Hva forventer kvinner på nettet?

Det enkle svaret: alt annet enn kjedsomhet.

Vakre norske kvinner er så lei av å få de samme ekle meldingene og komplimentene fra mannfolk. Egentlig blir det ganske irriterende etter hvert. Og du ville også blitt irritert hvis du fikk en kommentar om de vakre øynene dine hver gang du logget deg på nettet.

Og ikke misforstå, det er heller ikke smart å gi en kvinne komplimenter for kløften hennes. Bare fordi hun har gitt beskjed om at hun leter etter sex, betyr ikke det at hun vil bli sett på som kun seksuelle organer.

Så hvordan setter du inn det beste støtet?

Den beste måten å komme i gang på er med litt frekk humor:

“Hei Lise! Jeg skal droppe de vanlige, klønete sjekkereplikkene og faktisk presentere meg selv så du kan bli kjent med meg. På fritiden liker jeg å kjøre motorsykkel og er ofte på bilturer med kameratene mine. Jeg jobber som håndverker. Det ville vært fint å bli kjent med noen interessante og morsomme kvinner og ha det gøy. Jeg vil gjerne høre mer om deg!”

En setning som: "Har du lyst til å gi meg litt i dag, søta?" vil ikke falle i god jord. Så ikke prøv det en gang!

Når du skriver til kvinner bør du gå frem som om målet er å bli kjent med dem i det virkelige liv, helst på en date.

Selvfølgelig vil hun ha sex. Og det vil du også. Men det er ingen grunn til å ødelegge spenningen og spytte det ut i den første meldingen du sender. La det ulme litt under overflaten, og se lysten vokse sakte, men sikkert. Husk at hun trenger å få et førsteinntrykk av deg og se hva slags fyr du er.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på slibrigmøte.com. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Fra å sende meldinger frem og tilbake til noe lignende under dynen

Her er et spørsmål som vil fange oppmerksomheten din: hvor raskt kan man skaffe seg en sexpartner i Norge?

Vår mening: hvis du har gjort alt - altså laget en rimelig god profil og fulgt den sosiale etiketten, er det ingen grunn til at du ikke kan få deg noe innen tre dager. Hvis alt går din vei, selvfølgelig.

Men du trenger litt flaks også!

Det sier seg egentlig selv. For dere må jo begge være tilgjengelige samtidig. I Norge må brukere av sexapper i gjennomsnitt vente mellom 3 og 7 dager fra den første meldingen før de får seg noe.

Vårt råd: det er ikke lurt å avtale massevis av dater. To, tre, kanskje fire er OK, og vil øke sannsynligheten for at noe fungerer slik du vil.

Hvordan sjarmerer du henne inn på soverommet ditt?

Når du først møter daten din handler det om å se om kjemien er til stede. Er den det så må du ta neste skritt. Og for å være ærlig er det sjelden dama som gjør dette. Det er din jobb å ta det første skrittet.

Så hvordan gjør du egentlig det?

Det er mange muligheter:

Skriv ned dette: snakk om hobbyene dine, men snakk om mye mer. Styr samtalen over på et mer frekt tema, få henne til å snakke om hva hun vil ha fra en mann i sengen.

Hvis du klarer å komme deg over til dette terrenget på en komfortabel måte er du praktisk talt allerede der. Berør henne diskret når du får sjansen, og vær oppmerksom på hvordan hun reagerer.

Og husk...

De fleste menn sliter med å holde hodet kaldt mens de snakker om sex med en ny kvinne.

Men altså, du er ikke de fleste menn.

Kom nærmere henne under samtalen. Berør armen hennes forsiktig. Kroppsspråket hennes vil fortelle deg om tiden er riktig eller ikke.

Hvis hun gjengjelder berøringen får du definitivt de riktige signalene. Kanskje du er nærmere det første kysset enn du trodde - er du klar for det? ;)

Er det ikke din stil? Ikke noe problem.

Det er andre måter å få henne til sengs på.

Så du merker at daten nærmer seg slutten, men du har ikke klart å heve temperaturen ennå?

Be henne på en drink hjemme hos deg. Hvis hun takker ja er ikke det noen garanti for at hun kommer til å ligge med deg, men du er absolutt et skritt nærmere. Dra hjem til deg, og fortsett der dere slapp. Bring henne sakte nærmere, kanskje snik inn noen flere subtile berøringer og fortell henne hvor utrolig attraktiv hun er ;)

Men en ting bør være helt klart: hvis hun vil bli med deg hjem er sjansen ganske god for at hun vil ha sex. Dette var tross alt grunnen til at dere møttes i utgangspunktet. Hvis det fremdeles ikke fremgår av kroppsspråket hennes: spør henne!Forfør datene dine og få en sexpartner: kan menn lære av James Bond?

Litt nervøs før din første uforpliktende sexdate?

Få noe nyttig ut av de tomme timene før daten - se en James Bond-film!

Menn kan lære av James Bond, spesielt når det kommer til å forføre kvinner.

Sammenlignet med 007 har du en betydelig fordel...

Hvis du ser etter kvinne for et hett eventyr vil du ha en lettere jobb enn James Bond, for du hadde sjansen til å lete etter dem på nett først. Kvinnene du møter på sexdatingsider vil ha akkurat det samme som deg: de vil ha sex.

På daten din er alt du trenger å gjøre å vise at du er morsom og avslappet.

Hvordan ville James Bond håndtere dette?

James Bond var rolig og samlet, stoisk og stille. Så vær likedan på daten din. Ingen teite sjekkereplikker, se daten din i øynene og smil. Bygg tillit og en nær forbindelse. Vis henne at du, som mann, er klar til å ta kontrollen.

Noe som er viktig å huske på...

James Bond ville aldri latt en kvinne vite at hun hadde kommet under huden hans. Han ser hva han vil ha og handler deretter. Men han lar aldri tankene løpe løpsk og han setter dem aldri på en pidestall.

Hvis du blir distrahert av hvor deilig daten din er, så behold roen.

Og uansett, vet du hva kvinner hater?

Kvinner hater klengete menn.

Hold nervene i sjakk når du møter en kvinne. Hold deg rolig og stabil. Du kommer til å bli nervøs, og det vil hun også bli. Uansett hva du føler, er sjansene store for at hun føler det samme.

Vær selvsikker, hold øyekontakten, og enda viktigere - vær i øyeblikket sammen med henne.

Og en annen ting - å være selvsikker betyr ikke å skjule svakhetene dine. Det betyr faktisk det motsatte. Vi har alle våre svakheter. Stå for dem! Svakhetene din er ikke problemet. Å være selvsikker betyr å ha styrke til å vite hvem du er og godta det.

Og kvinner elsker det hvis du kan gjøre dette!

Og måten du viser dette på er å gå inn i den ledende rollen uten anstrengelser.

Når du senker skuldrene og viser ditt sanne jeg, vil hun se at du er en ekte og oppriktig person. Det er sjarmerende.

Men du bør også balansere det med din dominerende og ledende rolle. Det vil vise at du er sterk,  og kvinner vil sette pris på det.

Hvordan skal du gå videre herfra?

Det er egentlig ganske enkelt. Bestem hvilket bord dere skal sitte ved. Fyll på drinken hennes når den er nesten tom. Hjelp henne med jakken, åpne døren, trekk ut stolen for henne.

Det er vel ikke så vanskelig? Og du vil score poeng i hennes øyne for hver av disse små tingene.Våre anbefalinger

Populært
9,5

 • Etablert og anerkjent
 • Populært
 • Stort utvalg av verktøy
Vi anbefaler
8,5

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer
7,5

 • Medlemskapet er helt gratis for kvinner
 • Du bestemmer selv hvem du deler profilbildet med
 • Mange kvinnelige medlemmer, noe som øker sjansene betydelig
 • Et veldig aktivt dating-fora
Et av internettets eldste sextreffdomener
4,5

 • AdultFriendFinder tilbyr et bredt utvalg av cam-modeller for å se og nyte
 • Grunnfunksjonene på AdultFriendFinder er gratis
 • Folkene på AdultFriendFinder ser ut til å være legitimt interessert i å møtes og treffes
 • AdultFriendFinder har et brukervennlig meldingssystem

FAQ