Leter du etter en flørt eller date?

Hvis du er singel og leter etter en partner, har du nok helt sikkert allerede hørt om Tinder eller en lignende datingapp. Mange har registrert seg umiddelbart eller til og med logget av igjen fordi de har innsett at nettdating ikke er noe for dem allikevel.

Faktum er...

Bruken av datingapper er nå den raskeste og enkleste måten å komme i kontakt med så mange single som mulig i ditt nærområde.

En av fordelene med datingapper er at registreringen er rask. Hvis du vil, kan du til og med registrere deg ved hjelp av en profil du allerede har på andre sosiale medier. Dermed tar registreringen bare noen få sekunder, og så kan du flørte i vei på nett.


Flørting uten grenser og forpliktelser

De som ikke nødvendigvis er på utkikk etter en fast partner eller ennå ikke vet helt hva de vil oppnå med nettdating, er i gode hender med de klassiske flørteappene som Tinder, Badoo & co. De fleste single som bruker slike apper vil flørte, ha det gøy og møte spennende mennesker for så å se hvordan det utvikler seg.

Utseendet kommer først

De fleste flørteapper handler ikke om å ha en spesielt meningsfull profil med mye informasjon om deg selv. Det er mye viktigere å laste opp bilder som tiltrekker andres interesse. Så hvis du er for sjenert til å laste opp et bilde til en app, så kommer du ikke langt her. I så fall bør du heller ta en titt på datingsider som er ment for mer seriøs dating. På datingapper brukes et bilde for å avgjøre om du vil bli kjent med den andre personen eller ikke. Dermed blir bildet en smakebit som ikke bare gir et førsteinntrykk, men som også blir den viktigste biten.

Høres det for overfladisk ut?

Det er på en måte det! Flørting via de mest populære datingappene er overfladisk, men det er fortsatt populært. Det er på grunn av at systemet er så enkelt og absolutt også på grunn av dopaminet det produserer. Nemlig det vi får når vi innser at det er mange single der ute som ser ut til å like bildene våre.


Mest populære seksjoner

Den ultimate guiden til suksess med datingapper i Norge
Datingapper

Hvordan fungerer egentlig flørteapper?

De fleste datingapper har etablert "swipe & go"-prinsippet til Tinder. Først vil du bli vist single i nærheten som passer søkekriteriene dine (alder, kjønn). Basert på bildene på profilen avgjør du om du vil møte personen eller ikke. Det er nok å sveipe mot venstre eller høyre. Hvis bildene er merket med en "like", vises en "match".  En match gjør det veldig spennende, for da kan du begynne å flørte.


Mest populære tester

Hva er Plenty of Fish - og for hvem er det laget? En gjennomgang av POF
Plenty of Fish (POF)
Er Hinge virkelig den beste appen for utdannede og kvalifiserte single i Norge?
Hinge
Lær hvordan du lykkes med å treffe single på Tinder i Norge: Den ultimate guiden både for nybegynnere og mer erfarne brukere!
Tinder
En grundig oversikt over Badoo - muligheter for ekte dater eller bare falske profiler?
Badoo
Erfaringer med LOVOO-appen: får man raskt en første date eller er alt bare tull?
LOVOO
Bumble: Duger den kvinnevennlige dating-appen også for menn? Vi setter Bumble på prøve
Bumble