Arranger sextreff uten forpliktelser- du kommer til å være fornøyd med disse appene

Rett til sengs rett etter første date? De fleste menn drømmer om dette.

I det virkelige liv, imidlertid, er det ikke mange som er i stand til å gjøre dette ...

Du må være en forfører med skarpe ferdigheter for å kunne bli kjent med en kvinne på en nattklubb eller en bar, for å så friste dem med deg til sengs.

Er dette lettere å gjøre med en app?

Absolutt! Sextreff-apper fungerer for menn og kvinner. Og dette er grunnen til at stadig flere i Norge gjør byttet til appbasert dating.

Vil du vite hvordan det gjøres, og sette opp ditt første møte med appen i løpet av de neste dagene? Da vi har de riktige appene og tipsene for deg her.

I denne artikkelen viser vi deg trinn for trinn hvor, hvordan og hva du må gjøre for å arrangere uforpliktende møter i Norge. Vi tar en titt på alle de viktige spørsmålene som må avklares her.

Klar? Ok la oss sette igangVåre anbefalinger

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.

Vi anbefaler

Denne nettsiden handler om å ha det moro! De ekstremt allsidige mulighetene for å komme i kontakt og det nådeløse meldingssystemet sikrer kontinuerlig underholdning.

Møt attraktive kvinner for en affære

På One-Night-Friend kan du møte attraktive kvinner og menn som er på utkikk etter dater uten bindinger.

Populært

Mange medlemmer i Norge. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Et av internettets eldste sextreffdomener

AdultFriendFinder er et nettfellesskap av enkeltpersoner som chatter på nettet, opptrer i og ser på cam-show og av og til møtes for seksuell aktivitet. Hvis du leter etter sextreff, eller for å finne noen likesinnede venner, kan dette være plattformen for deg.


Diskre apper for sextreff: Hvorfor er norske kvinner så opptatt av disse akkurat nå?

Stadig flere bruker apper for sosialisering. Enten du er på utkikk etter en partner for livet eller bare leter etter sex uten forpliktelser er ikke viktig, fordi: Alle større app-leverandører rapporterer stadig økende medlemstall.

I denne artikkelen er vi ikke opptatt av lykke i livet, men om moro i sengen. Affære eller one-night stand via app? - Vi vil fortelle deg alle viktige tips og triks for å komme til målet ditt så raskt du kan.

Stadig flere norske kvinner bruker såkalte casual dating-apper. Men hvorfor? Fordi kvinner er like interessert i ukomplisert sex som det menn er. Og fordi kvinner selvfølgelig også liker diskresjonen og anonymiteten som følger med slike apper.

Men ...

Hva motiverer kvinner til å se etter uforpliktende dater online?

Svaret er enkelt og ikke annerledes enn hos menn.

 • De har hatt noen langvarige forhold som ikke gikk noen vei, og nå ser de etter ukomplisert moro.
 • Inntil nå har sexlivet deres vært ganske monotont, og nå vil de utforske nye og ukjente territorier seksuelt.
 • De leter etter litt anonymt moro.

Utover dette, hva annet får casual datingapper til å friste?

Det faktum at kvinner, mer eller mindre, har tilgang til de fleste casual datingapper gratis, inkludert alle premiumfunksjonene - men mer om det senere.

Et annet pluss for deg: casual datere er vanligvis ikke motivert av penger. De - akkurat som deg - vil ha det gøy.

Jasmin: «Ekteskapet mitt falt sammen for 6 måneder siden. Hoppe rett inn i neste forhold? - Må ikke være et ordentlig ett. Jeg er mye mer interessert i eventyr, moro og frihet. Men disko og barer har aldri vært min greie. Først og fremst, som kvinne, er du alltid der bare for å bli sett på, og for det andre kan jeg ikke finne noen som vil gå ut med meg. Slik kom jeg på ideen om å gi datingapper en runde. De er flotte, for her kan jeg velge hvem jeg vil snakke med og hvem jeg ikke. Det er noe jeg liker.»

Og, vi fortsetter ...

Bare last ned appen og arranger et uforpliktende møte med en gang ... Du tenker sannsynligvis at det er en hake et sted?

Haken er det at de fleste kvinner vil ikke bare hoppe i sengen med en mann som kommer gående forbi (Akkurat som du ikke ville jage etter hver kvinne du så). Det er derfor kvinner vanligvis ikke liker det når du presser på for sex for tidlig, de vil da sannsynligvis ghoste deg.

Selvfølgelig ber ikke kvinner om penger til gjengjeld for sex på disse appene, fordi de er bare like interesserte i moro som deg. Faktisk er de fleste operatørene av sextreff-apper forbudt fra å tilby sextjenester på appene.

Sextreff til tross for overskudd av menn?

En vanlig fordom er at det er betydelig flere menn enn kvinner på sex-apper som aktivt leter etter sex.

Men er det sant?

Ikke vær redd!

Ta en titt på medlemmene i premium-delen til gode og anerkjente (!) sex-apper, og du vil snart legge merke til et mer balansert forhold mellom menn og kvinner. Igjen, det er ikke bare menn som vil ha spontan og morsom sex.

Likevel trenger mange kvinner litt tid til å forstå at det ikke er noe farlig å ha sex, og at de ikke trenger å skamme seg over det.

Siden sexapper og deres premiumfunksjoner nesten alltid er gratis å bruke for kvinner, har de ingenting å tape når de registrerer seg. Du kan dyppe tåen inn og akklimatisere deg mens du mister hemningene dine.

Menn kan selvfølgelig registrere seg gratis, men til gjengjeld får de bare den enkleste basistjenesten. Dette betyr at selv om profiler kan vises med den basisfunksjonene på mange plattformer, kan de ikke sende meldinger uten premium-medlemskapet.

Og premiumfunksjonene er viktige om du vil se resultater. Likevel ...

Mange menn vil ikke betale premium-prisen. 10 NOK per dag er for mye for dem. De foretrekker ganske enkelt å bare godta at de ikke kan sende den første meldingen, eller at visse søkefunksjoner er utilgjengelig for dem.

Ved å bruke premium-funksjonen forlater du allerede mange konkurrenter bak deg.

Gi gratisappene en sjanse og se forskjeller i de betalte versjonene. Du vil legge merke til forskjellen.

Selvfølgelig er det mange menn der ute som leter etter dater akkurat som deg. Jo mer attraktiv en kvinne er, jo flere meldinger får hun. Men kvantitet er ikke alltid kvalitet. Med en original melding har du vanligvis en god sjanse for å motta svar.

Og hvis det ikke ordner seg med en gang, husk: Ikke alle kvinner har gode bilder. En attraktiv og morsom kvinne kan skjules bak en kjedelig profil. Så ikke bare skriv til supermodell-typene- kontakt andre typer kvinner også. Tenk mer nabojenta. Det er verdt det!


Vår anbefaling: C-date
Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer

C-date er uten tvil en av de mest populære appene til sex-dating i Norge! Nettstedet og tilhørende app ble utviklet for menn og kvinner, som alle er på utkikk etter uforpliktende sex og et kjapt nummer på si.Profesjonelt tips: Nøkkelen til rask sex er profilen din

Registrer deg og ha en uforpliktende date innen de neste 3 dagene? - kan det være så raskt og enkelt?

Men, vent et øyeblikk. Er det noe vi har glemt? Å ja - datingprofilen din.

Profilen din fungerer som et visittkort på datingapper. Basert på profilen din, vil kvinner bestemme om det er verdt å snakke og muligens møte med deg. Kvinner vil også bli underholdt av profilene.

Hva utgjør en god profil?

Det viktigste elementet vil være profilbildet ditt. La oss være ærlige - hva legger du mest vekt på når du ser på kvinnens profil? Bildet, ikke sant? Og det er ikke noe annerledes for kvinner. Sexy bilder tiltrekker seg mennesker!

Men ikke vær redd, du trenger ikke se ut som en modell. Her snakker vi om et rent og autentisk utseende som vekker interesse for betrakteren. Pass på at du viser flere fasetter av din personlighet, for eksempel å ta bilder i forskjellige situasjoner, gjøre forskjellige aktiviteter og delta i en rekke hobbyer. Kvinnen vil bare få et så helt bilde som mulig av hvem du virkelig er.

Og det fortsetter videre med profilteksten. Du bør ta med all den viktigste informasjonen her:

Er det at du leter etter en affære, og det er derfor ikke mulig å møte hjemme hos deg? Er du interessert i BDSM? Besøker du byen for å jobbe og leter etter en one-night stand?

Du har sikkert lagt merke til innen nå ...

Legger til slike viktige detaljer i profilen din, unngår du å kaste bort tid på å snakke med kjedelige mennesker som sannsynligvis ikke vil ha det du vil.

Å bruke tid tidlig med profilen din, sparer deg tid til slutt i det lange løp. Og, bare fra å gjøre dette alene, vil du sannsynligvis stikke deg ut fra mengden, da de fleste menn ikke legger nok arbeid inn her.

Profilen din burde detaljere dine seksuelle preferanser, eller i det minste noe av hva du tenker er no go.

Og profilteksten?

Det bør være avslappet, men med litt følelse et sted der inne. Bare å oppføre seg som om du skulle handle kommer over som kjedelig og grått. Likevel, det er en feil som mange gjør. Eksempler?

Her er noe kjedelig for deg:

«Jeg liker kosing og vill sex» Jeg driver også med sport»

Og klart bedre:

«Hei takk for at du stoppet innom, Nå vet du hva jeg holder på med, og hva jeg ikke holder på med. Hva med å møtes for en kaffe og en cocktail? Hvem vet, kanskje det vil lede til noe annet»

En litt mer dominerende tone kan også fungere:

«Jeg vet hva jeg vil, og det er flørting og moro. Ingen gråmus takk»

Vi anbefaler litt humor også:

«Jeg hørte en gang at når en kvinne har på seg matchende undertøy og BH, var det ikke jeg som bestemte at vi hadde sex.»

Sammendraget vårt: Sex innen tre dager i Norge er definitivt mulig om du bruker litt tid på profilbildet og teksten.

Fremfor alt, ikke glem at casual dating handler om en ting: å ha det gøy.


Rangeringen i sammenligning


Den perfekte første meldingen som garantert fører til et sextreff

Det som gjelder angående profilen din, gjelder også for den første meldingen du skriver: Vær så autentisk som mulig og absolutt på på å ikke være kjedelig. Fordi kvinner bestemmer ut fra din første chat om de vil møte deg eller ikke.

Sann historie:

Lena: «Floden av meldinger du mottar som kvinne, kan være ganske utmattende. Om du tror jeg er forpliktet til å svare, så tar du feil. Og dessuten sender mange menn den samme meldingen om og om igjen til forskjellige kvinner. Jeg trenger ikke belønne slike irriterende masse-e-poster med et svar. De vil bli slettet umiddelbart uten kommentar. Men hvis du skriver godt og har et fint bilde ... Jeg gleder meg til å se det og svarer gjerne. Selv når jeg bestemmer meg for å kansellere på grunn av for stor aldersforskjell."

Ok, så det å sende haugevis av tankeløse meldinger vil sjelden føre til sextreff.

Hva annet er dømt til å mislykkes?

Når du er for direkte for tidlig i en prat.

«Hva synes du om en massasje. Rumpa di er fantastisk.»

Slike meldinger vil sannsynligvis tiltrekke kvinner som selger sex for penger. Men her selvfølgelig  er det ikke det vi leter etter.

Hvorfor fungerer ikke denne typen sjekkelinjer?

Fordi kvinner generelt trenger å føle at de kan være avslappet før de kan begynne å føle noen form for glede. Om dette er mulig med deg, kommer selvfølgelig an på selve daten. Så du må fokusere på den daten i meldingene dine. Alt skjer på daten - dette er målet ditt.

Her er noen få bedre eksempler:

Raskt og enkelt:

«Jeg liker virkelig profilen din. Har du lyst på en kaffe eller en cocktail?»

Avslør noe om deg selv med en vits:

«I jobben lærte jeg hvordan jeg skulle bygge hus som ikke vil kollapse. I mitt siste forhold lærte jeg at det å snakke faktisk er nyttig. Nå vil jeg lære hvilke kafeer eller barer du liker, slik at jeg kan invitere deg på en date. "

Nå destinasjonen din med sjarm og kreativitet:

«La meg være kelneren som serverer deg kaffen. La meg være din hotte date, og betale for kaffen. La meg være bilmekanikeren din som kjører motoren din til ... ah ... oops ... sorry. Det fungerte ikke. La meg få en sjanse til: La meg være mannen du tenker på når du vasker den rynkede T-skjorten. Og hvis det går veldig bra ... vil du være kvinnen jeg tenker på mens jeg trener. Skal vi starte med kelneren og se om kjemien stemmer? "

Det kan imidlertid være verdt det å la jobben være ute av bildet. Sexapper handler i utgangspunktet om moro og flørting. Hvis en kvinne finner deg sexy, er jobben din vanligvis ikke så viktig for henne.

Et siste tips: aldri foreslå leiligheten din på din første sexdate.  Kaffe, cocktail eller middag fungerer som en drøm. Imidlertid vil kvinner bare godta et møte med deg hvis de allerede vet at de vil ha sex med deg. Men det er sjelden det er tilfelle før det første møtet.

Den potensielle daten svarer, og du starter en samtale:

Ikke alle kvinner vil chatte i evigheter før dere møtes. Noen vil mye heller bli kjent med deg personlig på selve daten.

For sjenerte kvinner og de som ikke har brukt sex-apper lenge, og her er det alltid viktig å chatte. Men, ikke bekymre deg.

... når det til og med bare er littegrann kjemi mellom dere, så vil ikke chat-emnene gå tomme.

Vårt tips:

Ikke gå etter hver kvinne du kommer over, men konsentrer deg om samtalene der det åpenbart finnes en gnist.

Paula: «Chatten er viktig for meg fordi du lærer så mye om den andre personen. Om noen kan skrive rimelig riktig og rett. Eller om jeg kan skrive i det hele tatt og ikke bare bruke 10 smileys hele tiden. Svarene han gir på spørsmålene mine er også viktige for meg. Det er slik jeg nærmer meg temaet sex. Hvis chatten passer, merker jeg ofte at jeg er mye mer avslappet i det personlige møtet. Likevel liker jeg å møtes i baren til å begynne med. Først når det passer meg, går jeg for å se ham, ellers booker vi et hotellrom. "

Forresten, det er helt greit å være med flere kvinner samtidig. Kvinner gjør det samme på datingapper.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på C-date. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Ikke noe halveis forsøk: Fra chat oline direkte til en hot date

Velkommen til fase 3: Sex treff.

Men først og fremst vil vi gratulere deg. Du opprettet en attraktiv profil, ellers hadde du ikke fått en chat i gang. Du var også i stand til det pirre hennes (eller er det flere?) interesse.  Bra jobbet!

Nå, la oss sette i gang Den første daten og sextreff.

Målet er klart. Du vil ha sex. Og du vil at hun også vil ha det. Men før vi går nærmere inn på sextreff, la oss si nok en gang:

Kvinner vil ha sex like mye som menn. Men de fleste kvinner trenger å føle seg komfortable og trygge.

Hvis en kvinne ikke føler seg komfortabel med deg, vil hun stikke av raskere enn du kan klikke på fingrene. Dette bør gjøre det klart hvordan du skal oppføre deg.

Vårt tips:

Gi deg (og henne) tid til å bli kjent i begynnelsen. Prøv å finne ut hva som får henne til å tikke. Liker hun en gentlemann, eller er hun mer selvstendig og frekk? Jo mer uerfaren hun ser ut fra der du står, jo mer tid vil hun trenge for å føle seg komfortabel med deg.

Lær deg å lese signalene

Når en kvinne er interessert i deg, vil hun vise deg dette gjennom kroppsspråket. Hører hun på deg når du snakker? Strekker hun seg etter glasset når du rekker etter glasset? Ler hun når du ler?

Når dette skjer ...

så er det en god sjanse for at hun liker deg, og du kan gå videre til neste trinn.

Flytt litt nærmere, legg hånden nær hennes eller berør armen hennes kort. Hvis hun ikke sier noe, må du fortsette med å være oppmerksom på kroppsspråket. Smiler hun fortsatt, eller trekker hun armen raskt tilbake? Returnerer hun kontakten og smiler?

Hvis sistnevnte skjer, kan du gå til neste steg. Det første kysset. Hvis det også passer nå, er sex vanligvis ikke langt unna.

På dette punktet bør det sagt om igjen. Alle som bruker sexdating-apper på privaten, tar selvfølgelig ikke betaling for sex. Hvis en kvinne bringer penger opp i samtalen, kom deg ut fra situasjonen.

Er det mer som kommer til å skje etter sex?

Det vet du nesten alltid etterpå. Uansett er god sex basert på gjensidig kjennskap. Så hvis det var bra første gang, blir det sannsynligvis enda bedre neste gang.Møt norske sexkontakter anonymt og diskret via appen

Casual datingapper fungerer ikke uten anonymitet og diskresjon. Operatørene av dating-apper er klare over dette også.

Seriøse casual datingapper tilbyr en rekke måter du kan forbli anonym på.

Slik gjør du det:

 • På noen apper har du muligheten til å bestemme hvem som kan sende deg meldinger og hvem som ikke kan gjøre det.
 • Selv om noen nettsteder tillater profiler uten bilder, er dette er ofte ikke tilfelle.
 • Noen ganger kan du pikslere bildet ditt.
 • Eller du kan bestemme hvem som kan se bildet ditt og hvem som kan ikke.

Leve ut fetisjer og fantasier på appene?

Ikke bare fungerer det, det fungerer veldig bra. Hvorfor? Fordi du kan skrive inn dine preferanser helt fra starten.

De store portalene tilbyr til og med fetisjkategorier. Dette gjør det enda enklere for deg å finne andre medlemmer fra Norge som deler din fetisj eller som ikke har noe problemer med den. BDSM, tiss, nylon sex, og fot-fetisjer ... du finner (nesten) alt her.

Hva bør du være oppmerksom på?

Med fetisjer er antall medlemmer veldig viktig. Derfor anbefaler vi deg å velge en portal som har mange aktive medlemmer i Norge. Våre favoritter ovenfor er noen av de beste tjenestene.

Enten gjennom chat eller i løpet av date, er fetish-sextreff ikke så forskjellig fra noen andre dater. Sympati spiller også en stor rolle her, det er bare det at behov og ønsker er mer tydelig definert.Våre anbefalinger

Et veldig populært nettsted for sex-dating / en app med damer
9,7

 • Medlemskapet er helt gratis for kvinner
 • Du bestemmer selv hvem du deler profilbildet med
 • Mange kvinnelige medlemmer, noe som øker sjansene betydelig
 • Et veldig aktivt dating-fora
Vi anbefaler
8,5

Møt attraktive kvinner for en affære
6,5

Populært
6,0

 • Etablert og anerkjent
 • Populært
 • Stort utvalg av verktøy
Et av internettets eldste sextreffdomener
4,5

 • AdultFriendFinder tilbyr et bredt utvalg av cam-modeller for å se og nyte
 • Grunnfunksjonene på AdultFriendFinder er gratis
 • Folkene på AdultFriendFinder ser ut til å være legitimt interessert i å møtes og treffes
 • AdultFriendFinder har et brukervennlig meldingssystem

FAQ