Match.no: Fungerer virkelig denne datingplattformen i Norge? Tips for å finne en partner på Match


90%

(90/100 poeng)


Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
sier Ben

Til å begynne med:

Generelt sett, hva er sjansene dine for å lykkes på Match ??

Suksessgraden på Match er vanligvis veldig høy, siden Match har et høyt antall aktive brukere. Hundrevis av nye norske single i ulik alder melder seg på datingtjenesten hver dag, og de kommer fra alle samfunnslag. Takket være den varierte brukerbasen, bør de fleste brukere ha en god sjanse for å finne den perfekte matchen.

De positive erfaringene testerne våre bevitner om er plattformens høye kvalitet og suksessrate, i likhet med den store mengden positive tilbakemeldinger fra våre lesere.

En rekke faktorer bidrar til den høye suksessgraden på Match. Disse inkluderer:

 • En høy andel attraktive single
 • Et balansert tallforhold mellom menn og kvinner (rundt 46% til 54%)
 • Plattformen har eksistert lenge, og tilbyr dermed avanserte utviklede funksjoner
 • Inaktive medlemmer lukkes regelmessig ut
 • Profilbilder og biografier blir sjekket av redaktører for å sikre at menneskene bak dem er faktiske og ekte personer

Match - Kjent og elsket over hele verden

Match er mye brukt ikke bare i Norge, men i mange andre land over hele verden. Det hele startet i USA.

Fordelen med dette for deg er at hvis du vil se etter kompatible single utenfor Norge, så trenger du bare å endre din posisjon. Dette er veldig nyttig hvis du for eksempel planlegger å flytte til et annet land.Match.no til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


Match.no Fordeler

 • Høyt antall medlemmer i Norge

 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag

 • Høy suksessrate

 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester

 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer

 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet


Match.no Ulemper

 • Uklar prismodell; noen funksjoner som ikke er inkludert i premium-abonnementet

 • Vanligvis bare mulig å kontakte andre brukere etter kjøp av et premium-abonnement

 • Annonser vises i appen for brukere uten premium-abonnement


Vi setter Match.no på prøve: En overraskende enkel måte å begynne å chatte på

Den gode nyheten er at flertallet av Match-medlemmene er opptatt av å etablere nye forhold og forbindelser, og er også veldig aktive. Medlemmer som tar seg tid til å fylle ut profilene sine detaljert og fullstendig, og laster opp minst ett attraktivt bilde, bør enkelt forvente å motta mellom 20 og 100 likes per dag.

Hva påvirker antall likes?

Først og fremst: En brukers nærhet til en større by. Brukere som bor i mindre befolkede områder, må være forberedt på å ha litt mer tålmodighet.

Tips nr. 1:

Ta deg alltid tid til å fylle ut om hobbyene dine. Interessen for profilen din vil bli merkbart høyere hvis andre medlemmer kan se at dere har hobbyer til felles.

Tips nr. 2:

Medlemmer som bor i byer legger ofte inn mindre arbeid, og begrenser søket til byen de bor i. Hvis du ikke bor i byen, men er ganske i nærheten, kan du gjøre et poeng ut av å aktiv få kontakt med disse medlemmene.

Hvordan vekke oppmerksomhet på Match.no

Å bli sett av andre er et av de viktigste kriteriene for suksess på en hvilken som helst datingplattform. Når det kommer til å få lagt oppmerksomhet til profilen din, så må du krysse av ulike bokser for de ulike datingplattformene. Med Match er det en faktor som er viktigere enn noen annen: Å være online!

Hvis du holder deg ofte er online, vil profilen din alltid vises høyere oppe - enten i fanen «Discover», «Shuffle» eller i søkeresultatene. Aktive medlemmer er alltid rangert høyere.

Så hva må du gjøre for å gi deg selv de største sjansene for suksess?

Hvis du er seriøs med å finne et langsiktig forhold, anbefaler vi to ting:

 • La kontoen være pålogget på datamaskinen din, eller la Match-appen være åpen på telefonen din. Dette bør øke antall besøkende til profilen din, spesielt i begynnelsen.
 • Se og liker andre brukere sine profiler. Dette vil varsle dem om at du er interessert, og kan be dem om å se nærmere på deg.

Match.no-medlemmer leter etter seriøse forhold

Erfaring viser at de fleste Match-medlemmer leter etter et forpliktende forhold. Profilspørsmålene (ønske om barn, syn på religion osv.) Er tydelig rettet mot å hjelpe single med å identifisere alvorlige potensielle matcher. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan ha det morsomt på Match også.

Oppsummering så langt: Er Match riktig for deg?

Vanligvis bestemmes suksessgraden på en online datingtjeneste alltid av antall brukere. Med det i tankene så er Match et fantastisk alternativ.

Vil du vite om Match er riktig for deg? Vårt råd er å gi det en sjanse!

Før du betaler noe, anbefaler vi imidlertid at du registrerer deg og sjekker antall medlemmer i ditt område. Dette trinnet er helt gratis og vil gi deg en umiddelbar ide om dine muligheter for suksess.

Fordeler med Match.no, i et nøtteskall

Et høyt antall aktive medlemmer, noe som betyr et stort nok utvalg av single til at du kan finne en match for deg. I tillegg tilbyr Match en svært funksjonell og sofistikert app.

Ulemper med Match, i et nøtteskall

Som diskutert nedenfor, kommer du ikke langt på Match uten et betalt abonnement. Spesialfunksjonene og abonnementsnivåene er også litt uklare. Likevel er Match billigere enn andre portaler designet for å finne kjærlighet. Fortsett å lese for å finne ut mer.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Inne i Match-funksjonene og profilen: hvordan får du de beste resultatene fra Match-funksjoner

Det er raskt og gratis å opprette en Match.no-profil - bare skriv inn e-postadressen din og velg hva som skal være visningsnavnet. Hva kommer etter det?

Rask, problemfri registrering

Enten du registrerer deg på Match-nettstedet eller Match-appen, begynner registreringsprosessen med et kort spørreskjema. Det som er bra her er at Match-spørreskjemaet er ikke i nærheten av like tidkrevende som EliteSingles-ekvivalentene. Likevel gjør spørsmålstypene ganske klart hva Match handler om: Å finne den ene rette der ute.

I tillegg trenger ikke alle som ikke ønsker det, å svare på spørsmålene. Alternativet «Jeg vil helst ikke si» er alltid tilgjengelig i menyen. Dette er imidlertid noe vi fraråder. Hvorfor? Fortsett å lese for å finne ut mer.

Match-profilen din

Det tar kun, vanligvis, bare et par minutter å svare på alle spørsmålene. Når du har gjort dette, må du laste opp et profilbilde og bekrefte kontoen din via en lenke du får i en e-post.

Og hva nå?

Det neste trinnet er å fortsette å fylle ut profilen din. Husk å ikke forsømme dette veldig viktige trinnet! Akkurat som for andre online datingportaler, er de viktigste reglene for Match:

 1. Forsikre deg om at din egen profil er fylt ut...
 2. ... besøk deretter profilene til andre brukere. Gjør det aldri omvendt!

Vårt tips:

Hva er fordelen med sekvensen foreslått ovenfor?

Vel, på Match har hver bruker en fane som viser alle andre brukere som har besøkt profilen deres. Dette betyr at ved å besøke andre brukeres profiler, har du også en sjanse til å bli lagt merke til selv.

Hvis du blir lagt merke til uten å ha jobbet noe særlig med profilen din, vil dette ha motsatt effekt av den som er beregnet. Besøkende vil raskt klikke av profilen din og ikke ivre med å komme tilbake.

Hvilke deler av Match-profilen skal og bør du fylle ut?

Den personlige beskrivelsen er det som dukker opp først i profilen din, så sørg alltid for at denne er fylt ut. Dette er spesielt viktig hvis du er mann, siden kvinner har en tendens til å vike unna tynt utfylte profiler.

Ikke sikker på hva du skal skrive? Nedenfor er et par tips for å komme i gang.

Fortell den besøkende på profilen din:

 • Dine absolutte deal-breakers
 • Egenskapene du foretrekker å unngå i en partner
 • Det du synes er sexy og tiltalende
 • Hva du kan foreslå for en første date

Du bør også være sikker på å svare på alle spørsmålene om livsstil. Vær alltid ærlig, siden dette vil spare deg for frustrasjonen over meningsløse date lenger frem i tid.
match minlivstil

Vær realistisk med hensyn til hvem du leter etter

Match.no lar deg spesifisere hva du leter etter. Vær oppmerksom på at besøkende til profilen din også vil se disse innstillingene. Hvis du er 56 år, tydelig overvektig og leter etter en slank kvinne mellom 30 og 45, vil du nesten helt sikkert bli møtt med et nei-takk.

Vårt tips:

Informasjonen i den grå boksen med overskriften «Jeg leter etter ...» kan sees av alle som besøker profilen din. Dine søk er derimot bare synlige for deg.

Finn din drømmepartner raskt med omfattende filteralternativer

Som du ser på neste skjermbilde, Match har jobbet hardt for å gjøre tjenesten superbrukvennlig. Siden tilbyr et omfattende utvalg av filteralternativer, inkludert i Match-appen.

Dette betyr at du kan definere søkekriteriene dine i mye detalj. Geografisk nærhet, utseende, bosituasjon, yrkesliv, verdier, hobbyer og mye mer - ingen ønsker forblir uoppfylt!

match sok

Funksjoner som hjelper deg med å oppdage nye medlemmer

Du vet nå hvordan søket fungerer. Match tilbyr også spesialfunksjoner for å hjelpe deg med å oppdage nye medlemmer, inkludert den passende navnet «Discover»-funksjonen.

Her foreslår Match medlemmer til deg som nylig har vært online. Avstand ser ikke ut til å være en faktor: Da vi testet det, ble vi vist medlemmer over 100 km unna. Om dette kan føre til meningsfulle forhold gjenstår å se.

Funksjonen «Shuffle» fungerer på samme måte som sveipefunksjonen til Tinder. Den korte oversikten som Match viser, gir imidlertid flere detaljer enn det som ville blitt vist i Tinder. «Ja» indikerer at du liker profilen. Hvis du velger «Nei», forsvinner profilen og du vil så raskt se neste person.

Matching basert på registreringsinformasjonen din

Match sitt matchingsystem får tilgang til informasjon fra «Min livsstil»-skjemaet  vist ovenfor og fra listen over hobbyer. Dette gjør det klart - nok en gang - hvor viktig det er å fylle ut profilen din.

match profilen din

Match-appen

Som nevnt tidligere kan du bruke Match både på din PC og som en app på smarttelefonen din. Innloggings-dataene dine er de samme for begge. Generelt er funksjonene også de samme. Fordelen med Match-appen er at du kan surfe gjennom medlemsprofiler fra sofaen din.

Appen kan lastes ned gratis av både Android- og iOS-brukere. Bare søk etter Match i appbutikken, last ned appen og angi påloggingsinformasjonen din.

Følgende handlinger kan utføres praktisk fra appen:

 • Sende meldinger
 • Gi likes
 • Surfing på medlemsbasen
 • Bruk av «Shuffle»-funksjonen
 • Legge til eller endre på profilen din


Er Match.no dyrt?

Match er hovedsakelig rettet mot brukere som leter etter en langsiktig partner. Dette gjenspeiles i prisene, som er noe høyere enn på Tinder og lignende - apper dedikert mer til flørting og uformell moro.

Når det er sagt, er et premium-medlemskap på Match rimeligere enn på portaler som EliteSingles, Academic Singles og be2.

Match er priset i henhold til abonnementets lengde. Du kan forvente å betale:

 • 6 måneder: 189 kr / måned
 • 3 måneder: 249 kr / måned
 • 1 måned: 379 kr

Denne sammenligningen er imidlertid ikke helt rettferdig. Mange funksjoner som er inkludert i premium-medlemskapet i andre portaler koster ekstra med Match.

I denne forbindelse er fordelen med Match at andre portaler ofte krever at medlemmene deres betaler full pris for et abonnement på forhånd. Et seks måneders abonnement kan sette deg tilbake så mye som 3000 kr på en gang. Derimot tilbyr Match nesten alltid muligheten til å betale på månedlig basis. Vi synes dette er veldig rettferdig.

I tillegg til abonnementets lengde, avhenger prisen på Match også av:

 • Din alder (enten du er over eller under 30 år)
 • Tiden på året (abonnement er vanligvis billigere om sommeren)
 • Aktuelle spesialtilbud
 • Noen plattformer tilbyr billigere avgifter for kvinner. Imidlertid fant vi ikke at dette var tilfelle med Match. Abonnementspriser er de samme for menn og kvinner.

Vårt tips:

I stedet for å bruke lang tid på å lese om Match.no, er det langt enklere å benytte seg av gratis påmelding og utforske plattformen selv - inkludert prisene.

Bonusfunksjoner: interessant eller unødvendig forvirrende?

Boost

«Boost» er en kjent funksjon på mange datatjenester og apper. Hvis du kjøper en midlertidig «Boost», vil profilen din vises øverst i søkeresultatene i en begrenset periode. Dette vil gi betydelig flere besøkende (og potensielle nye samtaler) til profilen din.

Inkognito

Med Inkognito-funksjonen kan du gjøre deg selv usynlig. Dette betyr at du kan bla gjennom andre brukeres profiler uten at de vet om det.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Hvor trygt er det Match.no?

Bilder og tekst blir sjekket av Match kundeserviceteam under registreringsprosessen, og profilene aktiveres individuelt. Dette betyr at den første registreringen kan ta opptil en time. På plussiden, vi oppdaget ingen åpenbare falske profiler under testen.

En notis om falske profiler:

Ingen plattform kan luke ut forfalskninger helt. Imidlertid har de høyere kostnadene på seriøse dataplattformer som Match en tendens til å motvirke forfalskninger og svindlere.

Som en forholdsregel bør både kvinner og menn holde vettet om dem. Hvis en profil virker ikke helt riktig, eller hvis en annen bruker ber deg om penger (for «lidende slektninger i utlandet» for eksempel), så bør du avslutte samtalen umiddelbart og rapportere profilen.

Kvinner bør også være forsiktige med å ikke arrangere dater på isolerte steder. Det er også en god ide for dem å holde nøyaktig adresse og etternavn for seg selv til andre date. Menn med oppriktige intensjoner vil forstå dette og vil ikke presse for private detaljer rett ut av startgropen.

Vårt tips:

Har et annet medlem gjort deg urolig? På Match kan mistenkelige eller trakasserende profiler blokkeres veldig enkelt på både nettstedet og Match-appen. Hvis et annet medlem ignorerer ønsket om å avslutte samtalen, er det bare å blokkere profilen. Du får tilgang til dette alternativet ved å klikke på de tre vertikale menypunktene som du finner på hver profil.

Generelt sett er Match et seriøst datingside som drives av et stort, anerkjent, internasjonalt selskap. Operatøren søker aktivt å ekskluderer falske profiler og ansetter heller ikke betalte medlemmer for å overtale brukerne til å kjøpe premium-medlemskap.  Match bestreber seg på å forvise eksterne forfalskninger og svindlere ved å få utført passende profilkontroller av kundeservice-teamet.

Rangeringen i sammenligning


Tips for større suksess på Match.no: Hvordan finne ekte kjærlighet, raskt

Gjenkjenne og unngå typiske datingfeil på nettet

Det er ganske enkelt å fortelle om profilen din er lite attraktiv for andre. Hvis profilbesøkende øker jevnlig, men du bare sjelden får likes, kan du ta dette som et tegn på at profilen din trenger litt arbeid.

Hvordan gjøre dette? Les videre for å finne ut.

Ditt profilbilde

Det er et vanlig avståelse i artiklene våre - og en universell sannhet - at gode bilder fungerer. Hvis du ennå ikke er overbevist, kan du lese forrige setning igjen og gjenta etter oss: uten et flott profilbilde, inneholder datingsider og apper ikke annet enn skuffelse. Men hvordan gjør du det? gode bilder?

Det er lett!

Be enten noen (f.eks. en god venn) om å ta et, eller ta tak i telefonen din, plasser den rundt øyehøyde i en ryddig del av huset ditt og ta selfies med selvutløseren til du liker resultatet.

Vårt tips:

Stå rundt 1,5 til 2 meter fra kameraet; Ellers vil den korte avstanden gi bildet ditt en overbærende følelse. Vær også oppmerksom på at det å ta selfies på armlengdes avstand får våre proporsjoner til å se forvrengt ut. Nese, panne og hake virker på en eller annen måte skjevt og ikke visuelt tro mot det virkelige liv.

Når det gjelder sport:

Bare legg ut bilder av deg selv som driver med sport hvis du faktisk trener regelmessig. Det er mange mennesker som ikke er interessert i friluftsliv, så du trenger ikke å bekymre deg for å ikke finne en match bare fordi du ikke er på fjellet hver helg.

Enda et tips til:

Prøv å slappe av inn i deg selv når du tar bilder: Ja, vi vet at det høres litt rart ut - men det fungerer!

Hvis du ser inn i kameraet med et rolig, åpent uttrykk og tenker på noe hyggelig, vil karismaen din være helt annerledes enn om du tar raske selfies med lite tanke.

Den gylne regelen for bilder er: Jo mer avslappet, jo bedre.

Nok en god ting å vite:

Ta aldri bilder direkte etter å ha stått opp. På denne tiden av dagen er ansiktene våre ofte fortsatt krøllete og litt oppblåste. Tidlig ettermiddag er den beste tiden for (selv-) portretter.

Ting du ikke må gjøre i bilder:

Ikke last opp dyrebilder, landskapsbilder eller bilder med barna dine. En person som virkelig elsker deg, vil utvilsomt ende opp med å elske kjæledyrene dine (og muligens også barna dine). Imidlertid handler den første daten om deg - ikke om hunden din, katten, hesten eller barnet ditt, uansett hvor mye du kanskje elsker dem.

Profilinformasjonen din

Vi har allerede nevnt hvor viktig det er å fylle ut profilen din fullstendig. Imidlertid er det noen typiske feil som menn og kvinner ofte gjør.

Typiske feil gjort av menn i online dating:

Menn faller ofte i fellen med å skrive korte punkt i faktalister - og klarer ikke engang å dra det ut i noen særlig lengde. For eksempel:

Han: «Jeg er 1,80 cm glad i fotball og løping, men liker å slappe av i sofaen enda mer. Alt annet kan du finne ut selv.»

Wow - en interessant karakter, ikke sant? Vi kjenner de lykkelige hormonene som strømmer gjennom blodårene, og kan knapt vente på å gjøre det første trekket.

Tull til side, denne beskrivelsen vil slite med å tiltrekke seg noen i det hele tatt. Den siste setningen gjør det klart at brukeren ikke kunne bry seg om å skrive noe som er verdt å lese. De tilbyr nesten ingenting, men vil fortsatt være kresne i sine valg ;)

Er det en bedre måte å gjøre ting på?

Selvsagt. Se, for eksempel:

Han: «Jeg liker sport for å holde meg i form, men elsker også en film i sofaen. Hva er din favoritt? Vil du se Guardians of the Galaxy sammen?»

Denne beskrivelsen gjør det klart at forfatteren i det minste tar hensyn til hvordan de fremstår. Dette er attraktivt. Med filmspørsmålet tilbyr de en enkel åpning for den første meldingen. Ved å navngi en film ga de oss beskjed om hva slags filmer de liker å se. Automatisk har hele profilen en mye mer vennlig tone.

Typiske feil gjort av damer i online dating:

Ja! Også kvinner har en tendens til å gjøre visse feil i profilene sine. Mens menn ofte ikke adresserer den emosjonelle siden, gjør kvinner ofte ikke noe annet. Alternativt krever de endeløse kataloger over må-ha-lister. Ett eksempel?

Hun: «Jeg ser etter noen som er trofaste og kjærlige, men også kjekke og maskuline. Jeg liker ikke tatoveringer, armbånd eller halskjeder på menn. Heller ikke en fan av rutete skjorter eller ... »

Vi sparer deg for resten av listen, men tro oss: Den var lang. Igjen kommer vi tilbake til spørsmålet: Gjør denne profilen oss lystne til å bli bedre kjent med forfatteren? Eller omgår vi det raskt og tenker: «Wow, du har fortsatt mye å lære!»

Viktige tips for ditt søk etter en livspartner

Å finne en livspartner er ikke noe du bør prøve å skynde deg på, uansett om du søker på Match eller på en annen datingplattform.

Jo mer press du skaper, jo mindre moro vil du ha i søket etter en partner. Og gjør ikke det hele formålet fåfengt? Å ha det gøy med å date og bli kjent med mennesker er hva det hele skal dreie seg om.

Søket etter riktig person kan lett ta opptil ett år, så prøv å ikke bli utålmodig etter noen uker.

Hvis profilen din inneholder attraktive bilder og profilbeskrivelsen din inviterer andre til å ta kontakt, vil likes og meldinger følge. Og deretter kommer den første chatten!

Hvordan vinner du over en potensiell date på Match

Chatten skal svare på spørsmålet om det er verdt å møtes. Hva er risikoen for at chat-fasen blir for lang?

Hvis chat-fasen fortsetter for lenge, er det en fare for at du får urealistiske forventninger eller glir inn i et mønster med ønsketenking. Husk en generell huskeregel som: 2-3 dager med chatting er bra. Etter det bør det tas en beslutning om begge parter vil møte.

Ikke bra på å chatte på nettet?

Tenk i så fall noen få åpne spørsmål på forhånd. Åpne spørsmål er de som ikke kan besvares med et enkelt ja eller nei. Eksempler kan være «Hva slags filmer liker du?», Eller «Er du interessert i romantikk, eller foretrekker du en avslappet hjemmekveld?»

Hva om du ikke kan tenke på noe i det hele tatt?

Kjøp deg tid ved å love å skrive tilbake senere. Ta en ny titt på matchen sin profil. Hva er det du liker med det du ser; hva gjør at du vil vite mer?

Et annet alternativ er å være ærlig om svakheten din - men sørg for å balansere den med en styrke:

“Hei, XY! Hvordan går det? Tilgi meg - jeg er egentlig ikke en for å skrive meldinger på nettet. Vil du møtes for en kaffe? Jeg tror vi begge vil få mer ut av det på den måten. ”

Vårt tips:

Ikke lat til å være noen du ikke er for å finne en partner. På et eller annet tidspunkt vil masken gli og taktikken begynner å slå tilbake. Vær i stedet den du er fra starten og fokuser på styrkene dine.

Den første daten

Generelt på Match, bør du ta deg god tid og unngå å bygge opp matchene dine i hodet. Denne regelen gjelder også for første date. Ta en ærlig titt på daten din og spør deg selv:

 • Har dere begge like mål for fremtiden din?
 • Deler du mer eller mindre den samme sansen for humor?
 • Synes du de er attraktive?
 • Hvis du har svart ja på alle de ovennevnte - tror du date din liker deg tilbake?

Mange synes det er vanskelig å fortelle en date at de dessverre bare ikke følte noen forbindelse.

Hvis du likte daten din, er det greit å la første date være litt kortere. Maksimalt 2 timer er tilstrekkelig.

Hvorfor sier vi dette?

Fra farvel og fra daten din sin oppførsel etterpå, vil du kunne fortelle om følelsene dine ble gjengjeldt, eller om daten din ganske enkelt manglet mot til å være ærlig. Dessuten er det knapt noe bedre enn å føle sommerfugler i magen igjen. Nyt det gjerne!

Ha det gøy og lykke til!


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - Match.no

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
9
Gjennomsnitt: 8.8 (4 Stemmer)

Kommentarer

05.03.2021 14:36
Karin

Jeg liker dette datingsiden veldig godt. Jeg har brukt match.no i 6 måneder og møtte mannen min her. Prisene er ok. Men du trenger absolutt et premiummedlemskap. Å bruke den gratis er ubrukelig.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
11.03.2021 16:17
LoopingLoui

Jeg liker det nettstedet. Folk er pratsomme og vennlige. Appen er godt designet. Jeg har ikke møtt min drømmepartner ennå. Likevel har jeg hatt to underholdende datoer. Ikke mindre. Ikke mer.

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)
15.03.2021 14:11
Alrun

Dette var den enkleste, mest praktiske og intuitive datingappen jeg noensinne har brukt. Jeg møtte kjæresten min på Match.no i januar 2021, og vi er lykkelige sammen. Jeg vil absolutt anbefale Match.no til en venn eller noen som ønsker å finne et godt, varig forhold til en attraktiv, intelligent, god mann.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)
31.03.2021 15:28
Kristian

kk til Match. Jeg har møtt en kvinne allerede etter 2 uker. Denne datingappen kan virkelig hjelpe deg med å endre livet ditt. Dessverre kan jeg ikke si opp medlemskapet umiddelbart. Jeg trenger fortsatt å betale gebyret hvis jeg ikke bruker denne appen lenger.

User rating
9
Gjennomsnitt: 9 (1 Stemme)