En grundig oversikt over Badoo - muligheter for ekte dater eller bare falske profiler?


75%

(75/100 poeng)


Hvis du er på jakt etter nye mennesker i din region, bør du absolutt prøve Badoo.
Datingappen med flest medlemmer over hele verden
sier Ben

I denne artikkelen vil du lære hvordan du bruker appen, hvordan du enkelt oppdage og luke ut falske profiler, og hvor mye appen koster.

Her deler vi med deg våre faktiske egenerfarte opplevelser med Badoo Norge. Kom vi faktisk noe sted? Ledet vår innsats til virkelige dater, eller satt vi igjen med samtaler uten mål og mening? Vi har noen nye innblikk for deg akkurat her!Badoo til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Datingappen med flest medlemmer over hele verden

Hvis du er på jakt etter nye mennesker i din region, bør du absolutt prøve Badoo.


Badoo Fordeler

 • Registrering går raskt og er enkelt

 • Enkelt og ukomplisert brukermeny

 • Utallige medlemmer i din region

 • Et omfattende utvalg av funksjoner tilgjengelig uten ekstra kostnad

 • Mange tilleggsfunksjoner for flørting


Badoo Ulemper

 • Høyt antall falske profiler

 • Begrenset antall meldinger per dag

 • Ofte begrenset utvalg av kvalitetsbrukere


Møte nye mennesker i din region? Dine sjanser for å lykkes med Badoo i Norge

Hvor høye er sjansene dine for å bli kjent med ekte mennesker på Badoo-appen i Norge?

Å svare på dette spørsmålet er ikke så enkelt. Naturligvis avhenger dette av hvordan du presenterer deg selv og om du er i stand til å gjøre et godt førsteinntrykk når du setter i gang en samtale.

Men først, la oss se nærmere på Badoo:

Badoo er en av de største datingappene i hele verden: Appen har vært lastet ned av rundt en halv milliard brukere over hele verden. Single fra mer enn 190 land har brukt appen til dags dato for å møte nye mennesker.

Høres lovende ut, ikke sant?

Men hva betyr dette konkret for deg og ditt søk etter romantikk i Norge?

Med den følgende praktiske testen tok vi en prøvekjøring av Badoo for å se om appen er nyttig der du er.

Hvordan fungerer Badoo egentlig?

Betyr navnet Badoo noe for deg? I så fall skyldes dette sannsynligvis Badoos omfattende historie og brede popularitet. Badoo har vært på markedet siden 2006 og er enda eldre enn Tinder.

Plattformen er designet for mennesker over hele verden som vil møte og flørte med nye mennesker. Appens generelle mood er ganske avslappet, og brukerne har ikke en tendens til å føle noe stort behov for å sette seg mål om store forpliktelser. Å bli kjent med mennesker og ha det gøy er veldig i framsetet her.

Omtrent 52% av registrerte brukere på Badoo Chat er menn. Tilsvarende er rundt 48% av registrerte brukere kvinner.  Så forholdet er stort sett likt, og det er derfor så mange heite nye kontakter blir laget hver dag. Gjennomsnittlig brukeralder ligger et sted mellom 20-35 år.

Overvinn utålmodigheten i online dating

Hvis du vil være proaktiv og raskt finne nye kontakter, er Badoo absolutt appen for deg.

Så snart du har registrert deg, kan du begynne å lete etter potensielle partnere og, enda viktigere, chatte gratis. Gjennom chat kan du se de mange brukerne i din region. Hvis du har noen form for flørte-egenskaper, så bør du kunne arrangere en date på kort tid.

Kvinner har generelt fordelen med datingapper, og ting er ikke annerledes på Badoo. Her, som med andre plattformer, får kvinner meldinger av mange menn hver eneste dag, og har derfor mer enn nok valg. Som et resultat tar mange kvinner ofte en stund å svare på meldinger og svarer i mange tilfeller ikke i det hele tatt.

Så hva betyr dette for single menn fra Norge på Badoo?

For at du ikke skal lide denne uheldige skjebnen, må du gi den ekstra innsatsen som trengs rett fra starten.  Bare ved å legge inn arbeidet som trengs så vil du skille deg ut fra alle de andre mennene som bruker denne appen.

Vår erfaring med Badoo viser oss at det absolutt er et bredt spekter av medlemmer som bruker chat. Selvfølgelig er det ikke mulig å bli kjent med alle, og stemningen dreier seg absolutt om casual og uforpliktende samtaler. For de som tar det med ro og bare liker å chatte i stedet for å forfølge kjærlighet for enhver pris, er Badoo stedet å være. Og med litt flaks hvem vet, kanskje det fører til mye mer.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.Bruke Badoo Chat gratis? Alt du trenger å vite om Badoo-priser i Norge

Er Badoo gratis? Dette er sannsynligvis det vanligste spørsmålet vi mottar.

Og svaret er: Ja. Som nevnt tidligere, du kan komme i gang med Badoo Chat gratis så snart du har registrert deg.  Fra å sette opp en profil helt til å arrangere en date trenger du ikke betale noe.

Og hva mer er, det er ytterligere funksjoner som kommer uten ekstra kostnad. Her er en kort oversikt over disse tilleggsfunksjonene:

Gratis på Badoo

 • Du kan lese og skrive meldinger i chat gratis (10 meldinger per dag)
 • Vise og rangere bilder
 • Hele profilsøkfunksjonen
 • Sveiping og matching

Ekstra-kostnader på Badoo

 • Se hvem som liker deg før du matcher
 • Usynlig modus
 • Sett profilen din på topp i søkeresultatene
 • Se hvem som har bokmerket deg som favoritt
 • Ubegrensede meldinger
 • Gjenopprett og reverser sveip
 • Marker meldinger

Hvis du vil ha alle disse tilleggsfordelene, kan du velge Premium-medlemskap som ditt alternativ. Vi har beskrevet alle kostnadene for deg her:

 • Badoo Premium for en uke koster kr 60
 • Badoo Premium for en måned koster kr 170
 • Badoo Premium for 3 måneders kostnader kr 430
 • Ubegrensede medlemskostnader kr 870

Har du ingen anelse om hvor lenge du ønsker være på Badoo? Da er det faste medlemskapet virkelig ikke noe for deg. Men dette spiller ingen rolle, du kan bruke Badoo-mynter for å låse opp enkeltfunksjoner og engangsfordeler for profilen din.

For eksempel, med 50 mynter kan du heve profilen din til toppen av søkeresultatene. Dette setter profilen din på utstilling for andre medlemmer.

Badoo-mynter kjøpes i bunter. Vi har beskrevet kostnadene nedenfor:

 • 100 Badoo-mynter: kr 30
 • 550 Badoo-mynter: kr 130
 • 1250 Badoo-mynter: kr 260
 • 2750 Badoo-mynter: kr 520

I tillegg til å kjøpe mynter kan du også tjene dem. Dra nytte av tilbud fra reklamepartnere eller delta i undersøkelser du finner på Badoo-plattformen for å tjene deg mynter.

Prisene på Badoo: vår konklusjon

Generelt kan vi si at den gratis versjonen av Badoo er den ideelle veien for å begynne å flørte med en gang. Spesielt det faktum at chat-funksjonen er gratis er en fantastisk fordel for brukerne.

Det du imidlertid bør huske på er at antall medlemmer er utrolig høyt. Du finner mye aktivitet på denne plattformen. Ulempen med dette er at det ikke alltid er lett for den enkelte å skille seg ut fra mengden. Med dette i tankene kan du veldig godt trenge de verktøyene som kommer med de ekstra premiumfunksjonene.

Men, vær forsiktig: Badoo-medlemskap fungerer som et abonnement. Når du ikke lenger ønsker å ha premium-medlemskap, må du aktivt avbryte det, ellers vil kostnadene fortsette å gå på månedlig basis.Vår erfaring med Badoo Norge

På dette stadiet vil vi se nærmere på plattformens funksjonalitet og se på noen faktiske brukeropplevelser for å gi deg et tydeligere innblikk i hvordan appen egentlig er. 

Spesielt forklarer vi hvilke fordeler Badoo sin  usynlig- modus gir deg, så vel som hvordan møte- funksjonen fungerer. Vi har testet alle appfunksjonene og lagt dem ut slik at du kan se for deg selv. Dessuten har vi også testet nettstedet for deg!

a) Registrering på Badoo

Det er en lek å registrere seg på appen. Du kan registrere deg ved hjelp av enten Facebook (så vel som andre apper) eller ved å sette opp en brukerkonto med din e-postadresse og et passord. Etter dette er du klar til å sette i gang.

b) Slik bruker du Badoo-søk

Med Badoo-appen er det stedsbaserte søket gull verdt. Spesielt hvis du vil møte andre single i din region, så bør du aktivere stedsøket. Aktiver posisjonen din og oppdag mange profiler av menn og kvinner som er i nærheten av deg.

Og vet du hva som er enda bedre?

Du kan skrive til alle brukerne i din region helt gratis.

Når det gjelder filterfunksjonene, kan det være lurt å aktivere «populær»-filteret. Hvis du har denne instillingen, vil du se kontakter som mottar et visst stort antall likes. Hvis du bestemmer deg for å bruke dette filteret, må du være oppmerksom på at konkurransen vil bli enda større her, og at du vil ha nok å henge fingrene i.

c) Møter

Med møter har Badoo opprettet noe som ligner på sveipesystemet som brukes av plattformer som Tinder, som du kan like eller ikke like medlemmer som de vises på skjermen din

Imidlertid, mens de fleste andre Norske dating-plattformer bruker standard høyre eller venstre sveipfunksjon, bruker Badoo Hjerte eller X. Klikk på hjertet når du blir tiltrukket av medlemmet og ønsker å chatte eller møte. Klikk på X når du føler det motsatte.

Hvis du er spesielt interessert i noen, kan du bruke den såkalte 2-Heart-funksjonen. Dette betyr «crush», og medlemmet vil motta dette med en gang, så du trenger ikke å henge rundt og vente på den gjensidige Hjerte -matchen.

d) Rett inn i actionen: bruk Badoo live

Badoo Live kan være et absolutt høydepunkt for dem som liker å være i rampelyset. Hvis du liker å underholde folk og være sentrum for oppmerksomhet, så er Badoo live definitivt noe for deg.

I likhet med Instagram TV kan du gå live på lufta og dele livestream med kontaktene dine. Ikke sikker på om du kommer til å være suksessfylt? Ta da en titt på noen direktesendinger fra andre brukere først, slik at du kan få en ide om hva ståa er på forhånd!

Vår erfaring med Badoo Live avslørte ganske mange underholdende kuriositeter. Det er absolutt verdt å sjekke ut.

Oppmuntre Badoo Live-streamere med gaver

Badoo Live er også en fin måte for den tilfeldige brukeren til å ganske enkelt komme i kontakt med andre single. Videre har du også muligheten til å gi virtuelle gaver til Live-streamere som kan gi deg litt oppmerksomhet i retur.

e) Usynlig modus

Er dette altfor mye blottstilling for deg?

Med Badoo har du muligheten til å forbli «usynlig» mens du sjekker ut profiler. Men for å bruke denne funksjonen må du ha et Premium-medlemskap. Du kan aktivere dette på profilen din under innstillinger.

Så når du har gått i inkognito, men er ikke sikker på om noen kan se deg eller ikke?

Det er lett å finne ut av dette:

Når du er usynlig, har profilen din en grå silhuett med hatt. Ingen kan se profilbildene dine eller informasjonen din.

f) Bruke Badoo via app og nettside

Badoo er ikke bare en app, men også et velfungerende nettsted.

Hva betyr dette nøyaktig?

Du kan bruke de samme påloggingsopplysningene for å logge på tjenesten på både smarttelefonen og din bærbare datamaskinen.

Når det gjelder hvilken du skal velge, er det virkelig ingen store fordeler eller ulemper med den ene eller andre. I hovedsak er det ganske mye et spørsmål om smak om hvilken du foretrekker å bruke.

Når det er sagt, er det to funksjoner som ikke er tilgjengelige på stasjonær PC.

Først, har man lokaliseringstjenestene. Smarttelefonen din har ingen problemer med å finne ut ikke bare posisjonen din, men å vise hvor langt det er til andre brukere. Dette er ikke tilfelle for versjonen på stasjonær PC. Og for det andre, Badoo Live er bare tilgjengelig på smarttelefonversjonen.

Ellers er de begge de samme. Både Badoos stasjonære og mobile versjon er morsom og presentert veldig bra visuelt.

Og hvorfor vil du chatte på en datamaskin?

Igjen, dette er et spørsmål om smak. Til tider, det kan være lettere å skrive på PC-en i stedet for på en liten telefonskjerm. Skulle det bli en lang samtale, vil du absolutt sette deg opp mer komfortabelt på datamaskinen.

Vår Badoo Norge-test: Konklusjonen

Badoo dating-appen er for alle som vil flørte - helt avslappet og uten forpliktelser. Her holder moroa seg fast i forgrunnen i stedet for søket etter en mann eller kone.

Og på Badoo finnes det en rekke kreative og innovative funksjoner som gjør det enkelt å kontakte andre mennesker.   Det er så gøy faktisk, kanskje du vil passe på at du ikke utvikler en avhengighet!

Den største fordelen med Badoo er den svært store databasen. Det er virkelig mange registrerte brukere på dette nettstedet. Dessverre er det imidlertid massevis av inaktive kontoer og falske profiler. Men ikke bekymre deg, vi vil gjøre det klart i neste kapittel nøyaktig hvordan du kan styre unna dem effektivt.

Fordi de første gratis Badoo-funksjonene fungerer så bra, har du frihet til å gjøre egne erfaringer og skape ditt eget inntrykk av plattformen. Og appen er virkelig en fornøyelig bruk av tiden din. Hvis du kommer inn i opplevelsen uten høye forventninger (for eksempel å finne ekte kjærlighet eller et fast forhold), kan Badoo virkelig være veldig gøy. Men pass opp: Kvalitetsnivået er ikke alltid bra. Ikke desto mindre, det er mange flotte Norske single der ute for deg.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Badoo Norge-test: Bare falske profiler og ingen virkelige medlemmer? Slik ser du forskjellen mellom ekte og falske profiler

Er du bekymret for at du kan bli lurt av de falske profilene?

Virkeligheten er ...

Det er rett og slett falske profiler overalt. Og noen ganger vil du krysse veier med svindlere som vil stille utforskende og personlige spørsmål.

Og ikke bare dette ... noen ganger møter du mennesker som ikke svarer deg i det hele tatt eller som ikke er interessert i å date. De som ikke ser ut til å ha noen intensjon om å bruke appen til det den er til, kan også ganske betegnes som falske profiler.

En del av problemet er at Badoo har et relativt stort antall inaktive brukere. Merkelig nok fortsetter disse profilene å bli vist av algoritmen til Badoo-brukere.

Dessuten er det noen brukere på Badoo som egentlig ganske enkelt mangler entusiasme. Så du bør være forberedt på noen skuffelser og chatter av dårlig kvalitet.

Hvordan kjenner man igjen ekte eksempler av svindlere eller falske profiler?

Hvis du innleder en samtale med et Badoo-verifisert medlem, kan du være trygg på at de med stor sannsynlighet er en ekte appbruker.

Selvfølgelig kan du og verifisere din egen profil. Dette vil øke sjansene dine for å motta svar.

Hvordan gjør du det?

 • På profilen din vil du set et fotosymbol: «Bekreft profil»
 • Aktiver «ta et bilde»-funksjonen og lås opp kameraet
 • Imiter gesten som Badoo ber deg om og sørg for at ansiktet ditt er godt synlig
 • Trykk på knappen «send for verifikasjon».
 • Badoo-kundeservice vil svare i løpet av få minutter, enten for å bekrefte eller avvise bildet.

Forsiktig: perfekte profilbilder

Vær forsiktig med bilder som virker for perfekte til å være ekte.

Ser bildene til dine potensielle dater ut som om de ble tatt av et profesjonelt modellbyrå? Dette garanterer selvfølgelig ikke at du har å gjøre med en falsk profil. Når det er sagt, kopierer svindlere vanligvis bilder av profesjonell kvalitet de finner på nett når de lager falske profiler.

Tips: Du kan sjekke bildet ved hjelp av Googles omvendte bildesøk. Hvis du finner informasjon om bildene som ikke samsvarer med uttalelsen fra brukeren du undersøker, bør du avbryte kontakten umiddelbart og vurdere å rapportere dem til kundeservice.

Sjekk teksten: For godt til å være sant?

Du kan også lese profiltekster til brukere for å finne spor

Uttalelser som er for gode til å være sanne, kan også være en indikasjon på en falsk profil.  Hvis for eksempel en 25 år gammel kvinne leter etter en pensjonist over 60 år, mens dette selvfølgelig kan våre sant, er sannsynligheten mye høyere for at dette ikke er tilfelle og er for godt til å vare sant.

Vær forsiktig med lenker til eksterne nettsteder

Et vanlig triks brukt av svindlere er å omdirigere brukeren til et eksternt nettsted, som ofte betales for. Generelt sett begynner dette med en samtale initiert av det som ser ut til å være en usedvanlig vakker kvinne. Etter en kort ufarlig prat vil denne personen hevde at de bare svært sjelden bruker nettstedet, og vil så i tur prøve å få deg videre til et annet nettsted.

Utvilsomt en lærebokssak om svindel ... vær forsiktig!

Falske profiler leder  veldig sjelden til møter i det virkelige liv

Har du chattet med noen, men er fortsatt usikker på om de er en ekte person? Den beste tingen å gjøre er å be dem ut på en date. I de fleste tilfeller vil en svindler lage en unnskyldning i siste øyeblikk eller prøve å utsette.

Vær forsiktig: Aldri møte noen for første gang hjemme hos dem eller hos deg. Den første daten skal foregå på et offentlig og helst travelt sted.

Vår konklusjon om falske profiler

Falske profiler er i utgangspunktet en del av Badoo Norge-opplevelsen

Men dette er tilfelle med mange av de andre datingappene, det er alltid folk der ute med uærlige intensjoner. Den beste måten å beskytte deg på er å bite deg merke i tipsene våre, bruke sunn fornuft, og ta hensyn til magefølesen.

Når du gjør dette, vil du kunne oppdage og ignorere det store flertallet av falske profier og svindlere.

Rangeringen i sammenligning


Hvordan organisere en hook-up på Badoo

Så, vår korte oppsummering av Badoo er: ganske mange falske profiler, ganske stiv konkurranse, og litt overfladisk flørting kastet inn i miksen. Så nå spør du sannsynligvis, er det egentig noe muligheter for å få seg en ordentlig date her?

Er Badoo bortkastet tid eller har det noe for seg?

Det er egentlig ikke så lett å gi et direkte svar på dette spørsmålet. I noen tilfeller vil svaret være et rungende ja, i andre tilfeller et like rungende nei. Men vi vil gjerne forklare hva som gjør den store forskjellen mellom en positiv og en negativ opplevelse.

Grunnleggende regel for online dating: Hvis du legger inn tid, så får du noe tilbake.  Ordentlig dating, sextreff, eller å danne nye vennskap- , alt det der er mulig her. Men det er alltid viktig at du kommuniserer nøyaktig det du virkelig ser etter. Å være deg selv lønner seg.

Hva med hook-ups?

Sannheten:

Du vil snart se at det er vanskelig å skille seg ut fra mengden. Det er altfor lett å bli druknet av alle de andre profilene og meldingene som flyr rundt

Men det er helt opp til deg!

Du kan pimpe opp profilen din slik at den garantert blir lagt merke til.

Og hvordan kan du gjøre det?

Noen tips:

Lag en informerende profil

En meningsfull profil med kvalitet gjør den første kontakten enklere for folk som ønsker å chatte med deg, og gir den informasjonen de trenger for å vurdere om de vil date deg.

Forsikre deg om at det du oppgir i profilen er hva du leter etter på Badoo og hvem som skal kontakte deg. Det er noen grunnleggende valg du må ta, for eksempel bare prat, vennskap, noe uformelt eller noe seriøst. Sjansene dine for å finne akkurat det du leter etter øker hvis du sier tydelig fra om hva du vil.

Det er også viktig at du skriver en kort biografi om deg selv.

Kan ikke komme på på hva jeg skal si?

Vel, du er ferdig da, ikke sant? ;) Ikke vær redd, vi vil ikke svikte deg. Her er noen forslag for hva du kan si:

 • Hva suger du til å gjøre?
 • Hva er din faste unnskyldning for å komme deg ut av ting du ikke vil gjøre?
 • Fortell meg en pinlig historie
  ...

Selv om dette ender opp med å bli litt vanskelig, vil andre brukere se at du har lagt ned en innsats for å gjøre noe unikt. Og dette ser også autentisk ut. Det er halve slaget.

La alle se at du ikke er falsk

Bevis til andre brukere på forhånd at du ikke er en falsk profil.

Falske profiler er irriterende. Men du kan få Badoo-profilen din offisielt bekreftet. I følge Badoo er de som gjør dette langt mer sannsynlig å motta meldinger.

Bare følg trinnene som er beskrevet tidligere i artikkelen for å verifisere kontoen din.

Score poeng med autentiske bilder

Du bør ha minst ett oppdatert bilde av deg selv på profilen din, ellers kommer du ikke veldig langt. Hvis mulig, last opp flere gode bilder av deg selv der du tar del i forskjellige aktiviteter.

Og sørg for at du ser autentisk ut på bildene dine. Er det lett å se deg i bildene? Glem Photoshop og filtre, vis hvem du egentlig er. Men selvfølgelig, fra din beste side;)

Hvis du kobler profilen din til dine sosiale nettverk som Facebook eller Instagram, kan du gi hee profilen din enda mer av en autentisk følelse. På denne måten får andre medlemmer en mye bedre ide om hvem du er.

Vis dine ekte interesser

Hvis du er interessert i noen, bør du også studere profilen deres nærmere. Bruk profilen deres til å tenke på hvilke temaer som kan være bra for å bygge opp delte samtaleemner. Du vil score poeng ved å vise interesse for hva som driver dem.

Hva bør du se etter i en profil?

Noen eksempler: Har brukeren bilder av noen reisemål? Er det noen av disse stedene du har vært, eller er på listen over dine drømme-ferier? Det er veldig enkelt å starte en samtale inn i en av disse retningene. Gi også dine egne tanker og inntrykk hvis du noen gang har besøkt noen av de samme stedene. Alt dette gir grobunn til en livlig samtale.

Å være ekte og ærlig lønner seg

Det burde si seg selv i alle situasjoner og ikke bare online. Uansett om du synes chatpartneren din er varm eller ikke, vær alltid ærlig og autentisk. Vær i det hele tatt direkte, men ikke fornærme - vær høflig.

Og husk: det er ikke noe som heter fullkommenhet. Ikke gjem feilene dine. Og dette fungerer begge veier, du kan ikke forvente at partneren din skal være absolutt perfeksjon.

Vit hvem du er. Forresten, det er dette som er sexy. Mennesker som er selvsikre (ikke forvekslet med arrogante) virker alltid magisk mer attraktive for det motsatte kjønn. Og dette vil hjelpe deg med å finne en partner mye raskere.


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Datingappen med flest medlemmer over hele verden
7,5

 • Registrering går raskt og er enkelt
 • Enkelt og ukomplisert brukermeny
 • Utallige medlemmer i din region
 • Et omfattende utvalg av funksjoner tilgjengelig uten ekstra kostnad
 • Mange tilleggsfunksjoner for flørting

FAQ - Badoo

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
4
Gjennomsnitt: 3.6 (7 Stemmer)

Kommentarer

05.03.2021 13:27
Solveig

Jeg har brukt badoo og tinder parallelt. Badoo er veldig lik for tinder. Du har bare flere funksjoner og optioiner. Imidlertid sammenlignet med Tinder er folk på Badoo mindre utdannede.

User rating
6
Gjennomsnitt: 6 (1 Stemme)
12.03.2021 17:44
Ron

Jeg foretrekker å bruke tinder i stedet for badoo. På Badoo får jeg ikke svar fra kvinner. Jeg tror alt er falskt her. Ikke bruk denne appen.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
15.03.2021 14:33
Ikke bra

Badoo virker interessant som et psykologisk fenomen: mengden falske profiler er sjokkerende, og mengden kvinner som er ekte, men 'prøver å harde' også. Så i utgangspunktet mange bilder av unge kvinner med mye sminke og spaltning som hevder å være over 30 og kvinner som prøver å se ut som forfalskninger, men på alle måter kanskje ikke bedre. Knapt noen kropp skriver noe med bildet sitt. Det er en vits for noen som seriøst vil møte noen.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
19.03.2021 17:29
Lari

Jeg har mottatt massevis av post fra mennesket. Alle disse meldingene er bare forferdelige og primitive. Jeg har slettet badoo fra iphone.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
28.03.2021 18:21
Henrik

Jeg liker badoo-appen. Det er nok aktive kvinner i mitt område. Jeg har pratet frem og tilbake med noen av dem. Og jeg har allerede hatt en date. Ikke værst.

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)
05.04.2021 13:03
singel i oslo

På denne datingappen er det bare forfalskninger. Ingen kvinner svarer. Jeg vet ikke hva jentene leter etter? Jeg er en gjennomsnittlig mann som bare vil finne kjærlighet. Ikke en modell. På apper som badoo tror jeg bare flotte menn klarer seg.

User rating
1
Gjennomsnitt: 1 (1 Stemme)
09.04.2021 18:14
Albert

Badoo-appen er ok. Men du må bo i en storby og ikke i landet. Da finner du nok medlemmer.

User rating
7
Gjennomsnitt: 7 (1 Stemme)