Hva er Plenty of Fish - og for hvem er det laget? En gjennomgang av POF


60%

(60/100 poeng)


Plenty of Fish har over 150 millioner registrerte brukere, og er et av de største globale dating-nettstedene som brukes i dag. Den henvender seg til mennesker i over 20 land over hele Amerika, Canada, Europa og selvfølgelig Norge.
Matchmaking med over 1 million forhold per år (globalt)
sier Ben

Husker du sist du ble fortalt at det er mange fisker  i sjøen, og du himlet med øynene dine? Hvis det er så mange der ute, hvor er så din?

De hevder å etablere over en million forhold per år, og datingtjenesten er eldre en selve smarttelefon, den startet helt tilbake i 2003. Denne lange driftsperioden betyr at den har samlet omfattende research om brukerne, så algoritmene har en mye større suksess når det gjelder å sette deg opp med dinn potensielle match.

Plenty of Fish retter seg mot alle slags typer publikum - fra de som leter etter uformelle sextreff til de som søker etter deres ene livspartner. Men i motsetning til andre datingapper som Tinder, krever det at brukerne legger ut på forhånd på profilene sine hva det er akkurat de ser etter.

Algoritmen har derfor en bedre sjanse for å matche mennesker med de samme forventningene. Dette betyr at både en person som leter etter en uformell date og noen som leter etter ekteskap, kan bruke den samme plattformen for sine respektive krav. Redder deg fra nok en fredagskveld sammen med Hennig Olsen!Plenty of Fish til sammenligning

En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.

En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.

Match er en av de største og mest populære online datingtjenestene i Norge og mange andre land rundt om i verden. Single på Match.no er generelt på jakt etter et fast forhold. Plattformen gir en avslappet, uformell atmosfære for dem til å bli kjent med hverandre.

Intelligent og gjennomtenkt matchmaking

Hvis du ønsker å finne noen på din bølgelengde, så er EliteSingles datingtjenesten for deg! Med et detaljert personlighetsspørreskjema og profilbygger er det nesten en garanti å bli matchet med noen som har lignende kvaliteter, verdier og profesjonelle erfaringer.

Populært møtested for velutdannede single

Academic Singles sikter seg inn mot akademikere og velutdannede single i Norge, som ser etter en passende partner blant likesinnede.

Dating-side for single med ambisjoner over 50

Singles50 er en dating-tjeneste som fokuserer eksklusivt på eldre single. Kvinner og menn over 40 ser etter en livsledsager her.


Plenty of Fish Fordeler

 • Nesten gratis datingside

 • Ekstra sikkerhetsfunksjoner: Lyd-meldinger, fotofilter-forbud

 • Anti-trakasseringstiltak

 • Kjemi-vurderingsprøver

 • Krever forhåndserklæring om intensjoner og forventninger på profilen


Plenty of Fish Ulemper

 • Ikke så mange aktive brukere i Norge

 • Det tar litt tid å fylle ut spørreskjemaet

 • Grensesnittet er ikke så teknisk fint og attraktivt som konkurrentene

 • Flere mannlige enn kvinnelige brukere

 • Mange annonser på plattformen. Kan bare fjernes med et premiumabonnement


POF i Norge - Profil og funksjoner

Ingen sosiale medier må kobles til

POF krever ikke at du kobler til sosiale medier, for eksempel Facebook eller Instagram, for å logge på. Selv om det kan be deg om å koble til Facebook for å få tilgang til bildene dine senere, er det ikke obligatorisk. Du kan opprettholde et klart skille mellom sosiale medier og dateringslivet.

Spørreskjema om preferanser

Når du lager en konto på POF, krever det at du fyller ut et spørreskjema om dine preferanser og personlighet.

Disse spørsmålene variere fra inntekten din til informasjon om foreldrene dine og søsken. Etter å ha lagt til en kort beskrivelse av deg selv og dine interesser, sammen med et bilde, kan du begynne å lete etter matcher.

Siden du ikke trenger å koble noen av dine sosiale medier eller oppgi det på profilen, beskytter POF å gi bort for mye av informasjonen din til potensielle matcher.

Informert beslutningstaking oppfordres

I motsetning til Tinder og OkCupid gir profilen praktisk informasjon om den andre personen, bortsett fra bildene. Dette hjelper deg med å ta en informert beslutning om den potensielle matchen.

Forbud mot ansiktsfiltre på bilder

Du har lov til å legge til så mange som 8 bilder som du vil til profilen din gratis, og 16 som en premiumbruker. Et unikt aspekt av POF er imidlertid dets forbud mot bilder med filtre.

Ideen er enkel: Du får det du ser. I et forsøk på å unngå falske profiler bruker de et forbud mot alle redigerte bilder.

Tilgang til utvidet profil for premiummedlemmer

Når en match ser på profilen din, vil de se dine hobbyer, utdanning, jobb, beskrivelse og standarden du leter etter. Med en premium-konto kan de få tilgang til den utvidede profilen din, inkludert informasjon om foreldrene dine og søsken, religiøse og politiske synspunkter, etc.


Vår anbefaling: be2
En populær norsk datingside for alle

På norsk b2 finner du helt sikkert singler fra alle aldersgrupper og fra alle samfunnslag. Det er noe her for alle.POF Norge i praksis

Plenty of Fish-brukere ser ut til å lete hovedsakelig etter et forhold, eller noe mer seriøst ... Noe som er fornuftig, ettersom de fleste som leter etter noe uformelt, ikke vil ta seg tid til å fylle ut det lange registreringsskjemaet når det er mye enklere alternativer som Tinder eller Bumble tilgjengelig.

Mennesker som tar POF på alvor = mennesker som leter etter noe seriøst (for det meste.)

Seriøst betyr imidlertid ikke nødvendigvis bedre. Til tross for POFs innsats for å minimere falske profiler, er det en håndfull åpenbare falske profiler som lusker rundt appen og venter på at noen skal falle i fellen - vær forsiktig!

Appen tilbyr ryddige søkefunksjoner som virkelig lar deg finne det du leter etter. Hvis algoritmen ikke gir deg de beste matchen med en gang, så kan du filtrere gjennom brukere som samsvarer med dine personlige preferanser - alt fra kroppstype til inntekt og livsstilsvalg, med POF kan du kutte ut flesket og komme rett til poenget.Er POF Premium rimelig?

Plenty of Fish er en relativt gratis datingtjeneste, med de fleste funksjoner tilgjengelig for alle. Premium-medlemskap er imidlertid tilgjengelig for rundt 100 kr i måneden (8 måneders abonnement), eller 130 kr / måned (4-måneders abonnement) eller 200 kr per måned (2 måneders abonnement).

Premiummedlemmer har tilgang til utvidede profiler av matcher de ser på, de kan kontrollere statusen til meldingene de har sendt, sikre at meldingen deres når toppen av mtachen sin meldingsliste, skille seg ut i søk utført av andre POF-brukere og nyte en fullstendig annonsefri bruk av POF.

Hvordan kan du betale for POF Premium-medlemskap?

Du kan velge mellom kredittkort og PayPal-konto som betalingsalternativer.

Hvordan kansellerer jeg et premiummedlemskap?

For å avbryte premium-medlemskapet på telefonen din (iOS eller Android), vil du navigere på det akkurat som du ville kansellere ethvert annet abonnement - navigere til dine aktive abonnementer i iOS- eller Android-appbutikkinnstillingene og klikke på Avbryt.

Hvis du er en nettbasert bruker, kan du si opp medlemskapet ditt ved å sende en e-post til csr@pof.com. Sørg for å ta med e-post og e-postadresse du har brukt når du registrerer deg på POF.


Vår ekspert sier
Jeg anbefaler å ta en titt på be2. I alle tester var resultatene veldig positive, og også tilbakemeldingene fra brukerne var enestående.

Hvordan finner du fisken din på POF?

Det er relativt enkelt å koble til en annen match på Plenty of Fish Norge. Det fungerer akkurat som vanlig tekstmelding.

Du kan skrive frem og tilbake uten problemer over ubegrenset tid. Ikke bare det, Du kan også sende tale-meldinger gjennom telefonens mikrofon! Dette er en funksjon som andre datingsider ikke tilbyr.

Spesielle funksjoner som hjelper deg med å finne den (for nå eller for alltid)

Ultra-match og surfing

Plenty of Fish fungerer på to måter: Den gir deg en redigert liste over matcher, og lar deg også bla gjennom alle tilgjengelige treff.

Den kuraterte listen bestemmes av algoritmen basert på dine preferanser. De fleste hevder å ha funnet sin romantiske partner gjennom POFs anbefalte matcher - UltraMatch-funksjonen lar deg få tilgang til disse listene.

Plenty of Fish holder også oversikt over alle menneskene du er mest kompatibel med gjennom en liste som heter Top Prospects. Her vises alle personene du har kontaktet og vist mest kjemi med de siste 30 dagene.

Kjemivurderinger

POF tilbyr andre måter for deg å gjøre preferansene dine kjent for algoritmen, bortsett fra profilen din.

Du kan ta en personlighetstest eller en kjemikompatibilitetstest. Algoritmen setter deg opp med potensielle treff som faller i kategoriene testresultatene viser at du ville være mest kompatibel med. Andre tester som tilbys inkluderer kjemivurdering, behovsvurdering, psykologisk vurdering, behold-test og sextest.

MeetMe

Gjennom MeetMe-funksjonen kan du signalisere at du er klar for et fysisk møte og bla gjennom lokale medlemmer som kan være interessert i å gjøre det samme. Du blir presentert med profilbilder av andre brukere, og blir deretter bedt om å krysse av for «Ja» hvis du vil møte dem, eller «Nei» hvis du ikke vil. Hvis dere begge sier «Ja», blir dere en gjensidig match og kan begynne å chatte og planlegge møtet.

SuperYes

Denne funksjonen lar deg indikere for matchen din til hvilken grad du er interessert. Enkelt sagt, hvis du liker noen mer enn noen annen person du har snublet over, kan du gjennom SuperYes få dem til å vite hva de er verdt for deg.

Sted

Du kan fritt sette stedet der du vil finne folk du vil bli matchet med. Som andre apper bruker den imidlertid også telefontjenesten din til å finne matcher i nærheten effektivt.

Anti-trakasseringstiltak

Siden Plenty of Fish har eksistert siden 2003, har det arbeidet betydelig for å forbedre brukeropplevelsen, spesielt når det gjelder trakassering som kvinnelige brukere noen ganger står overfor. POF tillater ikke menn å sende private bilder til kvinner.

Dette tiltaket ble tatt som svar på overveldende kvinnelige klager om å motta uønskede, seksuelt eksplisitte bilder fra menn. Plenty of Fish beskytter deg mot upassende innhold som spam, voldelig språkbruk og pornografi. Kopiering og liming av en tekstmelding er heller ikke tillatt for å forhindre spam (og uoriginale personer!)

COVID-19 innvirkning på POF-dating

Plenty of Fish har vedtatt en bred strategi for å håndtere COVID19 og dens unike hindringer.

Først og fremst har det gjort tilgjengelig en enorm ressurs av egenomsorg og meditasjonsstrategier. Fora er tilgjengelige for diskusjoner om mental helse, med moderatorer for å holde samtalene ryddige. Medlemmer kan også nå live streame selv og delta på andres direktesendinger.

Dette er unikt for en datingapp fordi folk ikke lenger bare interagerer en-mot-en. I stedet har det blitt etablert et pent lite POF-fellesskap. Ved å klikke på LIVE kan single live-streame med hverandre eller spille spill sammen.

Plenty of Fish har også introdusert NextDate ™ - som fungerer som en speed-dating-plattform. Single live-streamer med matcher i 90 sekunder, og fortsett deretter til neste. I en tid med angst og isolasjon er POFs unike løsning på online dating applaudert av mange.

Rangeringen i sammenligning


Våre anbefalinger

En populær norsk datingside for alle
9,2

 • Et stort antall kontaktforslag
 • Søk på tvers av landegrenser
 • Et balansert kjønnsforhold
 • En tydelig og enkel grensesnittdesign
 • Flere forskjellige måter å ta opp kontakt med brukere på
En av verdens største og mest kjente online datingtjenester.
9,0

 • Høyt antall medlemmer i Norge
 • Medlemmer kommer fra alle aldersgrupper og samfunnslag
 • Høy suksessrate
 • Premium-abonnement er rimeligere enn på andre datingtjenester
 • Sofistikerte funksjoner, inkludert et filteralternativ med mange detaljer
 • Enkelt å avbryte medlemskap i appen eller på nettstedet
Intelligent og gjennomtenkt matchmaking
8,5

 • Den detaljerte personlighetstesten gjør det svært sannsynlig at du blir matchet med noen med like interesser og egenskaper
 • EliteSingles har innenfor sitt nettsted en rekke gode sikkerhetstiltak
 • Eksperter på samliv tilbyr videoopplæring og blogger som gir råd om hvordan brukere kan optimalisere EliteSingles-opplevelsen
Populært møtested for velutdannede single
8,2

 • Høy suksessrate: 41%
 • Brukervennlig: Fokuserer på det som er viktig
 • Balansert med menn og kvinner i forholdet 49 % til 51 %
 • Vi fant ingen falske profiler under testen
 • Match-algoritmer foreslår passende partnere basert på en psykologisk test
 • Profilbilder kan låses opp individuelt
Dating-side for single med ambisjoner over 50
8,0

 • Enkel, brukervennlig plattform
 • Fornuftige priser
 • Bilder kan låses opp enkeltvis
 • Verifiserte profilbilder
 • Profildesign med mange valgmuligheter

FAQ - Plenty of Fish

Brukervurderinger

Gjennomsnittlig brukerrangering
6
Gjennomsnitt: 5.5 (2 Stemmer)

Kommentarer

05.03.2021 10:54
Kristian R.

Jeg har brukt POF da jeg bodde i USA. Jeg har prøvd å bruke den i Norge nå. Men du kan ikke sammenligne POF USA med POF i Norge. Her er det ikke så mange brukere ... min erfaring var skuffende

User rating
3
Gjennomsnitt: 3 (1 Stemme)
31.03.2021 18:01
9999999

Her er noen tips om hvordan det fungerte ganske bra for meg. 1. Fyll ut profilen din så fullstendig som mulig. Gjør en innsats og beskriv deg selv i detalj. Ikke at du må avsløre for mye om deg selv, men nok til at noen kan få en nøyaktig ide om deg. 2. Ta realistiske bilder! Jeg har hørt så ofte at noen tok overdrevent vakre bilder og skjøt seg ut på datoen. Ærlig talt, hva er poenget hvis du får en date, men så går kvinnen direkte på datoen fordi du ikke ser ut som bildene. Du kunne ha spart deg selv tiden. For 3. Skriv til så mange interessante kvinner som mulig. Når det gjelder online dating, får kvinner mange meldinger hver dag. Uansett hvor sjarmerende du er, kan meldingen din rett og slett gå tapt. Så skriv mange meldinger til forskjellige kvinner og øk sjansene dine. Men skriv individuelle meldinger som har en personlig referanse! Etter min erfaring er disse 3 poengene sannsynligvis de viktigste for å få en date. Jeg ønsker deg suksess!

User rating
8
Gjennomsnitt: 8 (1 Stemme)